Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

my kingdom για να έβλεπα την φάτσα σου τώρα!! :D :D :D

Ρε κι εμένα με αρέσνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Αλλά κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην φάω 2 κουτιά μπισκότα specuulas με 1λίτρο γάλα το βράδυ ξερω γω ή γαριδάκια κλπ. Είμαι πολύ κοιλιόδουλος μην με βλέπετε έτσι. Απλά, εκτός από πολύ κοιλιόδουλος είμαι και ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΕΜΠΈΛΑΡΟΣ! :P

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Και γω έτσι είμαι, κοιλιόδουλη, ό,τι υπάρχει πρέπει να το δοκιμάσω, έστω και ένα, πολύ δύσκολα τιθασεύω τον εαυτό μου πια 

Δημοσ.

δείτε κ τα comments μια αχαχχα

και όμως το βίντεο είναι πολύ σωστό σε αυτό που λέει

νόστιμα μεν, κολλάνε στα δόντια δε και είναι σιχαμένο feeling! Πάρε καλύτερα πιτσίνια, εγγύηση !!!! η και φουντούνια, γιαμι! ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥ!

ολα αυτά αηδίες είναι  :eek:

• Like 2
Δημοσ.

και όμως το βίντεο είναι πολύ σωστό σε αυτό που λέει

γιαυτό το έβαλα B)

Δημοσ.

ολα αυτά αηδίες είναι  :eek:

τι να κανουμε θείο αλέκη;;; Δεν γίνεται να έχουν ΟΛΟΙ γούστο στη βρωμιά/junk/κοιλιοδουλίαση! :D

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά να ρωτήσω,υπαρχει μεγίστη απορροφητικότητα πρωτεΐνης απο τα γεύματα; δλδ να μπορεί ο οργανισμός να απορροφήσει 30γρ ανα γεύμα ξερω'γω κι ας εχει πιο πολύ,αυτό που τρώμε(μια μεγαλη μπριζόλα πχ);

Δημοσ.

ρε παιδιά να ρωτήσω,υπαρχει μεγίστη απορροφητικότητα πρωτεΐνης απο τα γεύματα; δλδ να μπορεί ο οργανισμός να απορροφήσει 30γρ ανα γεύμα ξερω'γω κι ας εχει πιο πολύ,αυτό που τρώμε(μια μεγαλη μπριζόλα πχ);

Link.png Site: Όχι

• Like 1
Δημοσ.

Προπονηση στηθος-πλατες-δικεφαλα σημερα υστερα απο πολυυυυυ καιρο και μετα βιας μπορω να γραψω στο pc.

Δημοσ.

Κάτι συμβαίνει :/  Κοιμηθηκα μετά από 23 ώρες σερί, με ξενύχτι/δουλειά/γυμναστήριο και ξύπνησα μόνος μου στις 7 ώρες. ΔΕΝ ειν φυσιολογικά πράγματα αυτά ο.Ο

Ομελέτα με βρώμη και ότι άλλο έχω στο ψυγείο ντουλάπι :P Κρίμα, έχω τα chia seeds ζδλεια..

Καλημέρα παλικάρια και στην μία και ηρωική γυναίκα του νηματος :P 

Δημοσ.

Κάτι συμβαίνει :/  Κοιμηθηκα μετά από 23 ώρες σερί, με ξενύχτι/δουλειά/γυμναστήριο και ξύπνησα μόνος μου στις 7 ώρες. ΔΕΝ ειν φυσιολογικά πράγματα αυτά ο.Ο

Ομελέτα με βρώμη και ότι άλλο έχω στο ψυγείο ντουλάπι :P Κρίμα, έχω τα chia seeds ζδλεια..

Καλημέρα παλικάρια και στην μία και ηρωική γυναίκα του νηματος :P

Καλημέρα χοντρέ! :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...