Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

γιαννη εχω δει οτι πιανουν τα χερια σου ! επισης κανεις προπο εξω ! αν λοιπον εχεις εναν τοιχο που δε σε νοιαζει αν κανει και καμμια λακουβιτσα  και αν μπορεις να παρεις αυτο

_________________51890b3ac194c.jpg

αυτο

026___52de90b599e33.jpg
και λιγα τετοια
diskoisupersport15kg.jpg
τοτε φττιαχνεις το τελειο gym  για σουπερ αρσεις !
πως ? ακουμπας την μπαρα σε μια γωνια απο τοιχους κατω κατω χαμηλα  (απ το πολυ πανω κατω θα κανει λακουβα ο τοιχος) βαζεις την λαβη , μπαινει αναμεσα απο τα ποδια σου η μπαρα , λυγιζεις ποδια σπας μεση ,  και κανεις τελειες αρσεις κ σουπερ προπο ! σκεφτηκα εσενα γιατι πιανουν τα χερια σου κ γιατι ασχολησαι εξω !

αν δε καταλαβες , κ σε ενδιαφερεει στειλε μου πμ να στο εξηγησω πιο αναλυτικα πως θα το κανεις!

• Like 1
Δημοσ.
Bench Press 5+

Bench Press: 5x77,5, 5x87,5, 6x100

Lat Pulldowns: 5x10x73

CGBP: 5x10x70

Bicep Curls

Hyperextensions

Χάλια προπόνηση, πήγα για ένα καφέ πιο πρίν, και χτύπησα μια βάφλα με παγωτό και πραλίνα σοκολάτα και έφαγα major crash στη μέση της προπόνησης. Συν του ότι μέχρι να χωνέψω την ένιωθα να ανεβαίνει. Επίσης ο ειδικός συστήνει πατατάκια φούρνου αντί για δρακουλίνια. Κλάσεις πιο υγιεινά. (Δεν ήξερα μέχρι χτες το βράδυ πως η κρι-κρι είχε βγάλει παγωτό ION αμυγδάλου και νουαζέτα. Νόστιμότατα και τα 2) Φώτη μπράβο για την προσπάθειά σου σε ζηλεύω ρε!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος σε κραταει εσενα μετα το γαμο. 20 κιλα για πλακα θα βαλεις...  :)

Μαους, στειλε πμ με εικονες, με ενδιαφερει αυτο που λες. Ή ποσταρε το κι εδω, ισως να ενδιαφερονται κι αλλοι.

Δημοσ.

Η κύρια άσκηση της μέρας, 5+ σημαίνει 5 και πάνω επαναλήψεις απαιτούνται από εμένα στο τελευταίο σετ . Αν είναι Bench Press 5+, στο τελευταίο σετ της κύριας άσκησης (Bench Press) πρέπει να βγάλω, 5+ επαναλήψεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ποιος σε κραταει εσενα μετα το γαμο. 20 κιλα για πλακα θα βαλεις...  :)

Μαους, στειλε πμ με εικονες, με ενδιαφερει αυτο που λες. Ή ποσταρε το κι εδω, ισως να ενδιαφερονται κι αλλοι.

Γιάννη Link.png Site: T-bar row  σου λέει να φτιάξεις σε μία γωνία. Αντί για πετσέτα απλά με το attachment που σου έβαλε.

Υ.Γ. Με κατέστρεψες με το freddo espresso που με είπες. Την έχω καταβρεί και πίνω 1-2 την ημέρα τώρα...έχω και το break από stims σε καμιά βδομάδα.

• Like 3
Δημοσ.

Μπος δεν υπαρχεις λεμε  , ευγε !

Γιαννη ακριβως αυτο ! πατεντες κανεις - τα χερια σου πιανουν  , αν μπορεις φτιαχτο ειναι τελειο ..

• Like 1
Δημοσ.

γιαννη εχω δει οτι πιανουν τα χερια σου ! επισης κανεις προπο εξω ! αν λοιπον εχεις εναν τοιχο που δε σε νοιαζει αν κανει και καμμια λακουβιτσα  και αν μπορεις να παρεις αυτο

_________________51890b3ac194c.jpg

αυτο

026___52de90b599e33.jpg
και λιγα τετοια
diskoisupersport15kg.jpg
τοτε φττιαχνεις το τελειο gym  για σουπερ αρσεις !
πως ? ακουμπας την μπαρα σε μια γωνια απο τοιχους κατω κατω χαμηλα  (απ το πολυ πανω κατω θα κανει λακουβα ο τοιχος) βαζεις την λαβη , μπαινει αναμεσα απο τα ποδια σου η μπαρα , λυγιζεις ποδια σπας μεση ,  και κανεις τελειες αρσεις κ σουπερ προπο ! σκεφτηκα εσενα γιατι πιανουν τα χερια σου κ γιατι ασχολησαι εξω !

αν δε καταλαβες , κ σε ενδιαφερεει στειλε μου πμ να στο εξηγησω πιο αναλυτικα πως θα το κανεις!

41rCxpTDjuL._SL500_AA280_.jpg

T bar row σε γωνία λες

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

και μερικες απο μενα (εχω παρει καμποσο αλλα τωρα που τελειωσα δουλεια θα φυγουν ολα)

p3xrImu96FOZhhuDINlTGhqufSMhtQ3wFn8hRseZ

bGBF99Np4a3_io6ojAgDkNspoiDT_X8389_6HAqF

t5oYHc9AgwXL3wLr6ax6SaqUUNe2m8M0kIHZh0lk

• Like 8
Δημοσ.

Πολύ καλύτερα είσαι έτσι η Δήμητρα καλά τα λέει. 

Γενικα όμως ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Υπάρχει ο τύπος που έχει 6 pack ήδη και πάει χάνει 3-4 κιλά να γραμμώσει και υπάρχει και ο τύπος που όταν κάνει 4 pack σταματάει και ασχολείται με όγκο. 

Εσύ φαίνεται να είσαι στην πρώτη περίπτωση εγώ είμαι στην δεύτερη, αλλά σημασία έχει να κάνουμε αυτό που αρέσει στην πάρτη μας. 

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...