Mau-Maus Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 αλεξ το ξερω , δε γνωριστηκαμε σημερα γι αυτο που λες παρακατω πηγαινε το μηνυμα μου ! δεν ειναι ολα η διατροφη - ειναι εξισου σημαντικο και η αεροβια ασκηση και στο 14 και στο 12 και παντου ! κανει θαυματα ειδικα αν συνδιαστει με καλη διατροφη .. δεν κάνω καθόλου αερόβια φίλε. Όλα είναι διατροφή. Για μένα η αερόβια χρειάζεται για να πάς από 10 - 8, (και ακόμα και για αυτό δεν είμαι σίγουρος το λέω από αυτά που έχω διαβάσει όχι από άποψη εμπειρίας) όχι για να κατέβεις στο ποσοστό που ειμαι εγώ. (κάπου 14? δεν έχω μετρηθεί εδώ και μήνες) Αερόβια του στύλ διάδρομος / ποδήλατο ούτε παίζει ούτε θα παίξει καλα ξεκινα μετα την προπονηση σιγα σιγα ενα μισαωρακι η ανηφορικη φουλ κληση διαδρομο - η ελιπτικο ναδεις πως θα γινεσαι μουσκεμα, να δεις πως θα ξεμπουκωσεις , να δεις ποσο θα ανεβει η αντοχη σου και στα βαρη , να δεις τρελλη διαφορα στα κοψιματα στο σωμα που δεν την φανταζοσουν με την διατροφη (σε συνδιασμο παντα) και θα τα πουμε τοτε ! εγω ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα το κανεις αυτο , γι αυτο και σου λεω θα με θυμηθεις .. 2
alex_000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 αλεξ το ξερω , δε γνωριστηκαμε σημερα γι αυτο που λες παρακατω πηγαινε το μηνυμα μου ! δεν ειναι ολα η διατροφη - ειναι εξισου σημαντικο και η αεροβια ασκηση και στο 14 και στο 12 και παντου ! κανει θαυματα ειδικα αν συνδιαστει με καλη διατροφη .. καλα ξεκινα μετα την προπονηση σιγα σιγα ενα μισαωρακι η ανηφορικη φουλ κληση διαδρομο - η ελιπτικο ναδεις πως θα γινεσαι μουσκεμα, να δεις πως θα ξεμπουκωσεις , να δεις ποσο θα ανεβει η αντοχη σου και στα βαρη , να δεις τρελλη διαφορα στα κοψιματα στο σωμα που δεν την φανταζοσουν με την διατροφη (σε συνδιασμο παντα) και θα τα πουμε τοτε ! εγω ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα το κανεις αυτο , γι αυτο και σου λεω θα με θυμηθεις .. έκανα αερόβια το προηγούμενο καλοκαίρι τις off days, δεν μου άρεσε και το έκοψα, δεν θα το ξανακάνω. Από όλα αυτά που δοκίμασα (και αερόβιο και κολύμπι) την τρελή διαφορά την κάνει η μέτρηση θερμίδων και η επακολούθηση ακριβώς του πρωτοκόλλου (IF), εκεί το λίπος φεύγει πραγματικά μπροστά στα μάτια μου.. Επίσης σου υπενθυμίζω ότι η προπόνηση μου στα βάρη κρατάει 1:30 - 2 ώρες και σε κάθε προπόνηση έχω κάνει 2 drop set squat και ένα drop set πρεσσα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω αερόβια μετά με κλίση χωρίς να καταλήξω στο νοσοκομείο . Αντοχή στα βάρη έχω ήδη ρε, αφού όλα drop set τα κάνω για να φτάσω στο επίπεδο αυτό μου εφυγε η παναγία. Δεν λέω ότι είναι κακή συμβουλή η αερόβια. Για κάποιον που κάνει split και 6 γεύματα μπορεί να είναι και απαραίτητη (για το λίπος μιλάω, για την υγεία είναι σίγουρα απαραίτητη δεν διαφωνώ). Για εμένα δεν είναι 1
viper2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ειδα ελληνικο crossfit. Dat shit is hilarius. in other news η NLS αφηνει παντεσπάνι στο πατο του ποτηριου. Do not buy.
Mau-Maus Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 υπαρχει και η εναλακτικη αεροβια παντα http://youtu.be/9CMYYJlQx1o συνεβει χθες στην μυκωνο μου το στειλε φιλαρακι που δε κανει αλλη δουλεια απο το να τραβαει περιεργους και μεθυσμενους και να τους ανεβαζει στο νετ ! oftopic αλλα εχει φαση ο θειος ! 3
rupak Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Παιδιά έχω πρόβλημα με τα καθίσματα. Δεν μου βγαίνει με τίποτα η σωστή τεχνική. Τόσο καιρό έκανα front squat και τελευταίες δυο προπονήσεις το άλλαξα σε back squat με προτροπή Dakon για να κατέβω πιο χαμηλά αλλά η τεχνική μου έγινε πιο τραγική, κατεβαίνω μεν πιο χαμηλά αλλά και σκύβω πολύ μπροστά και σπάω και την μεση στην οσφυική μοίρα - danger αν ανεβάσω κιλά. Καμια συμβουλή πέρα από υπομονή και διατάσεις?
alex_000 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ανοιξε περισσοτερο τα ποδια, πατουσες και γονατα προς τα εξω, φουσκωσε στηθος κοιτα ψηλα και ειναι δυσκολο να μην βγαινει τεχνικη. Παντος ειναι φυσιολογικο να μην βγαινει σωστα το back αν δουλευες μονο front ειναι πολυ διαφορετικες ασκηθεις, θα σου παρει λιγο καιρο. Βιντεο παιζει;
rupak Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αλεξ τα εφαρμόζω αυτά. Όσο έκανα front squat μπορεί να μην έφτανα πολύ κάτω αλλά τουλάχιστον είχα κομπλέ την μέση. Τώρα αισθάνομαι φτου κ απο την αρχή. Βίντεο παίζει και απο front και από τα back της τελευταιας προπόνησης αλλά θα σ στείλω πριβε το βράδυ γιατί είμαι και ντροπαλό παιδί χεχ Σε λίγο θα βγω για το πρωτο μου cheat meal ύστερα από το Πάσχα , θα καταστρέψω κάτι burgers. 1
tehAllantin Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ρε, δεν ειπα θελω αερόβιο να χάσω λιπος/κιλά. Θέλω να αυξήσω καρδιοαναπνευστικοαγγειακή αντοχή, ή πως στο διάολο λέγεται. ΔΕΝ γουστάρω σε 12 λεπτά μπάλα να θέλω να φτύσω το πνευμόνι, κακό είναι; Ναι μεν, όλα στο σωστό timing, αλλά δεν (θέλω να) πιστεύω πως μία έντονη διαλλειμματική 2 φορές τη βδομάδα θα μου κάνει τόσο κακό. Σήμερα πχ, μετα τη δουλεια πηγα γυμναστήριο (πήρα το prework out, κανει δουλεια οχι μαλακίες) και δοκίμασα με το kettbell (16κιλο) αυτή τη μαλακία που κάνεις "κούνια" πολύ έντονα. 20 από αυτές τις κινήσεις σε φουλ ένταση, και άλλο τόσο χρόνο ξεκούραση. Ένιωσα ΓΑΜΆΑΑΤΑ, και ίδρωσα, που δεν ιδρώνω εύκολα (δεν ξέρω αν είναι γιατί "ψωλάρω" στην προπόνηση ή δεν πίνω αρκετά υγρά ή και τα 2 ). Tέσπα, βλέποντας και κάνοντας. Πάω να φάω τον 300άρη σολωμό μου με τα ~200γρμ μαύρο σπαγγέτι και τα ~200 γρμ iceberg με βαλσάμικο !! (29,34 ml)
bosei Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Rupak δοκίμασε και με μικρούς δίσκους κάτω από τις φτέρνες να κάνεις back squat για να δεις αν παίζει τίποτα με το mobility των αστραγάλων. Ρε, δεν ειπα θελω αερόβιο να χάσω λιπος/κιλά. Θέλω να αυξήσω καρδιοαναπνευστικοαγγειακή αντοχή, ή πως στο διάολο λέγεται. ΔΕΝ γουστάρω σε 12 λεπτά μπάλα να θέλω να φτύσω το πνευμόνι, κακό είναι; Ναι μεν, όλα στο σωστό timing, αλλά δεν (θέλω να) πιστεύω πως μία έντονη διαλλειμματική 2 φορές τη βδομάδα θα μου κάνει τόσο κακό. Σήμερα πχ, μετα τη δουλεια πηγα γυμναστήριο (πήρα το prework out, κανει δουλεια οχι μαλακίες) και δοκίμασα με το kettbell (16κιλο) αυτή τη μαλακία που κάνεις "κούνια" πολύ έντονα. 20 από αυτές τις κινήσεις σε φουλ ένταση, και άλλο τόσο χρόνο ξεκούραση. Ένιωσα ΓΑΜΆΑΑΤΑ, και ίδρωσα, που δεν ιδρώνω εύκολα (δεν ξέρω αν είναι γιατί "ψωλάρω" στην προπόνηση ή δεν πίνω αρκετά υγρά ή και τα 2 ). Tέσπα, βλέποντας και κάνοντας. Πάω να φάω τον 300άρη σολωμό μου με τα ~200γρμ μαύρο σπαγγέτι και τα ~200 γρμ iceberg με βαλσάμικο !! (29,34 ml) Κάνε HIIT που λες 2 φορές την βδομάδα...σίγουρα θα σε ανεβάσουν την αντοχή. Άρχισε χαλαρά πρώτα μέχρι 10 λεπτά σε κύκλους των 60 δευτερολέπτων κάνοντας 10-15 sec all out sprint και 50-45 sec περπάτημα...και ξανά μανά μέχρι 10 λεπτά για αρχή. Κάνοντας hiit θα επιταχύνεις αρκετά τον μεταβολισμό σου οπότε προσαρμόζεις αναλόγως και τις θερμίδες σου. 1
tehAllantin Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Rupak δοκίμασε και με μικρούς δίσκους κάτω από τις φτέρνες να κάνεις back squat για να δεις αν παίζει τίποτα με το mobility των αστραγάλων. Κάνε HIIT που λες 2 φορές την βδομάδα...σίγουρα θα σε ανεβάσουν την αντοχή. Άρχισε χαλαρά πρώτα μέχρι 10 λεπτά σε κύκλους των 60 δευτερολέπτων κάνοντας 10-15 sec all out sprint και 50-45 sec περπάτημα...και ξανά μανά μέχρι 10 λεπτά για αρχή. Κάνοντας hiit θα επιταχύνεις αρκετά τον μεταβολισμό σου οπότε προσαρμόζεις αναλόγως και τις θερμίδες σου. crap edit: Ο σολομός (χα το autocorrect πιάνει σωστό το σολομός και όχι το σολωμός ...) ήταν ΛΟΥΚΟΥΜΙ, ποπο ρε φιλε!! Τον αγαπώ τον λατρεύω. 7 ευρώ τα 300 γρμ 1
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 αυτά τα τυρογαριδάκια μου έχουν μπει από το μεσημέρι που τα έχει αναφέρει ο Φώτης. Εξαπατώ τον εαυτό μου σκεπτόμενη την αυριανή προπόνηση ποδιών
tehAllantin Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 νόστιμα μεν, κολλάνε στα δόντια δε και είναι σιχαμένο feeling! Πάρε καλύτερα πιτσίνια, εγγύηση !!!! η και φουντούνια, γιαμι! ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΥΥΥΥΥΥ!
king2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 νικολα εισωραιος !!! κινκ το καταφερνεις το 16αρι ? υπομονη θελει ! οπως σε ολα ετσι και σε αυτο δεν ειναι μονο θεμα δυναμης αλλα και συνηθειας! σιγα σιγα θα συνηθίσεις τις ασκησεις μην βιαζεσαι καθολου .. για την διατροφη ριχνε μασα αφθονη και βαλε πολυ κιμα στο μενου - χτυπα αλυπητα μπιφτεκια απο μοσχαρι ! αλεξ οταν βαλεις την αεροβια στην ζωη σου δε θα την ξαναβγαλεις ποτε ! θα την θυμηθεις αυτην την κουβεντα Ναι μια χαρα μου καθησε.Κανω αρκετες ασκησεις που με ειχες δειξει χωρις προβλημα.Με 20κιλο δεν θα εκανα δουλεια με το 12κιλο θα ηταν πολυ ελαφρυ.Το 16κιλο ειναι ακριβως στα μετρα μου.Το πρωι του δινω και καταλαβαινει.
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 νόστιμα μεν, κολλάνε στα δόντια δε και είναι σιχαμένο feeling! Πάρε καλύτερα πιτσίνια, εγγύηση !!!! η και φουντούνια, γιαμι! %^#$%@#% βαλτός είσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις