Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πω πω έφαγα δώδεκα κομμάτια μακαρονοπιτα χθες

Αμα το δει ο Φώτης, την εκατσες (εκτος κι αν δεν του αρεσει, οποτε εισαι τυχερος...) :)

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

Μπανανα κομμενη και στην καταψυξη απο το βραδυ+γαλα σογιας+1.5-2κ.σ βρωμης+κακαο+μπλεντερ=οργασμος

• Like 1
Δημοσ.

κακαο ?? αα εσυ σπεκτ το παραχεσες :-)

κάθε μέρα κακάο τρώω αχχαχαχα

happy-i-see-what-you-did-there-clean-l.p

• Like 1
Δημοσ.

φιλε φωτη, απο την προηγούμενη δευτέρα δουλεύω με 1 πόδι, διότι το αριστερό γόνατο το πήρα στα χέρια στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, Ευχαριστώ!

Kαι εσενα στην ιδια κατηγορια με τον Dakon σε εχω βαλει στους προκλητικους .Καλα να παθεις !

Αμα το δει ο Φώτης, την εκατσες (εκτος κι αν δεν του αρεσει, οποτε εισαι τυχερος...) :)

Ισχυει ,δεν μου αρεσει καθολου οποτε κλαιν .

Δημοσ.

τι ειστε εσεις οι γυναικες ρε παιδι μου !
σκαει σημερα πρωτη μερα στο gymn μια κοπελιτσα εκει γυρω στα 28 απο αυτες τις αδυνατουλες με το μετριο σωμα και το μετριο προσωπο που για να την παρατηρησεις πρεπει να εχεις πολυ καιρο να :)

με τα αθλητικα της με την φαρδια την φορμιτσα της , κανει τα οργανα της και μπαινει στα αποδυτηρια !

μετα απο κανα 20λεπτο  ανοιγει η πορτα και βγαινει μια αλλη κοπελα κυριολεκτικα ! ψιλοβαμμενη , με το μαλλακι κατω ,  με την φουστιτσα της την μινι το κοντο μπλουζακι , τα 12ποντα που την καναν να δειχνει σα να ψηλωσε μισο μετρο  , με τρελλο αερα - καμμια σχεση με τ δειλο κοριτσακι με την φαρδια φορμουλα που μπηκε στα αποδυτηρια λιγο πριν -  και την χαζευε ολο το γυμναστηριο μεχρι να φυγει ! μιλαμε για μεταμορφωση κανονικη η γυναικα  ποιος μπατμαν και μαλακιες ..

• Like 7
Δημοσ.

Kαι εσενα στην ιδια κατηγορια με τον Dakon σε εχω βαλει στους προκλητικους .Καλα να παθεις !

Ισχυει ,δεν μου αρεσει καθολου οποτε κλαιν .

Πρέπει να μπαίνει spoiler στα φαγητα :D

• Like 2
Δημοσ.

κ εγώ σε αυτή τη φάση επειδή ειμαι off κρατιέμαι πίσω στη μασα κ γιαυτό δεν ανοίγω κ πολύ το θρέντ.

jk , δεν το ανοίγω γιατι πρέπει να περιμένω άλλη μια εβδομάδα για προπονήσεις κ ζηλευω. :-D 

Δημοσ.

σκαει σημερα πρωτη μερα στο gymn μια κοπελιτσα εκει γυρω στα 28 απο αυτες τις αδυνατουλες με το μετριο σωμα και το μετριο προσωπο που για να την παρατηρησεις πρεπει να εχεις πολυ καιρο να :)

με τα αθλητικα της με την φαρδια την φορμιτσα της , κανει τα οργανα της και μπαινει στα αποδυτηρια !

μετα απο κανα 20λεπτο  ανοιγει η πορτα και βγαινει μια αλλη κοπελα κυριολεκτικα ! ψιλοβαμμενη , με το μαλλακι κατω ,  με την φουστιτσα της την μινι το κοντο μπλουζακι , τα 12ποντα που την καναν να δειχνει σα να ψηλωσε μισο μετρο  , με τρελλο αερα - καμμια σχεση με τ δειλο κοριτσακι με την φαρδια φορμουλα που μπηκε στα αποδυτηρια λιγο πριν -  και την χαζευε ολο το γυμναστηριο μεχρι να φυγει ! μιλαμε για μεταμορφωση κανονικη η γυναικα  ποιος μπατμαν και μαλακιες ..

Αν η γκομενα ξερει να ντυθει και να βαφτει και μετρια να ειναι ανεβαινει 40% ευκολα κατηγορια ,αυτο ειναι και το μεγαλο πλεονεκτημα τους σε σχεση με μας .

Απλα πολλες δεν ξερουν  να φτιαχτουν ειτε γιατι δεν εχουν γουστο ειτε γιατι ειναι νταλικιερηδες ειτε γιατι απλα δεν το εχουν και παραμενουν τραγωδιες.Κλασικο παραδειγμα πως μεταμορφωνονται στα χερια "ειδικων " κτλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν η γκομενα ξερει να ντυθει και να βαφτει και μετρια να ειναι ανεβαινει 40% ευκολα κατηγορια ,αυτο ειναι και το μεγαλο πλεονεκτημα τους σε σχεση με μας .

Απλα πολλες δεν ξερουν να φτιαχτουν ειτε γιατι δεν εχουν γουστο ειτε γιατι ειναι νταλικιερηδες ειτε γιατι απλα δεν το εχουν και παραμενουν τραγωδιες.Κλασικο παραδειγμα πως μεταμορφωνονται στα χερια "ειδικων " κτλπ.

Πλεονεκτημα αν τις δεις βαμμενες αλλα την αλλη μερα που θα ειναι αβαφη θα φανει πως ειναι πραγματικα αρα σιγα το πλεονεκτημα.

• Like 1
Δημοσ.

Απλα πολλες δεν ξερουν  να φτιαχτουν ειτε γιατι δεν εχουν γουστο ειτε γιατι ειναι νταλικιερηδες ειτε γιατι απλα δεν το εχουν και παραμενουν τραγωδιες.Κλασικο παραδειγμα πως μεταμορφωνονται στα χερια "ειδικων " κτλπ.

Εμεις δεν εχουμε αναγκη να βαφτουμε ρε συ. Αυτοπεποιθηση και αερα να 'χεις, μια χαρα θα τα πας.

Χοντρο πορτοφολι συγκαταλεγεται κι αυτο στα ατου, για μενα οχι Νο1 οπως νομιζουν οι περισσοτεροι. 

Δημοσ.

φιλε φωτη, απο την προηγούμενη δευτέρα δουλεύω με 1 πόδι, διότι το αριστερό γόνατο το πήρα στα χέρια στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, Ευχαριστώ!

ε μα και συ την ειδες ροναλντο !

τερματοφυσουλας μονο φιλε στα γεραματα ! τερματοφυσουλας ..

Χοντρο πορτοφολι συγκαταλεγεται κι αυτο στα ατου, για μενα οχι Νο1 οπως νομιζουν οι περισσοτεροι. 

καθε τι  χοντρο συγκαταλεγεται  στα ατου :-)

Πρέπει να μπαίνει spoiler στα φαγητα :D

2138934852E4D4C22ECAF7
00000keta.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Αι εμ πραουντ φορ δις γκιρλ !!!! Μάου εγώ ήμουν αλλά δεν στο είπα...ώστε μέτριο προσωπάκι που για να την προσέξεις πρέπει να 'χεις καιρό να ε; Φώτη, στείλε του τις κατάρες σου.....

Ιν άδερ νιους, δοκίμασα πρωτεΐνη με γάλα κατσικίσιο, μου άρεσε τόσο που προσεύχομαι να μην εθιστώ....ένας άλλος παράγοντας που θα με αποτρέψει είναι η τιμή....1λίτρο = 2,42€

• Like 1
Δημοσ.

Αι εμ πραουντ φορ δις γκιρλ !!!! Μάου εγώ ήμουν αλλά δεν στο είπα...

τωρα που το λες ρε συ.. σα να βασταγε μια κοκα zero στο χερι μου φαινεται :-)

το γαλα που λες ειναι Best αλλα οντως πανακριβο , διπλασια τιμη και βαλε ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...