tehAllantin Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 my kingdom για να έβλεπα την φάτσα σου τώρα!! :D Ρε κι εμένα με αρέσνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Αλλά κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην φάω 2 κουτιά μπισκότα specuulas με 1λίτρο γάλα το βράδυ ξερω γω ή γαριδάκια κλπ. Είμαι πολύ κοιλιόδουλος μην με βλέπετε έτσι. Απλά, εκτός από πολύ κοιλιόδουλος είμαι και ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΕΜΠΈΛΑΡΟΣ!
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Και γω έτσι είμαι, κοιλιόδουλη, ό,τι υπάρχει πρέπει να το δοκιμάσω, έστω και ένα, πολύ δύσκολα τιθασεύω τον εαυτό μου πια
alex_000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 δείτε κ τα comments μια αχαχχα και όμως το βίντεο είναι πολύ σωστό σε αυτό που λέει νόστιμα μεν, κολλάνε στα δόντια δε και είναι σιχαμένο feeling! Πάρε καλύτερα πιτσίνια, εγγύηση !!!! η και φουντούνια, γιαμι! ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥ! ολα αυτά αηδίες είναι 2
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 και όμως το βίντεο είναι πολύ σωστό σε αυτό που λέει γιαυτό το έβαλα
tehAllantin Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ολα αυτά αηδίες είναι τι να κανουμε θείο αλέκη;;; Δεν γίνεται να έχουν ΟΛΟΙ γούστο στη βρωμιά/junk/κοιλιοδουλίαση! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 λιγούρες λέγονται στα μέρη μου. Πάω κάνα "άδυτο" να εκτονωθώ
Plug Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ρε παιδιά να ρωτήσω,υπαρχει μεγίστη απορροφητικότητα πρωτεΐνης απο τα γεύματα; δλδ να μπορεί ο οργανισμός να απορροφήσει 30γρ ανα γεύμα ξερω'γω κι ας εχει πιο πολύ,αυτό που τρώμε(μια μεγαλη μπριζόλα πχ);
bosei Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ρε παιδιά να ρωτήσω,υπαρχει μεγίστη απορροφητικότητα πρωτεΐνης απο τα γεύματα; δλδ να μπορεί ο οργανισμός να απορροφήσει 30γρ ανα γεύμα ξερω'γω κι ας εχει πιο πολύ,αυτό που τρώμε(μια μεγαλη μπριζόλα πχ); Site: Όχι 1
Plug Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Site: Όχι τελικά το στομάχι μας είναι πιο έξυπνο απο αυτόν που μου το είπε 1
linkin Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Προπονηση στηθος-πλατες-δικεφαλα σημερα υστερα απο πολυυυυυ καιρο και μετα βιας μπορω να γραψω στο pc.
tehAllantin Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Κάτι συμβαίνει :/ Κοιμηθηκα μετά από 23 ώρες σερί, με ξενύχτι/δουλειά/γυμναστήριο και ξύπνησα μόνος μου στις 7 ώρες. ΔΕΝ ειν φυσιολογικά πράγματα αυτά ο.Ο Ομελέτα με βρώμη και ότι άλλο έχω στο ψυγείο ντουλάπι Κρίμα, έχω τα chia seeds ζδλεια.. Καλημέρα παλικάρια και στην μία και ηρωική γυναίκα του νηματος
wizzy Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Κάτι συμβαίνει :/ Κοιμηθηκα μετά από 23 ώρες σερί, με ξενύχτι/δουλειά/γυμναστήριο και ξύπνησα μόνος μου στις 7 ώρες. ΔΕΝ ειν φυσιολογικά πράγματα αυτά ο.Ο Ομελέτα με βρώμη και ότι άλλο έχω στο ψυγείο ντουλάπι Κρίμα, έχω τα chia seeds ζδλεια.. Καλημέρα παλικάρια και στην μία και ηρωική γυναίκα του νηματος Καλημέρα χοντρέ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις