YiN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Οκ.. Λιγες επαναληψεις..αλλα για γυναικα ειναι κομπλε πιστευω. Λεω και γω βγαζει καμια οχτωρα και θα μας γονατισει ολους.... Παλιότερα έκανα 8αρια, τώρα τα μείωσα. Τα 60 τα είχα σε 8 επαναλήψεις πχ. αλλά δεν βρίσκω ότι έχει ΤΟΣΟ τραγική διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εγω εχω ακομα δρομο. Τωρα εκλεισα δυο μηνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 εγώ DL έκανα 140kg όταν ήμουν 70 πριν μπω στρατόαλλα πάντα προσέχω , δεν με νοιάζει να κάνω πολλά εκεί που ξέρω οτι μπορεί να γίνει μαλακίακαι ουτε χρειάζεται .σετ 4 και 2-3 αναλόγως ποσα θα χρειαστούν για ζέσταμα , δεν ειναι standard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εγω εχω ακομα δρομο. Τωρα εκλεισα δυο μηνες... Ε εντάξει θέλει χρόνο, απλά μη φοβάσαι να ανεβάζεις - ειδικά αν έχεις άτομο να σε βοηθήσει. εγώ DL έκανα 140kg όταν ήμουν 70 πριν μπω στρατό αλλα πάντα προσέχω , δεν με νοιάζει να κάνω πολλά εκεί που ξέρω οτι μπορεί να γίνει μαλακία και ουτε χρειάζεται . σετ 4 και 2-3 αναλόγως ποσα θα χρειαστούν για ζέσταμα , δεν ειναι standard Μας γάμησες ρε νικοκ =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Περιμένω και τις πρώτες κατοστάρες από γυναίκα στο forum. No pressure. Deload εβδομάδα και νιώθω υπέροχα. Πάω, παίζω με τις accesories φτιάχνω και λίγο τεχνική, χαβαλές και καφενείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Περιμένω και τις πρώτες κατοστάρες από γυναίκα στο forum. No pressure. Τώρα τι καταλαβαίνεις βραδιάτικο. Σε φορείο για ένα challenge να καταλήξουμε δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 παντως αν βρεις σωστό άτομο να κάνεις προπονήσεις παρέα μετράειβοηθάει ο ένας τον άλλο με λίγη κοντρίτσα και ανεβαίνεις αέραςδεν βλέπω την ώρα να επιστρέψει το φιλαράκι Πάτρα απο Σεπτέμβρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 παντως αν βρεις σωστό άτομο να κάνεις προπονήσεις παρέα μετράει βοηθάει ο ένας τον άλλο με λίγη κοντρίτσα και ανεβαίνεις αέρας δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψει το φιλαράκι Πάτρα απο Σεπτέμβρη Ναι, βοηθάει και γι'αυτη την πουτ@να την τελευταία επανάληψη. Αλλά τι να κάνεις =/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εγω για κοντριτσα πετυχαινω εναν τυπά κοντα στα 50+ που τρεχει καθε μερα 10km στο διαδρομο και τις Παρασκευές 15 ενώ σου δινει την εντυπωση οτι ανετα κανει τα διπλα αλλά δεν εχει ωρα να συνεχίσει.. Μου δίνει κινητρο καθε φορά που κανω διαδρομο και θελω να τα παρατησω επειδη, κυριως, βαριεμαι. Επίσης ωραίο blog, έχει και σελίδα στο FB. http://totalfitness-christos.blogspot.gr/2010/05/2.html https://www.facebook.com/pages/FITNESS-%CE%91%CE%A3%CE%9A%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%93%CE%A5%CE%9C%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%92%CE%91%CE%A1%CE%97-%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%9C%CE%A9%CE%A3%CE%97-%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%A6%CE%97/172359321026?hc_location=stream Αν δεν σας αρεσουν τα αρθρα έχει ωραίες φωτογραφίες να χαζέψετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 εγω χαζευω με τν Danaέχει προσωπάρα η άτιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Nαι αλλά το υπόλοιπο είναι χαλια.. Σορι Dacon k Νικοκ αλλά είναι Οι μυς στην γυναικα χαλάνε την θηλυκότητα, για τα δικά μου παντα γουστα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δεν έχει τρελούς μυς , απλά δεν έχει λίπος και φαίνονται. Εκτός αυτού δεν ειναι κανονικά όπως στην φωτογραφία , απλά εκεί έχει στεγνώσει μέχρι αηδίας. Και εμένα σε μια φάση αν με έβλεπες θα έλεγες "too much......." αλλα δεν ειμαι έτσι όλο το χρόνο.Μην την μπερδευεις με τα τέρατα του female bodybuilding που έχει αλλάξει το πρόσωπο τους.για τα δικά μου γούστα ειναι απο τις ομορφότερες γκόμενες που έχω δει. αντιθέτως οι γκόμενες που έχουν αρκετό λίπος ωστε να μην φαίνονται καθόλου κοιλιακοί, ούτε αχνά και πετάνε λίγο παχάκια η ακόμα χειρότερα με πατσοκίλι (αυτό το στρώμα ζελέ στην κοιλιά) ή στα πλαϊνά με χαλάνε Γιατι οι περισσότερες Ελληνίδες που έχω δει να το παίζουν γκόμενες και είναι σε normal κιλά είναι skinny fat. Παίζει και ρόλο και η κατάσταση του καθενός μας , πχ εγώ δεν θα μπορούσα να δεχθώ να έχω γκόμενα χοντρούλα η με κιλάκια, ειμαι out of her league Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ε και πάλι ρε συ νίκοκ. Μεχ. Βέβαια είπαμε, γούστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 θέλω να βρω μια γκόμενα πωρωμένη σαν εμένα , να πηγαίνουμε μαζί για προπονήσεις. Αλλα αυτό είναι τουλάχιστον δύσκολο..γενικά στην Ελλάδα υπάρχει η μόδα του gym που όταν πλησιάσει το καλοκαίρι τρέχει ο κόσμος να προλάβει... εγώ είμαι όλο το χρόνο , μια προπόνηση να χάσω θα νιώσω άρρωστοςκαι μακάρι να μπορέσω να αρχίσω και κάτι άλλο παράλληλαgym=love=life=everything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Νικος πανε ζησε στο Αμερικα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις