Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 δημητρα προφανως συκγρινομαι με το πως ημουν οχι με τους αλλους + οτι παντα ο στοχος μου ειναι μονοψηφιο bf και οσο πιο ελαφρυς γινετε
bosei Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ωραίος ρε spect. Κι εμένα πάντως μου αρέσεις πιό πολύ έτσι. Λίγο τα βυζγια να ξεφιτρώσουν και θα είσαι ακόμη πιό μπόμπα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 μπος μονο πλαστικη στα βυζια!! μπορω να βαλω οπουδηποτε εκτος απο εκει. και να πεις οτι δεν τα πιεζω παει στο διαολο
bosei Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 μπος μονο πλαστικη στα βυζια!! μπορω να βαλω οπουδηποτε εκτος απο εκει. και να πεις οτι δεν τα πιεζω παει στο διαολο Το είχαμε ξανασυζητήσει πιό παλιά...υπάρχουν πάρα πολλά που μπορείς να δοκιμάσεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ναι και σιλικόνη ειναι η καλυτερη λυση το εχω παρει αποφαση 1
alex_000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Απλη ερωτηση. Cable Flies drop set κάνεις? 2 set από αυτό θα δώσουν στο στήθος όγκο όσό 2 full 45 λεπτες προπονήσεις στήθος με bench press. 1
yannis27gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Με το Τ-bar κάνεις κωπηλατική, σωστά; Πλατη δουλευω μονο με pull ups, φανταζομαι αλλη μια καλο κανει Δεν μοιαζει δυσκολο να φτιαξεις μια βαση, τα υπολοιπα ειναι απλα. Υ.Γ. Εγω τι να πω ρε μπος που δεν επινα καν καφε, ειπα να δοκιμασω για το γαμωτο καπουτσινο στη Ρωμη που πηγα το Πασχα κι επαθα ζημια εκτοτε. Ερωτας μιλαμε. Και δεν ειναι μονο ο καφες, ειναι που τα 2/3 ειναι γαλα και ξερεις ποση αγαπη το 'χω...Αντιστεκομαι ομως, πινω μονο οταν βγω σε καφετερια, δεν αγοραζω μηχανη στο σπιτι γιατι θα το σκισω...
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 δημητρα προφανως συκγρινομαι με το πως ημουν οχι με τους αλλους + οτι παντα ο στοχος μου ειναι μονοψηφιο bf και οσο πιο ελαφρυς γινετε Kαι μεις για το πως ήσουν και το πως είσαι μιλάμε. Το τώρα είναι καλύτερο από πριν... Αυτό...απλά τη γνώμη μας λέμε.
bosei Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Με το Τ-bar κάνεις κωπηλατική, σωστά; Πλατη δουλευω μονο με pull ups, φανταζομαι αλλη μια καλο κανει Δεν μοιαζει δυσκολο να φτιαξεις μια βαση, τα υπολοιπα ειναι απλα. Υ.Γ. Εγω τι να πω ρε μπος που δεν επινα καν καφε, ειπα να δοκιμασω για το γαμωτο καπουτσινο στη Ρωμη που πηγα το Πασχα κι επαθα ζημια εκτοτε. Ερωτας μιλαμε. Και δεν ειναι μονο ο καφες, ειναι που τα 2/3 ειναι γαλα και ξερεις ποση αγαπη το 'χω... Αντιστεκομαι ομως, πινω μονο οταν βγω σε καφετερια, δεν αγοραζω μηχανη στο σπιτι γιατι θα το σκισω... Ναι...τύπου κωπηλατική είναι η κίνηση. Δεν χρειάζεται να φτιάξεις καν βάση. Εγώ όταν την κάνω απλά βάζω την μία άκτη της μπάρας σε μία γωνία και αν αγχώνεσαι για το αν θα σηκώνεται από εκεί η μπάρα όταν κάνεις βάζεις κάτι βαρύ από πάνω (εγώ π.χ. φτιάχχνω κανά 30άρι αλτήρα ). 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δήμητρα κρίνεις το πώς ημουν και το πως ειμαιμε βάση όμως το ιδανικό σώμα για σενα Εκεί διαφέρουν οι απόψεις μας και για αυτό σε σενα αρέσει αυτό ενω σε εμένα Όχι Είμαστε για το πούτσο. Πήγα να δωσω αιμα και δεν με άφησαν λογο χαμηλών παλμών. Αφού μωρή κοτα τρέχω και γυμναζομαι ολη μέρα τι περίμενες;
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 προφανώς για αυτό μίλησα για "γνώμη μου" και όχι αντικειμενικά....Στο αντικειμενικά είναι μόνο τα βυζιά σου !!!! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δεν με πιάνεις όμως. Λες ότι και εμείς το πρίν και το μετά κρίνουμε και ότι είναι καλύτερο το τώρα και σου εξηγώ ότι σου αρέσει Γιατί έχεις άλλο πρότυπο για το πώς θες το σώμα
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Bench Press 5+ Bench Press: 5x77,5, 5x87,5, 6x100 Lat Pulldowns: 5x10x73 CGBP: 5x10x70 Bicep Curls Hyperextensions Χάλια προπόνηση, πήγα για ένα καφέ πιο πρίν, και χτύπησα μια βάφλα με παγωτό και πραλίνα σοκολάτα και έφαγα major crash στη μέση της προπόνησης. Συν του ότι μέχρι να χωνέψω την ένιωθα να ανεβαίνει. Επίσης ο ειδικός συστήνει πατατάκια φούρνου αντί για δρακουλίνια. Κλάσεις πιο υγιεινά. (Δεν ήξερα μέχρι χτες το βράδυ πως η κρι-κρι είχε βγάλει παγωτό ION αμυγδάλου και νουαζέτα. Νόστιμότατα και τα 2) Φώτη μπράβο για την προσπάθειά σου σε ζηλεύω ρε!!!! Αει ψοφα , να περασεις το χειροτερο καλοκαιρι της ζωης σου 2
Liverpool89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 spect δεν φαινονται ρε συ οι φωτο.. Αρχισε ο αδερφος παλι γυμναστηριο, γ@μισε την πρωτεινη χωρις να ρωτησει ειναι στα τελειωματα και 2 καρτελες αυγα ουτε δυο μερες δεν μου πηγε... Ουτε λογος για ποτε θα ξαναπαρω, λεφτα κλπ...απλα τρωνε...
viper2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Με το Τ-bar κάνεις κωπηλατική, σωστά; ... Δεν πιστεύω. Βασικά εχεις πολυ μικρό range of motion. spect δεν φαινονται ρε συ οι φωτο.. Αρχισε ο αδερφος παλι γυμναστηριο, γ@μισε την πρωτεινη χωρις να ρωτησει ειναι στα τελειωματα και 2 καρτελες αυγα ουτε δυο μερες δεν μου πηγε... Ουτε λογος για ποτε θα ξαναπαρω, λεφτα κλπ...απλα τρωνε... Πόση ήταν η πρωτεΐνη και πρόλαβε να την τσακισει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις