Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα Source.png Πηγή: άρθρο από τον Layne Norton για την αυξητική.

Και Link.png Site:

">εδώ  ένα πρόσφατο βίντεό του περί μύθων για τις ορμόνες.
  • Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εγω αυτο που λεει ο σιλβερ το καταλαβαινω..

Μπορρις να μεινεις αυπνος για κατι ωρες και να αποδιδεις παλι... Αλλα αν το κανεις συστημα θα κλαταρει το σωμα σου και θα δεις οτι ζοριζεται..

Μια φορα γυρισα απο την δουλεια 20:00 η ωρα, σχεδον 12 ωρες δουλευω πηγα στα καπακια για προπονηση... Δεν πιστευα οτι θα εβγαινε τοσο καλα η προπονηση... Αλλα δεν νομιζω οτι αν το εκανα αυτο επι μια εβδομαδα θα μπορουσα μετα να παρω τα ποδια μου

Δημοσ.

Πρωτεινη τελος,αμινοξεα τελος, πολυβιταμινη τελος , τελος και το κοτοπουλο  παμε για  restock asap .88κιλα εχω  παει !

• Like 4
Δημοσ.

Πρωτεινη τελος,αμινοξεα τελος, πολυβιταμινη τελος , τελος και το κοτοπουλο  παμε για  restock asap .88κιλα εχω  παει !

τι ειναι το restock?

Δημοσ.

τι ειναι το restock?

χαχαχαχα δες τι υπογραφή έβαλε ο θεός!!! :D

Δεν το είχα δει αυτό το ποστ του τρελού :lol:

Δημοσ.

τι ειναι το restock?

χαχαχαχα δες τι υπογραφή έβαλε ο θεός!!! :D

Δεν το είχα δει αυτό το ποστ του τρελού :lol:

Δεν γινεται να εχω χάσει κατι τόσο επικό!

Δώστε λινκ τώρα

Sorry για το Offtopic.

Δημοσ.

Πάρε να γελάσεις :D

http://www.insomnia.gr/topic/527655-%CE%B7-sony-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-a77-ii-%CE%BC%CE%B5-79-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CE%BC/

Δεν ξέρω που είπε αυτή την ''ατάκα'' xD

Δεν πιστεύω να μας κάνει κανείς report επειδή βγαίνουμε off topic :)

Δημοσ.

Πως μπορώ να δυναμώσω κιάλλο τους τετρακέφαλους? Να βαρύνω ή να βάλω και άλλα Front Squat?

Τόσο καιρό που κάνεις τι νομίζεις σε βοηθάει περισσότερο ? Εγώ θα πρόσθετα κι άλλο volume. Είτε και με άλλα σετ front είτε και με καμία άσκηση παραπάνω για τετρακέφαλα.

Δημοσ.

Σημερα ποδια...

Στο τελευταιο σετ σκουοτ 1*5 ανεβασα 2,5 κιλα λεω στην αρχη αστο για την αλλη εβδομαδα.. Λεω τι μακακιες ειναι αυτες ολα την αλλη εβδομαδα.. Αφου μπορω.. Ετσι το ανεβασα..

SLDL και εκει ανεβασα...

Ολη η προπονηση ηταν κορυφη.. Πολυ ενεργεια.

Καθε προπονηση αν ηταν ετσι θα ταν πολυ μαματα..

• Like 2
Δημοσ.

ειπα στο doctor να μου γράψει εξετάσεις για τα πάντα απο αίμα , ορμονολογικές , τα πάντα όλα

25% συμμετοχή = 50 euro
κόστος εξετάσεων = 200 euro

LoLoLolOLoOLolOLL

Δημοσ.

Ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι έκανες τα πάντα όλα. Απλά σου έγραψε αρκετές για να ηρεμήσεις...

Αν δεν έχεις κάποια υποψία για πρόβλημα υγείας, δε βλέπω το λόγο για τόσο εξονυχιστικό έλεγχο. 

Δημοσ.

είναι καλό να γίνονται και προληπτικά, ορισμένα προβλήματα δεν χτυπάνε πόρτα εμφάνισης, έρχονται απροειδοποίητα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...