dimitra_m3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 O πεινασμενος Η λιγούρα πακοτινια ονειρευεται... 1
Mau-Maus Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 γιαννη εχω δει οτι πιανουν τα χερια σου ! επισης κανεις προπο εξω ! αν λοιπον εχεις εναν τοιχο που δε σε νοιαζει αν κανει και καμμια λακουβιτσα και αν μπορεις να παρεις αυτο αυτο και λιγα τετοια τοτε φττιαχνεις το τελειο gym για σουπερ αρσεις ! πως ? ακουμπας την μπαρα σε μια γωνια απο τοιχους κατω κατω χαμηλα (απ το πολυ πανω κατω θα κανει λακουβα ο τοιχος) βαζεις την λαβη , μπαινει αναμεσα απο τα ποδια σου η μπαρα , λυγιζεις ποδια σπας μεση , και κανεις τελειες αρσεις κ σουπερ προπο ! σκεφτηκα εσενα γιατι πιανουν τα χερια σου κ γιατι ασχολησαι εξω ! αν δε καταλαβες , κ σε ενδιαφερεει στειλε μου πμ να στο εξηγησω πιο αναλυτικα πως θα το κανεις! 1
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Bench Press 5+ Bench Press: 5x77,5, 5x87,5, 6x100 Lat Pulldowns: 5x10x73 CGBP: 5x10x70 Bicep Curls Hyperextensions Χάλια προπόνηση, πήγα για ένα καφέ πιο πρίν, και χτύπησα μια βάφλα με παγωτό και πραλίνα σοκολάτα και έφαγα major crash στη μέση της προπόνησης. Συν του ότι μέχρι να χωνέψω την ένιωθα να ανεβαίνει. Επίσης ο ειδικός συστήνει πατατάκια φούρνου αντί για δρακουλίνια. Κλάσεις πιο υγιεινά. (Δεν ήξερα μέχρι χτες το βράδυ πως η κρι-κρι είχε βγάλει παγωτό ION αμυγδάλου και νουαζέτα. Νόστιμότατα και τα 2) Φώτη μπράβο για την προσπάθειά σου σε ζηλεύω ρε!!!! 1
yannis27gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ποιος σε κραταει εσενα μετα το γαμο. 20 κιλα για πλακα θα βαλεις... Μαους, στειλε πμ με εικονες, με ενδιαφερει αυτο που λες. Ή ποσταρε το κι εδω, ισως να ενδιαφερονται κι αλλοι.
kuzko21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αυτο το + που βάζει ο ντακον στο πρωτο ποτε δεν το κατάλαβα... Επεξήγηση?
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Η κύρια άσκηση της μέρας, 5+ σημαίνει 5 και πάνω επαναλήψεις απαιτούνται από εμένα στο τελευταίο σετ . Αν είναι Bench Press 5+, στο τελευταίο σετ της κύριας άσκησης (Bench Press) πρέπει να βγάλω, 5+ επαναλήψεις. 2
bosei Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ποιος σε κραταει εσενα μετα το γαμο. 20 κιλα για πλακα θα βαλεις... Μαους, στειλε πμ με εικονες, με ενδιαφερει αυτο που λες. Ή ποσταρε το κι εδω, ισως να ενδιαφερονται κι αλλοι. Γιάννη Site: T-bar row σου λέει να φτιάξεις σε μία γωνία. Αντί για πετσέτα απλά με το attachment που σου έβαλε. Υ.Γ. Με κατέστρεψες με το freddo espresso που με είπες. Την έχω καταβρεί και πίνω 1-2 την ημέρα τώρα...έχω και το break από stims σε καμιά βδομάδα. 3
Mau-Maus Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μπος δεν υπαρχεις λεμε , ευγε ! Γιαννη ακριβως αυτο ! πατεντες κανεις - τα χερια σου πιανουν , αν μπορεις φτιαχτο ειναι τελειο .. 1
alex_000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 γιαννη εχω δει οτι πιανουν τα χερια σου ! επισης κανεις προπο εξω ! αν λοιπον εχεις εναν τοιχο που δε σε νοιαζει αν κανει και καμμια λακουβιτσα και αν μπορεις να παρεις αυτο αυτο και λιγα τετοια τοτε φττιαχνεις το τελειο gym για σουπερ αρσεις ! πως ? ακουμπας την μπαρα σε μια γωνια απο τοιχους κατω κατω χαμηλα (απ το πολυ πανω κατω θα κανει λακουβα ο τοιχος) βαζεις την λαβη , μπαινει αναμεσα απο τα ποδια σου η μπαρα , λυγιζεις ποδια σπας μεση , και κανεις τελειες αρσεις κ σουπερ προπο ! σκεφτηκα εσενα γιατι πιανουν τα χερια σου κ γιατι ασχολησαι εξω ! αν δε καταλαβες , κ σε ενδιαφερεει στειλε μου πμ να στο εξηγησω πιο αναλυτικα πως θα το κανεις! T bar row σε γωνία λες 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 και μερικες απο μενα (εχω παρει καμποσο αλλα τωρα που τελειωσα δουλεια θα φυγουν ολα) 8
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Σαν καλύτερα να μου φαίνεσαι ρε συ, πιο γεμάτος ....
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ναι πιο γεματος με πιο πολυ λιπος
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Απορώ που βλέπεις το λίπος, από την στιγμή που πετάγονται κοιλιακοί πάει να πει ότι είσαι low BF
alex_000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Πολύ καλύτερα είσαι έτσι η Δήμητρα καλά τα λέει. Γενικα όμως ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Υπάρχει ο τύπος που έχει 6 pack ήδη και πάει χάνει 3-4 κιλά να γραμμώσει και υπάρχει και ο τύπος που όταν κάνει 4 pack σταματάει και ασχολείται με όγκο. Εσύ φαίνεται να είσαι στην πρώτη περίπτωση εγώ είμαι στην δεύτερη, αλλά σημασία έχει να κάνουμε αυτό που αρέσει στην πάρτη μας. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις