dimitra_m3 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Έχω απορία, υπάρχει περίπτωση σε προπόνηση βαρών να πάθεις υπογλυκαιμία; και αν ναι που μπορεί να οφείλεται;
Antwni Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τι στο καλό; Έχω πετάξει 2 μισές μπανάνες. Δεν κατεβαίνουν... Ενώ στην αρχή όταν ωρίμασαν (όταν τις πήρα ήταν πράσινες), στο δευτερόλεπτο έφυγαν οι πρώτες. Τώρα τις έχω στο ψυγείο και τις νιώθω πιο "σκληρές" όταν τις τρώω... Θα δοκιμάσω και με μερέντα Ήμουν ένα μήνα off από το gym όπως είχα πει και παλιά. Πήγα την Κυριακή gym για στήθος-χέρια και στο τέλος δεν μπορούσα να πάω το χέρι μου, στην μύτη μου ξέρω γω... Ακόμη πονάει το στήθος μου βέβαια... Σήμερα έπαιξα πλάτη-ώμους. Ωραία προπόνηση και η σημερινή αλλά ήμουν με 4 ώρες ύπνο και μόλις γύρισα από gym έκατσα pc και μετά με πήρε ο ύπνος για 2 ώρες. Έφαγα μεσημεριανό κατά τις 6 δηλαδή...μλκια ε? 1
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Έφαγα μεσημεριανό κατά τις 6 δηλαδή...μλκια ε? Το μεσημεριανό σου ήταν το δεύτερο γεύμα σου σήμερα;
Antwni Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Όπως το λες το βλέπω και τρομάζω. Μεσημεριανό στις 6 η ώρα... Ουσιαστικά ναι. Σηκώθηκα 8 η ώρα με την τσίμπλα στο μάτι, έφαγα τα κλασσικά (γάλα με βρώμη-δημητριακά) γυρνάω 11 η ώρα, τσιμπάω κάτι μλκιουλες ( ) 12 η ώρα πήγα gym, γύρισα 1:30, στο δρόμο ψιλοέφαγα ένα μεγάλο κρουασάν ( ), κάθομαι pc, κατά τις 2:30 με παίρνει ο ύπνος και ξυπνάω 5 και τρώω μετά από λίγο...
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Έφαγα μεσημεριανό κατά τις 6 δηλαδή...μλκια ε? Το μεσημεριανό σου ήταν το δεύτερο γεύμα σου σήμερα; Όπως το λες το βλέπω και τρομάζω.ξυπνάω 5 και τρώω μετά από λίγο... πάνε οι μυς σου , αυριο θα ξυπνήσεις μισός
Liverpool89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Αρα ουσιαστηκα δεν εφαγες τιποτα.... Αολα μακακιζεσαι... Οπως θα εγραφες και συ.... 1
Antwni Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 πάνε οι μυς σου , αυριο θα ξυπνήσεις μισός Τόσο πολύ ρε συ? Ήταν λίγο περίεργη μέρα η σημερινή...έρχεται και εξεταστική...τέσπα... Με αγχώσατε
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τόσο πολύ ρε συ? Ήταν λίγο περίεργη μέρα η σημερινή...έρχεται και εξεταστική...τέσπα... Με αγχώσατε λολολολολολ
bosei Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Έχω απορία, υπάρχει περίπτωση σε προπόνηση βαρών να πάθεις υπογλυκαιμία; και αν ναι που μπορεί να οφείλεται; Μπορεί να γίνει αν π.χ. φας μεγάλη ποσότητα απλού υδατάνθρακα όπου υπάρχει περίπτωση να κάνει μεγάλο spike στην ινσουλίνη μέσα στην προπόνηση.
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Αυτή η αριστερή ωμοπλάτη με έχει ξεκωλιάσει. Θλάση ανά 6 μήνες. Και μεγάλη. Ένα πιάσιμο είχα Δευτέρα Τρίτη, χαλαρώνω, παιρνω αντιφλεγμονώδη, και Τετάρτη βράδυ εκεί που αράζω σε μια επίσκεψη νιώθω τη μαχαιριά πίσω. Αριστερή ωμοπλάτη over. Άντε πάλι off 1 εβδομάδα τουλχ. Για να το παθαίνει μόνο η αριστερή , αρχίζω και υποπτεύομαι τη στάση ύπνου. Κοιμάμαι σταθερά μπρούμυτα με το κεφάλι να κοιτάει αριστερά. Πάντως είναι εντυπωσιακό να νιώθω πως ένας μυς επηρρεάζει τους υπόλοιπους. Από την ανισορροπία που δημιουργήθηκε έχω πόνο στον αριστερό ώμο (μπροστά δελτοειδή), τρικέφαλο , δικέφαλο και μέχρι τον αντίχειρα στο αριστερό χέρι ενίοτε. Περαστικά μας.
dimitra_m3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τι εννοεις απλο υδατανθρακα? Χωρις συνδυασμο πρωτεινης? Dakon, περαστικα. Μακαρι να βρεις την αιτια να μην σε ξανα πιασει. Υ.γ υποπτευομαι οτι φταινε τα burgers :-P 1
Fotis13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Αυτή η αριστερή ωμοπλάτη με έχει ξεκωλιάσει. Θλάση ανά 6 μήνες. Και μεγάλη. Ένα πιάσιμο είχα Δευτέρα Τρίτη, χαλαρώνω, παιρνω αντιφλεγμονώδη, και Τετάρτη βράδυ εκεί που αράζω σε μια επίσκεψη νιώθω τη μαχαιριά πίσω. Αριστερή ωμοπλάτη over. Άντε πάλι off 1 εβδομάδα τουλχ. Για να το παθαίνει μόνο η αριστερή , αρχίζω και υποπτεύομαι τη στάση ύπνου. Κοιμάμαι σταθερά μπρούμυτα με το κεφάλι να κοιτάει αριστερά. Πάντως είναι εντυπωσιακό να νιώθω πως ένας μυς επηρρεάζει τους υπόλοιπους. Από την ανισορροπία που δημιουργήθηκε έχω πόνο στον αριστερό ώμο (μπροστά δελτοειδή), τρικέφαλο , δικέφαλο και μέχρι τον αντίχειρα στο αριστερό χέρι ενίοτε. Περαστικά μας. Kαλως ηρθες στο κλαμπ και πολυ αργησες !
bosei Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τι εννοεις απλο υδατανθρακα? Χωρις συνδυασμο πρωτεινης? Dakon, περαστικα. Μακαρι να βρεις την αιτια να μην σε ξανα πιασει. Υ.γ υποπτευομαι οτι φταινε τα burgers :-P π.χ. φρούτα πριν την προπόνηση. Αυτή η αριστερή ωμοπλάτη με έχει ξεκωλιάσει. Θλάση ανά 6 μήνες. Και μεγάλη. Ένα πιάσιμο είχα Δευτέρα Τρίτη, χαλαρώνω, παιρνω αντιφλεγμονώδη, και Τετάρτη βράδυ εκεί που αράζω σε μια επίσκεψη νιώθω τη μαχαιριά πίσω. Αριστερή ωμοπλάτη over. Άντε πάλι off 1 εβδομάδα τουλχ. Για να το παθαίνει μόνο η αριστερή , αρχίζω και υποπτεύομαι τη στάση ύπνου. Κοιμάμαι σταθερά μπρούμυτα με το κεφάλι να κοιτάει αριστερά. Πάντως είναι εντυπωσιακό να νιώθω πως ένας μυς επηρρεάζει τους υπόλοιπους. Από την ανισορροπία που δημιουργήθηκε έχω πόνο στον αριστερό ώμο (μπροστά δελτοειδή), τρικέφαλο , δικέφαλο και μέχρι τον αντίχειρα στο αριστερό χέρι ενίοτε. Περαστικά μας. Dakon σίγουρα είναι θλάση ? Μπορεί να είναι και κανά απλό trigger point που θέλει λίγου "δούλεμα" και να ξεμπερδεύεις εύκολα. 1
Liverpool89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τελειωνει σιγα σιγα η πρωτεινη... Πρεπει να παραγγειλουμε... Χτεε προπονηση στηθος με υπερενταση λογο οτι γυρισα απο την δουλεια... Καλη ηταν...
alex_000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Αυτή η αριστερή ωμοπλάτη με έχει ξεκωλιάσει. Θλάση ανά 6 μήνες. Και μεγάλη. Ένα πιάσιμο είχα Δευτέρα Τρίτη, χαλαρώνω, παιρνω αντιφλεγμονώδη, και Τετάρτη βράδυ εκεί που αράζω σε μια επίσκεψη νιώθω τη μαχαιριά πίσω. Αριστερή ωμοπλάτη over. Άντε πάλι off 1 εβδομάδα τουλχ. Για να το παθαίνει μόνο η αριστερή , αρχίζω και υποπτεύομαι τη στάση ύπνου. Κοιμάμαι σταθερά μπρούμυτα με το κεφάλι να κοιτάει αριστερά. Πάντως είναι εντυπωσιακό να νιώθω πως ένας μυς επηρρεάζει τους υπόλοιπους. Από την ανισορροπία που δημιουργήθηκε έχω πόνο στον αριστερό ώμο (μπροστά δελτοειδή), τρικέφαλο , δικέφαλο και μέχρι τον αντίχειρα στο αριστερό χέρι ενίοτε. Περαστικά μας. Μεγάλη πουστιά οι ωμοπλάτες και ώμοι γενικά γιατί δεν μπορείς να τους δέσεις να θεραπευτούνε και να συνεχίζεις προπονήσεις. Ας ελπίσουμε ότι είναι θλασούλα μικρού βαθμού να μπορείς να επιστρέψεις στο νορμαλ προγραμμα σύντομα. Περαστικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις