king2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 ε ναι ρε συ προφανως αν μενεις 5 λεπτα απ το gym κι πινεις τν πρωτεινη στα αποδυτηρια πας στην κατηγορια καραγκιζη - επιδειξια κτλ ! συμφωνω επισης και για τα ντουζ! μονο σε εχτρα περοπτωσεις και μονο αν δε μπορει να γινει αλλιως ! αν ομως μενεις μακρια και θελεις πανω απο μιση ωρα να πας σπιτι , καλο ειναι να εχεις μαζι σοθυ ενα σεικερ και να την χτυπας με λιγο νερακι αυτο εννοουσα ! κανει πολυ καλη δουλεια στο καπακι .. γιαννη αυτοι που ειναι μες το λιπος και παιρνουν συμπληρωματα απλα πετανε τα ωραια τους λεφτουδακια .. δημητρα αυτο το αμεσα ειναι μεσα το πολυ σε 20 λεπτα για να παρεις τα μεγιστα .. Φιλε maus κατα τη γνωμη σου ειναι καλυτερα αμεσως μετα την προπονηση να χτυπαει καποιος ενα σκουπακι η 6 αυγα?Συμπληρωματα δεν θελω να παρω και χτυπαω 6 ασπραδια με ενα κροκο αμεσως μετα το gym και μετα απο μιση ωρα 300γρ βραστη πατατα.Τα εχω κανει 9 τα αυγα(3 το πρωι 6 μετα το gym με 2 κροκους πρωι και απογευμα) καθημερινα και πιστευω οτι ειναι η καλυτερη πηγη πρωτεινης περα απο τα συμπληρωματα. 2
king2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τη βραστή πατάτα σκέτη χωρίς πηγή πρωτεϊνης; Πρωτεινη περνω αμεσως μετα το gym με τα αυγα.Μετα μονο πατατουλες και καμια μπανανα/κερασια/φραουλες/μηλο.
bosei Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Είναι κακό να πάρεις την πρωτείνη μετά την προπόνηση μαζί με μαλτοδεξτρίνη; Το θέμα είναι γιατί να θες μαλτοδεξτρίνη ? Χρειάζεσαι αυτό το τόσο μεγάλο spike που κάνει στην ινσουλίνη ? Πρωτεινη περνω αμεσως μετα το gym με τα αυγα.Μετα μονο πατατουλες και καμια μπανανα/κερασια/φραουλες/μηλο. Το σκέτη πατάτα με φρούτο δεν είναι γεύμα.
king2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το θέμα είναι γιατί να θες μαλτοδεξτρίνη ? Χρειάζεσαι αυτό το τόσο μεγάλο spike που κάνει στην ινσουλίνη ? Το σκέτη πατάτα με φρούτο δεν είναι γεύμα. Δεν το τρωω για γευμα για υδατανθρακα το θελω μετα την προπονηση.Καλα γευματα κανω 5 τη μερα.
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 κάνεις λάθος, τα βασικότερα γεύματα της μέρας είναι το πρωινό και τα γύρω απ' την προπόνηση
bosei Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δεν το τρωω για γευμα για υδατανθρακα το θελω μετα την προπονηση.Καλα γευματα κανω 5 τη μερα. Ναι αλλά δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις. Το θέμα είναι σε αυτά που κάνουμε να ξέρουμε και το γιατί.
king2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μα και στο πρωινο και μετα την προπονηση τρωω καλα γευματα.Δεν ειμαι 80 κιλα να τρωω τεραστιες ποσοτητες.
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το θέμα δεν είναι τα κιλά και η ποσότητα, το θέμα είναι το κάθε σου γεύμα να αποτελείται και από τις δύο βασικές πηγές και πρωτεινη και υδατάνθρακα Και για την ποσότητα πρέπει να ξέρεις που κινείσαι, έστω μια φορά στην ζωή σου να έχεις μετρήσει τι τρως και πόσο τρως, διότι εάν και εφόσον το βλέπεις σοβαρά το θέμα, πρέπει να ξέρεις πως το θερμιδικό πλεόνασμα εύκολα μετατρέπεται σε λίπος
king2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Το θέμα δεν είναι τα κιλά και η ποσότητα, το θέμα είναι το κάθε σου γεύμα να αποτελείται και από τις δύο βασικές πηγές και πρωτεινη και υδατάνθρακα Και για την ποσότητα πρέπει να ξέρεις που κινείσαι, έστω μια φορά στην ζωή σου να έχεις μετρήσει τι τρως και πόσο τρως, διότι εάν και εφόσον το βλέπεις σοβαρά το θέμα, πρέπει να ξέρεις πως το θερμιδικό πλεόνασμα εύκολα μετατρέπεται σε λίπος Κοιτα σε καθε μου γευμα εχω και πρωτεινη και υδατανθρακα.Το οτι τρωω λιγη ωρα μετα απο τα αυγα τον υδατανθρακα το κανω για να μην πεσουν πολλα ολα μαζι.Συνηθως μαζι με τα αυγα τρωω και αγγουρι η μαρουλι.Θερμιδικο πλεονασμα εχω αυτο που πρεπει ωστε να παρω σωστα κιλα και οχι λιπος.Οι θερμιδες ειναι μετρημενες αλλα πχ μια μερα μπορει να ειμαι ενα 12ωρο στη δουλεια και αλλη να μην κανω τιποτα.Αναλογα τη μερα τρωω και αυτα που πρεπει.Μεσα στα macros ειμαι παντα οποτε δεν εχω προβλημα με το λιπος.Ειχα αρκετο στην κοιλια μονο αλλα το πολυ εφυγε.Μολις παω στα κιλα που θελω θα καθαρισω πιο πολυ τη διατροφη μου ωστε να επελθει και η γραμμωση που εχω στοχο.
yannis27gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 King, χωρις παρεξηγηση, σου λενε τα παιδια οτι κανεις λαθος κι αντι να ρωτησεις τι να αλλαξεις, δικαιολογεις το λαθος που κανεις. Σε καθε περιπτωση, αφου γυμναζεσαι και τρως σωστα, αποτελεσμα θα δεις. Αλλα οχι το βελτιστο. 4
Plug Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 εγω πάντως παιδιά,χτυπάω μια πρωτεΐνη και μια μπανανουλα μετά την προπο(με λιγη διαφορά μεταξύ τους)καμιά ώρα μετα παω σπίτι και φτιάχνω μια αραβική πίτα με 4-5 φέτες γαλοπούλα και μπόλικο κότατζ με λιγο μουστάρδα και μετά τρώω ενα κανονικό γεύμα χωρις καθόλου υδατάνθρακα(κανα φιλέτο κοτόπουλο με σαλάτα ή μπρόκολα κλπ)
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 εγω πάντως παιδιά,χτυπάω μια πρωτεΐνη και μια μπανανουλα μετά την προπο(με λιγη διαφορά μεταξύ τους)καμιά ώρα μετα παω σπίτι και φτιάχνω μια αραβική πίτα με 4-5 φέτες γαλοπούλα και μπόλικο κότατζ με λιγο μουστάρδα και μετά τρώω ενα κανονικό γεύμα χωρις καθόλου υδατάνθρακα(κανα φιλέτο κοτόπουλο με σαλάτα ή μπρόκολα κλπ) γιατι δεν βαζεις σε ενα μπλεντερ μπανανα+πρωτεινη+ νερο ή γαλα θα ειναι πιο τουμπανο νομιζω 1
Plug Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 γιατι δεν βαζεις σε ενα μπλεντερ μπανανα+πρωτεινη+ νερο ή γαλα θα ειναι πιο τουμπανο νομιζω αηδιάζω :/
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Πλάκα κάνεις. Είναι πολύ καλό για την ακρίβεια και νοστιμότατο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις