Fotis13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημητρα τι θεμα εχει το βιντεο γιατι βαριεμαι να το δω . 1
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημητρα τι θεμα εχει το βιντεο γιατι βαριεμαι να το δω .Burgers και αηδιες 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 κατεψυγμενο σπανακι (το φρεσκο το τρωμε μαγειρεμενο ) + νερο + λεμονι + μπλεντερ θα ειναι το ροφημα μου απο δω και περα! βαζεις και λιγο βρωμη αν θες για υδατανθρακα και εισαι κομπλε! το φτιαξα τωρα και γαμουσε!
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Άμα θες υδατάνθρακα βάλε ρυζάκι και έγινες. Σπανακόρυζο σε ρόφημα. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 σιγα μην βραασω ρυζι ρε ντακον για ενα σμουθι γρηγορο δροσιστικο ροφημα και υγιεινο!! τον υδατανθρακα τον ειπα σε περιπτωση που καποιος ηθελε! (πχ αντι να φας βρωμη με γαλα το πρωι το τρως με αυτο )
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 κατεψυγμενο σπανακι (το φρεσκο το τρωμε μαγειρεμενο ) + νερο + λεμονι + μπλεντερ θα ειναι το ροφημα μου απο δω και περα! βαζεις και λιγο βρωμη αν θες για υδατανθρακα και εισαι κομπλε! το φτιαξα τωρα και γαμουσε! Μιλας για ωμο, ετσι; Οπως ειναι παγωμενο το κανεις σαν κρεμα ας πουμε; Με λιγο νερο για να ρολαρει πιο ευκολα και λεμονι για τη γευση; Περιεργο μου φαινεται, αν θυμηθω θα παρω να δοκιμασω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 ναι γιαννη! οπως το βγαζεις απο την καταψυξη το πετας στο μπλτενερ με νερο και το χτυπας για να γινει χυμος! το λεμονι για τη βιταμινη C για λιγο καλυτερη απορρόφηση του σιδηρου!
alex_000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 κατεψυγμενο σπανακι (το φρεσκο το τρωμε μαγειρεμενο ) + νερο + λεμονι + μπλεντερ θα ειναι το ροφημα μου απο δω και περα! βαζεις και λιγο βρωμη αν θες για υδατανθρακα και εισαι κομπλε! το φτιαξα τωρα και γαμουσε! 9
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 αλεξ γαμαει ρε το ροφημα!! αν θες του πετας και μπανανα μεσα! (ισως ακουγεται αηδια αλλα δεν ειναι)
tehAllantin Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 εισαι γκουρμεδιάρης σπεκτ,σε πάω! in other news το γονατο ακομη ποναει μετα από 12 μερες και δεν εχω κλεισει ακόμη ραντεβού για γιατρό Καλή δευτέρα... 1
_hopelesscase_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 κατεψυγμενο σπανακι (το φρεσκο το τρωμε μαγειρεμενο ) + νερο + λεμονι + μπλεντερ θα ειναι το ροφημα μου απο δω και περα! βαζεις και λιγο βρωμη αν θες για υδατανθρακα και εισαι κομπλε! το φτιαξα τωρα και γαμουσε! Χαλαρα με το σπανακι, δεν ειναι για καθε μερα. Χιλια δυο καλα εχει, αλλα μειωνει την προσληψη ασβεστιου. (Δεν ειναι τυχαιο που το συνοδευουμε με τυρι, κρεμα γαλακτος κλπ σε διαφορες συνταγες). Με ρεγουλα οποτε. Η δικη μου ερωτηση ειναι εξης: Τυρι cottage με μελι πανω στο ψωμι, εγκρινεται σαν διατροφικος συνδυασμος; Το βρισκω ντελισιους. (ναι γυμναζομαι).
yannis27gr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Η ειρωνια ειναι οτι το ασβεστιο μειωνει με τη σειρα του την προσληψη σιδηρου. Εξ ου κι αν θες να παρεις το σιδηρο απο το σπανακι δεν το συνοδευεις με γαλακτοκομικα... Γιατι να μην εγκρινεται ο συνδυασμος που προτεινεις; Μια χαρα αηδιαστικος που ακουγεται εμενα, αλλα γουστα ειναι αυτα Υ.Γ. Αλεξ, γελασα με την ψυχη μου με τη φωτο, να 'σαι καλα ρε φιλε, μ' εφτιαξες το κεφι βραδιατικα 2
margaritagr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Και να που ηρθε η ωρα της ερωτησης... Πως ριχνουμε το ποσοστο του λιπους; Περα απο το προφανες, δε τρωμε junk food, κρεμες γαλακτος κλπ
tehAllantin Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ποσα κιλα εισαι; ποσο ύψος; Γυμνάζεσαι; Τι δουλειά κανεις και τι "eating habbits/ωράρια" έχεις; 1
Liverpool89 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Πλακα μας κανεις τωρα αλλαντιν? Φωτο δεν εχεις δει,... Κουκλαρα ειναι... Αστην να λεει για λιπη, τιποτα δεν εχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις