Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αι εμ πραουντ φορ δις γκιρλ !!!! Μάου εγώ ήμουν αλλά δεν στο είπα...ώστε μέτριο προσωπάκι που για να την προσέξεις πρέπει να 'χεις καιρό να ε; Φώτη, στείλε του τις κατάρες σου.....

Ιν άδερ νιους, δοκίμασα πρωτεΐνη με γάλα κατσικίσιο, μου άρεσε τόσο που προσεύχομαι να μην εθιστώ....ένας άλλος παράγοντας που θα με αποτρέψει είναι η τιμή....1λίτρο = 2,42€

για βαλε το προιον

Δημοσ.

θα το ανακαλυψω και γω αυριο θενξ δημητρα !

γενικοτερα παντως ολυμπος προτιμω , πολυ ποιοτικο γαλα και γευστικα -για μενα-  το καλυτερο !

και αυτο το βιολογικο ελαφρυ  ειναι σουπερ - το καλυτερο απο ολα ισως - αλλα τσουχτερο και αυτο

%CE%92%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά εγώ από γυμναστήριο δεν περνάω ούτε απ' έξω. Έχω κολλήσει όμως και παρακολουθώ το θέμα σας γιατί μ' αρέσει το κλίμα που έχετε μεταξύ σας! Πως βοηθάει ο ένας τον άλλο, τον συμβουλεύει, τον ενθαρρύνει και τον επιβραβεύει! Οι πιο έμπειροι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν, ακόμα και οι διαφωνίες είναι πολιτισμένες και με επιχειρήματα...νομίζω ότι το θέμα αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για το πως πρέπει να είναι τα φόρουμ στο ίντερνετ! Σόρυ για το οφ τόπικ ποστ, καλή συνέχεια σε όλους σας! :-)   

• Like 12
Δημοσ.

Αν δεν πεφτει ξεμαλλιασμα δεν λεει...

Εμενα κ ΜΟΝΟ εμενα επρεπε να επευφημεις που εχω επιβιωσει αναμεσα τους!

• Like 5
Δημοσ.

Εξω νιωθουμε οκ αν χωνουμε ολο και καποιον στο gym ! εδω νιωθουμε οκ αν χωνουμε κανεναν στο  Thread :-)

zio ωραιος ρε φιλε ..

• Like 1
Δημοσ.

χθες Upper1:

Bench Press: 4x6x75 - έχω ψιλοσκαλώσει στα 75 και στο τελευταιο σετ παντα βγάζω 6 με πολύ ζόρι (έχω κ μια ψιλοενόχληση τις τελευταιες εβδομάδες στον αγκώνα - κάτι σαν κρακ-κρακ- αλλά μόνο σε αυτή την άσκηση και μόνο κατά την διάρκεια)
Dumbell Bent Over Row: 4x10x25 ανέβασα εδώ και τα βγάζω και καλά
Incline Dumbell Press: 4x10x22,5
Dumbell Lateral Raisers: 3x10x7.5
Dumbell Bicep Curls: 3x12+x14

ήπια ένα smoothie με σπανάκι και μπανάνα + μια ομελέτα και ρεπό από gym σημερα

το καλύτερο γάλα το κατσικίσιο όλυμπος...εκτός αν μπορείς να το πάρεις απευθείας από τον τσόπανο

αυτο πινω που κ που και εγω - τα σπαει !

%CE%9A%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν πεφτει ξεμαλλιασμα δεν λεει...

Εμενα κ ΜΟΝΟ εμενα επρεπε να επευφημεις που εχω επιβιωσει αναμεσα τους!

Ναι sure.

Εσύ μόνο μαστίγιο που δεν έχεις βγάλει για να μας εξοντώσεις... :P

Δεν κάνω τελικά παράθεση links...άστο καλύτερα :P

Έφαγα κάτι σουβλάκια χτες...κόλαση. :devil:

Αναπλήρωσα αυτό που έχασα προχτές :P

Δημοσ.

Στα squat με πονούσε ελαφρώς το γόνατο. Αδιαφόρησα, συνέχισε να με ποναει, συνεχισα να αδιαφορω, περασε.

Τι μπορει να ηταν;

Εμπλεξα με τα καταραμενα τα πλακακια, 2 μερες εχασα προπονησεις (χτες εριχνα τσιμεντα μεχρι τη 1 το βραδυ για να τελειωσω επιτελους), ισως γι αυτο δε με ποναει αλλο το γονατο. Την Κυριακη που εχω ξανα ποδια να δουμε αν θα επιστρεψει.

Δημοσ.

Ναι sure.

Εσύ μόνο μαστίγιο που δεν έχεις βγάλει για να μας εξοντώσεις... :P

ελα που δε σ αρεσει 

ibsdd.jpg

απιθανο σωμα - τελεια ασκηση κοιλιακων

Γιαννη με τα Γονατα Π-Ρ-Ο-Σ-Ο-Χ-Η

δεσιμο και καθολου καθισματα οσο σε ποναει ..

rupak στις επομενες προπονησεις παγκου βαζεις 80 και τραβας οσες μπορεις ! αφου κανεις 6 φορες τα 75 θα τα κανεις σιγουρα 3 τα 80 ! ζορισου με μεγαλυτερη αντισταση  και θα ξεκολησεις ..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...