Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανω αερόβια προπόνηση κάθε μέρα γύρω στις 10 το πρωι (Δευτέρα έως Παρασκευή). Ηδη εχω δει πολύ καλα αποτελέσματα σε απώλεια κιλών και σωματικού λίπους. Το πρωί τρωω ενα τοστ με 1 φετα Κασέρι χαμηλά σε λιπαρά & 1 φετα γαλοπούλα (08:00 πμ). Θα ηταν καλο να έπινα και ενα ρόφημα καθαρής πρωτεΐνης με γάλα ή νερό μαζί με το γεύμα ή προτιμότερο μετά την προπόνηση; Εαν γνωρίζει κάποιος επι του θέματος και μπυ να με συμβουλευσει, θα του ήμουν ευγνώμων.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

να παρεις συπληρωμα πρωτεινης , για ποιον λογο ? για να μεγαλωσουν οι μυες ? (αυτο κανει η πρωτεινη) αυτο για να γινει θελει και την αναλογη προπονηση ! αφου κανεις μονο αεροβια δεν την χρειαζεσαι την πρωτεινη ! αυξησε τις φετες γαλοπουλας που βαζεις στα τοστ σου , προσθεσαι  μεσα μαρουλακι και κανα ασπραδακι  ,  αφαιρεσαι τρικαλινο και θα δεις ακομη καλυτερα αποτελεσματα ! 

οχι μην παρεις πρωτεινη , αν δε γυμναζεσαι με αναεροβια ασκηση τσαμπα λεφτα θα δωσεις ..

• Like 2
Δημοσ.

Αν δε πάθω δηλητηρίαση με τη μακαρονάδα που έφτιαξα, δε θα πάθω ποτέ. -

Έχουμε κ λέμε..

Κάμποσα μακαρόνια ολικής νο11

1 τομάτα, 1 κρεμμύδι, 1 κόκκινη πιπεριά, σόγια κάμποσα κομματάκια, ένα φιλέτο κοτόπουλο σε κομματάκια. Κ έφτιαξα κι ένα πράμα σε σάλτσα, το οποίο ν

Πέταξα μες τη σάλτσα που έβραζε, με:3 ασπράδια, 1 κουταλιά λάδι, λεμόνι πολύ, μουστάρδα, δενδρολίβανο, πιπέρι.

Μάλλον θα τη δω κατσαρίδα σήμερα κ θα με βρούνε με τα πόδια στην ανάταση...

Δημοσ.

Σημερα ξυπνημα 10.00 η ωρα, πρωινο βρωμη γαλα ξηρους καρπους σταφιδες κανελα ενα σκουπ πρωτεινη.

Μολις το εφαγα, κατευθειαν υπνο ξανα, σηκωθηκα και εφαγα κατα της 13.00 1,5 μπριζολα σαλατα και πατατες βραστες.

Πριν απο λιγο ενα 30 λεπτο λιωσιμο.

Γαλα μαζι με ενα σκουο πρωτεινη. Με περιμενουν 8 αυγα και ενα φαγητο...

Δημοσ.

Η προπόνηση σήμερα είχε 150 box jumps wallball(8kg ball), 1xlm με την μπάλα στον ώμο, 100 Burpees Pullup.

Μετά έκανα λίγο κορμό.

6*10 leg raise(νομίζω λέγονται) 5" rest between.

3*10 Deadlift(90kg)10" rest between

Και λίγο πάγκο γιατί είχα να κάνω δε ξέρω από πότε, με 8*3(50kg) 5" rest between.

Βασικά μλκιες έκανα γιατί είχα νεύρα.

Δημοσ.

Αισίως φτάσαμε στα 3χ8χ70 deadlift και 3χ8χ60 Romanian dl.

Ε ρε κάτι χαρές που έχω πάρει με την πρόοδο στο lower back.

• Like 5
Δημοσ.

Ποσα σκουπ την ημερα μπορουνε να πινουμε;;;

Σκεφτομαι να καταργησω τα αυγα..

Δεν έχει όριο ρε συ αλλά αν μπορείς φαγητό έναντι της σκόνης τότε καλύτερα.

Δημοσ.

Σκεφτηκα να παρω μια 4κιλα .. Να την εχω...

Μια καλη πρωτεινη μου βγαινει στα 40€ 2κιλη.. Με παει τωρα με δυο σκουπ ενα μηνα

300 αυγα που με πανε ενα μηνα σχεδον αν δεν εχω απωλειες τα παιρνω 35€ ... 56 αυγα την εβδομαδα ..

Δινω συνολο 75 € και για τα δυο..

Απλα η σκονη ειναι η ευκολη γρηγορη λυση..

Δημοσ.

Σκεφτηκα να παρω μια 4κιλα .. Να την εχω...

Μια καλη πρωτεινη μου βγαινει στα 40€ 2κιλη.. Με παει τωρα με δυο σκουπ ενα μηνα

300 αυγα που με πανε ενα μηνα σχεδον αν δεν εχω απωλειες τα παιρνω 35€ ... 56 αυγα την εβδομαδα ..

Δινω συνολο 75 € και για τα δυο..

Απλα η σκονη ειναι η ευκολη γρηγορη λυση..

Ναι σίγουρα βγαίνει φθηνότερα. Κι εγώ τώρα έχω αλλάξει το πρωινό (γλιτώνω ki ένα 40άρι τον μήνα) κι έχω βάλει λίγη σκόνη.

Δημοσ.

Εγω οτι και να γλιτωσω φροντιζουν να μου σπαμε τα νευρα...

Παιρνω απο αυτα που θα με κρατησουν δυο εβδομαδες σε μια ολα τελειωμενα.. Τους λεω μαλωνω φωναζω... Στα @@ τους μονο την σκονη δεν πειραζουν..

Τα αυγα τα εκτιμαμε δεοντος... Μια καρτελα οφφ ...

Δημοσ.

με την καμμια μη σκεφτεσαι να τα σταματησεις λιβε ! σαν το αυγο δεν υπαρχει τιποτα !

και αν ηταν το ιδιο - για ευκολια , για να γλιτωνουμε χρονο και χρημα κτλ - θα τρωγαμε ολη την μερα σκονη και θα ειμασταν κομπλε, δεν ειναι το ιδιο ομως  ! με την καμμια μη βγαλεις τα ασπραδια ακουσε με ..

η σκονη ειναι για να συμπληρωνουμε οχι για να αντικαθιστουμε ..

• Like 1
Δημοσ.

Βάζε και τα αυγά μέσα στο κουβά της πρωτεΐνης  :-D.

Σοβαρά τώρα...μήπως ήρθε η ώρα για ξύλο ? Τουλάχιστον στον μικρό  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Καλα αν αρχισω να βαραω θα σταματησω το αλλο σαββατο..

Ειχα κατι ντοματες και αυτες να μου κρατησουν δυο εβδομαδες... Η πρωτη εβδομαδα εφυγε.. Μια καθε μερα... Τωρα εχω δυο.. Ολος περιεργος.

Χτες πηρε και μου λεει θα παω να παρω γιαουρτι και αγγουρι να κανω τζατζικι θα σε παρω ντοματες.. Οντως πηγε πηρε γιαουρτι αγγουρι.. Ντοματες κατα εναν περιεργο λογο ξεχασε...

Καθομαι και μου σπαν τα νευρα .. Ο μικρος παιρνει αυγα τα βαζει στο τοστ.. Τα μισα τα πεταει.. Τζαμπα τα χαραμιζει...

Ασε που ο μικρος μου εσπασε τα νευρα..

Κανεις ασκησεις για V κανεις εκεινο.. Κοιτα τι μπρατσο εκανα και κανω μονο δυο εβδομαδες ενω εσυ κανεις 6+ μηνες και τιποτα ταχα...

Δεν καθομαι ομως να τον δωσω σημασια.. Φευγω γελοντας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...