Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις καποια επιστημονικη αναφορα που να τεκμηριωνει την αποψη σου περι μειωσης ΑΟ με 40' αεροβιο επειτα απο προπονησεις βαρων?

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εχεις καποια επιστημονικη αναφορα που να τεκμηριωνει την αποψη σου περι μειωσης ΑΟ με 40' αεροβιο επειτα απο προπονησεις βαρων?

Μεγαλωνεις υπερβολικα την χρονικη διαρκεια της προπονησης με τα επιπλεον 40' λεπτα αεροβιας.Αυτο αρκει για να καταλαβεις τι κανεις.
Δημοσ.

Οταν μου το τεκμηριωσεις, το ξανασυζηταμε

Δεν προκειται να τεκμηριωσω τιποτα.Στο ιντερνετ υπαρχει τεκμηριωση για το οτιδηποτε, ειτε σωστο ,ειτε λαθος.
Γιαυτο δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη σε αυτα που αναφερονται στις ιστοσελιδες.
Περισσοτερο αναλυτικα υπαρχουν σε περιοδικα με θεμα τα βαρη.Αν εχεις την δυνατοτητα να τα διαβασεις θα καταλαβεις τι ισχυει.
Δημοσ.

Η αυξητικη ορμονη, πρωτεινη που αποτελειται απο 190 περιπου αμινοξεα, παραγεται απτην υποφυση, αδενας στη βαση του εγκεφαλου. Παραγεται κατα τν υπνο κ σχετιζεται με την ηλικια, για αυτο κ τα βρεφη κοιμουνται πολυ.

Η αεροβια επουδενι δν αναστελλει την παραγωγη της. Ισα ισα εκλυεται απο την εντονη ασκηση.

Καλο θα 'ναι να μιλαμε για πραγματα που στεκουν κ οχι αρλουμπες.

Δημοσ.

Δεν προκειται να τεκμηριωσω τιποτα.Στο ιντερνετ υπαρχει τεκμηριωση για το οτιδηποτε, ειτε σωστο ,ειτε λαθος.
Γιαυτο δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη σε αυτα που αναφερονται στις ιστοσελιδες.
Περισσοτερο αναλυτικα υπαρχουν σε περιοδικα με θεμα τα βαρη.Αν εχεις την δυνατοτητα να τα διαβασεις θα καταλαβεις τι ισχυει.

αφου δε τεκμηριώνεις ρε ρεμάλι στη κοπέλα και ολα υπάρχουν στο δίκτυο,εμένα γιατι μου τα έκανες καμπάνες,να σου βρω πληροφοριες για τη συρια και δε ψάχνεις; Ε;;;;;

Δημοσ.

Η αυξητικη ορμονη, πρωτεινη που αποτελειται απο 190 περιπου αμινοξεα, παραγεται απτην υποφυση, αδενας στη βαση του εγκεφαλου. Παραγεται κατα τν υπνο κ σχετιζεται με την ηλικια, για αυτο κ τα βρεφη κοιμουνται πολυ.

Η αεροβια επουδενι δν αναστελλει την παραγωγη της. Ισα ισα εκλυεται απο την εντονη ασκηση.

Καλο θα 'ναι να μιλαμε για πραγματα που στεκουν κ οχι αρλουμπες.

Κανε εσυ πανω απο 2 ωρες προπονηση και μετα περιμενε να εχεις τα μεγιστα οφελη απο την αυξητικη.
Η αυξητικη ορμονη αυξανεται μετα απο ενα εντονο προγραμμα με βαρη τουλαχιστον
10λεπτης διαρκειας φτανει στην κορυφωση με 30 λεπτα εκγυμνασης και απο τα 45 λεπτα αρχιζει να μειωνεται.
Μεχρι τα 90 λεπτα εκγυμνασης εχεις μια σχετικη ωφελεια και απο εκει και περα το μονο που καταφερνεις ειναι να βαζεις τρικλοποδια στην προσπαθεια σου.Η προπονηση δεν πρεπει να ξεπερνα τα 90 λεπτα αν θες να εχεις καποια αποτελεσματα και τα 45 λεπτα αν θες μεγιστα αποτελεσματα.
Οσο για τον υπνο και την ηλικια αυτα ειναι γενικα αλλα μη τακτικα, γιατι τους παραγοντες που επιδρουν στην αυξητικη ορμονη δεν μπορουν να τους εξηγησουν πληρως.Μια μερα αν μεινεις αυπνη θα αυξησεις την αυξητικη ορμονη,αλλα αν προσπαθησεις να το εφαρμοζεις αυτο τακτικα το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να την μειωσεις γενικα.Το ιδιο και με την νηστεια.Το να παραλειψεις καποια γευματα προσωρινα θα την αυξησει αλλα μακροπροθεσμα η μη τηρηση τακτικων γευματων θα την μειωσει.
Οσο για τις 50αρες επαναληψεις που σου ειπα ποιο μπροστα ηταν συμβουλη του ιδιου του Tom Platz που καποτε ειχε τα καλυτερα ποδια στον χωρο. Αν εσυ προτιμας να βλεπεις το καθε βιντεακι απο καθε ατομο που αναφερεται σε αυτα τα θεματα ή να ακολουθεις τις συμβουλες τις καθε ιστοσελιδας,δικαιωμα σου, εγω δεν ειμαι τις ιδιας τακτικης γιατι εχω μαθει εδω και δεκαετιες να ακολουθω μονο τις συμβουλες ατομων που πραγματικα αξιζει.

αφου δε τεκμηριώνεις ρε ρεμάλι στη κοπέλα και ολα υπάρχουν στο δίκτυο,εμένα γιατι μου τα έκανες καμπάνες,να σου βρω πληροφοριες για τη συρια και δε ψάχνεις; Ε;;;;;

Εσυ για τους 400 φοιτητες που τους σφαξαν δεν μου εδωσες τα στοιχεια.

Δημοσ.

Και που δεν μοιραζεσαι την πηγη απο οπου αντλεις ολα αυτα τα λεπτομερη στοιχεια.

Επισης, αναφερθηκα σε 40' αεροβια, δεν μιλησα καν για το συνολο της ολης υποθεσης.

Το αυπνος δινει υψηλη ΑΟ? Τι αλλο θα διαβασω...

Δημοσ.

σιλβεραντε,αυτο λεω,αφου υπάρχουν ολα στο δίκτυο,σύμφωνα με τα λεγόμενα σου,τοτε ψάξε κι ασε τις χαζομαριτσες.

ανοιγετε φωτο με δικη σας ευθυνη...

th_439514125_1400439514_122_680lo.jpg 

• Like 5
Δημοσ.

Και που δεν μοιραζεσαι την πηγη απο οπου αντλεις ολα αυτα τα λεπτομερη στοιχεια.

Επισης, αναφερθηκα σε 40' αεροβια, δεν μιλησα καν για το συνολο της ολης υποθεσης.

Το αυπνος δινει υψηλη ΑΟ? Τι αλλο θα διαβασω...

Απλα δεν εχεις διαβασει αυτα που θα επρεπε .

Το αυπνος διαβασε το καλυτερα.

Οσο για το οτι δεν μοιραζομαι τις πηγες, ευχαριστως να σου αναφερω τις σελιδες απο τα περιοδικα που τα εχω διαβασει και επι δεκαετιες αγοραζα και εξακολουθω να τα εχω στην κατοχη μου.

σιλβεραντε,αυτο λεω,αφου υπάρχουν ολα στο δίκτυο,σύμφωνα με τα λεγόμενα σου,τοτε ψάξε κι ασε τις χαζομαριτσες.

Εγω βρηκα μονο για 3 νεκρους και 300 με 400 συλληψεις.

Δημοσ.

Σημερα..

Προπονηση ωμων..

Ξυπναω τρωω πρωινο βρωμη ξηροι καρποι σταφιδες κανελα ενα σκουπ πρωτεινη μισο λιτρο γαλα μεσα το ριχνω στο μικροκυμματων.. Εγινε υπεροχο.. Το εφαγα ηπια ενα νες σκετο βαρυ..

Ειχα ενα αγχος για την προπονηση οτι δεν θα βγαλω τα κιλα της προηγουμενης δεν ξερω γιατι το πιστευα αυτο..

Παω ζεσταμα..

Μπαινω στις στρατιωτικες .. Μαμησα.. Αφου αν τολμουσα στο τελευτιαο σετ θα ανεβαζα αλλα δυομιση δεν το εκανα.. Θα το κανω την αλλη κυριακη.

Ανεβηκα σε αλλες δυο ασκησεις, real flyer +2,5 κιλα ανα αλτηρα και πιεσεις τρικεφαλων με αλτηρα σε παγκο +2,5 κιλα ανα αλτηρα..

Φαγητο σημερα εσκασα..

2,5 μπριζολες σαλατα χτυπιτη ρυζι

Ενα μικρο παγωτακι που φερνουν στις ταβερνες

Ενα κοτοπουλο στηθος

6 αυγα

• Like 2
Δημοσ.

Ωραια δουλεια Plug

Δημοσ.

taste of amsterdam σημερα, αρκετό φαγητό σε μερίδες γκουρμέ εστιατορίου, και αρκετο ...χικ..  αλκοόλ! ΠΑΜΕ ΓΕΡΆ ΡΕ!!

Καληνύχτα παιδάκια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...