Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Μια απλη αλλα πολυ αποτελεσματικη προπονηση για αυξηση αντοχης Αλαντιν:

10 Burpees - 60' break

5 burpees - 45' break

2 burpees - 30' break

ξανα το ίδιο αλλα η τελευταια επαναληψη θα αυξανεται κατα 1 καθε φορα και το διαλειμμα θα μειωνεται κατα 5', μεχρι να κανεις 5 burpees στην τελευταια.

και γινεται στο δωματιο, ουτε εξοπλισμο ουτε τιποτα :)

Οχι δεν ηταν πρωινο.. Αλλα εξτραδακι

Το πρωινο ηταν βρωμη ταχινι σταφιδες ξηροι καρποι κανελα

Δε θα ηταν καλυτερα να το πιεις μετα την προπονηση;

Δημοσ.

ωραίοι both κ καλή σκεψη το before->after

βάζω μια επειδή βάλατε όλοι κ θα ξαναβάλω σε μερικούς μηνες again
αριστερά τους πρώτους μήνες στο μπακαλιαράδικο πριν πάω στο gym π ειμαι απο τότε μέχρι τώρα με διάλειμμα το στρατό κ κάτι μηνες χωρίς να ξέρω να τρώω κ βάρη της πλάκας . Ειχα χάσει πολλά κιλά αλλα ηταν σκατά φάση. Δεξιά η τελευταία π έβγαλα πριν το χειρουργίο

πάω να μ αφαιρέσουν τα ράμματα , ελπίζω να πάρω το ok και next week προπονήσεις again :-D

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλεξ στην πρωτη φωτο οι κοιλιακοι σου ει αι σαν τουβλα...

έχει κάτι τούβλα λίπους επάνω :D

Υ.Γ. Ειμαι περηφανος για την αλλαγη που πετυχα και που κυριως εθεσα τις βασεις για να αρχισω απο δω και περα πιο δυνατες προπονησεις, αλλα η αλλαγη του Αλεξ ήταν πολυ μεγαλυτερη. Με βαση και τις προπονησεις που κανει, και με δεδομενο πως ουτε αυτος ειναι 20αρης, μεγαλο respect   B)

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, λόγω εμπειρίας και γνώσης δεν ξεκινήσαμε από το ίδιο σημείο, αλλά thanks anyway. Στο 2ο έτος έχεις αέρα να κάνεις θαύματα (ρίξε squat όμως :D)

Επεξ/σία από alex_000
Δημοσ.

Με πόσες αεροβιες το έκανες όλο αυτο ρε αλεξ?

δεν κάνω καθόλου αερόβια φίλε. Όλα είναι διατροφή. Για μένα η αερόβια χρειάζεται για να πάς από 10 - 8, (και ακόμα και για αυτό δεν είμαι σίγουρος το λέω από αυτά που έχω διαβάσει όχι από άποψη εμπειρίας) όχι για να κατέβεις στο ποσοστό που ειμαι εγώ. (κάπου 14? δεν έχω μετρηθεί εδώ και μήνες)

Είναι απλά τό ότι το IF είναι πολύ δυνατό διατροφικό προτόκολο για το bodybuilding οσον αφορά το χάσιμο λίπους ή το recomposition. Αν δεν το δοκιμάσει κάποιος δεν καταλαβαίνει την ανωτερότητά του.

• Like 3
Δημοσ.

H αερόβια είναι άσκηση για την καρδιά, καθαρίζει τα αγγεία, βελτιώνει την αναπνοή, κτλ. Δεν είναι για χάσιμο βάρους. Βέβαια, έτσι όπως κάνω εγώ πρωί πρωί με τη δροσούλα και με άδειο στομάχι τρώει λίιιιιγο λιπακι, αλλα παραμενει ασκηση για την καρδια.

Άλεξ, πόδια κάνω πλέον 2-3 φορές τη βδομάδα. Σκουοτ με kettlebell για αρχή, μόλις τα νιώσω ότι δυνάμωσαν, θα βάλω και μπάρα στον ώμο. Το 2ο έτος είναι δικό τους :)

Νικο, εισ' ωραιος ρε, αλλος ανθρωπος κι εσυ, πολυ τις γουσταρω τετοιες αλλαγες! 

Υ.Γ. Μπος, τι εγινε με τον χειροποιητο φρεντο καπουτσινο; Πινοτανε;

• Like 2
Δημοσ.

Αλεξ, οποτε ευκαιρεις δωσε περισσοτερες πληροφοριες για το διατροφικο πρωτοκολλο ΙF

Δήμητρα έχω διαβάσει ότι οι γυναίκες δεν κάνει να κάνουν IF γιατί συγκεκριμένα στις γυναίκες μπορεί να παρουσιάσει ορμονικά προβλήματα. (αν και πολλές γυναίκες λένε ότι κάνουν, δεν είμαι γιατρός μπορεί να κάνω και λάθος)

ορίστε πληροφορίες

http://www.nerdfitness.com/blog/2013/08/06/a-beginners-guide-to-intermittent-fasting/

Ορίστε calculator Που υπολογίζεις τι μυς θα χτίσεις, τι βάρος θα χάσεις επακριβώς και για άντρες και για γυναίκες (σε εμένα έχει δουλέψει πολύ καλά με αρκετή ακρίβεια)

http://www.1percentedge.com/ifcalc/

• Like 1
Δημοσ.

Υ.Γ. Μπος, τι εγινε με τον χειροποιητο φρεντο καπουτσινο; Πινοτανε;

Ναι μια χαρά ήταν. Δεν είχα και σε τόσο έντονο βαθμό το στέγνωμα του στόματος που έχω με τον κλασικό espresso.

• Like 1
Δημοσ.

Δήμητρα έχω διαβάσει ότι οι γυναίκες δεν κάνει να κάνουν IF γιατί συγκεκριμένα στις γυναίκες μπορεί να παρουσιάσει ορμονικά προβλήματα. (αν και πολλές γυναίκες λένε ότι κάνουν, δεν είμαι γιατρός μπορεί να κάνω και λάθος)

ορίστε πληροφορίες

http://www.nerdfitness.com/blog/2013/08/06/a-beginners-guide-to-intermittent-fasting/

Μου κοψες τα φτερα, δν θελω και αλλα ορμονικα. Ωστοσο, θα το μελετησω. Θενξ.
Δημοσ.

Άλεξ, πόδια κάνω πλέον 2-3 φορές τη βδομάδα. Σκουοτ με kettlebell για αρχή, μόλις τα νιώσω ότι δυνάμωσαν, θα βάλω και μπάρα στον ώμο. Το 2ο έτος είναι δικό τους :)

το squat δεν το λέω μόνο για τα πόδια. Το squat θα δώσει σε όλο το σώμα σου την "εντολή" να μεγαλώσει και στο προτείνω με τόσο σθένος γιατί με bodyweight προπόνηση η εντολή γενικά θα λείπει και πρέπει να καλυφθεί από κάπου αλλού. 

Συμφωνώ πάντως ότι το kettlebel είναι αρκετό μέχρι να δυναμώσουν τα πόδια, no problem οπότε το σχεδιό σου είναι οκ.

• Like 2
Δημοσ.

Σκουοτ τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα και θα γινουν θαυματα...

Σημερα προπονηση..

Πολυ καλα πηγαμε...

Στην δουλεια μαλλον με καροτσακι .. Αλλα δεν μασαμε...

Αυριο αν ολα πανε καλα λιωσιμο ενα 30 λεπτο ...

Παιξτε με την διατροφη.. Το σωμα ειναι μια μηχανη δουλευει σωστα οταν εχει καυσιμο.. Ειδικα αν αυτο ειναι πολυ καλης διατροφικη αξιας και οχι βλακειες...

Δημοσ.

και πήρα τα αρχίδια μου αχχχαχα
Για προπόνηση μου ειπε 3 εβδομάδες ακόμα για full ένταση αλλα εγώ θα ξεκινήσω σε 2 να πάει μια χαλαρή .

Ετσι κ αλλιώς σε 6 μέρες θα ξεκινούσα(στην καλύτερη να ξεκινούσα  πεμπτη-Παρασκευη) γιατι την επόμενη εβδομάδα έχω full δουλειές κ υποχρεώσεις οπότε ουσιαστικά πάει +1 εβδομάδα
κλαιν.jpg

κατα τα άλλα είχα τελικά ένα ράμμα είχα στον αφαλό που ηθελε αφαίρεση , μου το έβγαλαν ,δεν κατάλαβα τίποτα και μ είπαν οτι όλα πάνε κομπλέ , οπότε ολα good. Η βαρεμάρα ομως ,τι ειναι αυτό το πράγμα :huh:

Νικο, εισ' ωραιος ρε, αλλος ανθρωπος κι εσυ, πολυ τις γουσταρω τετοιες αλλαγες! 

thanks , που να με έβλεπες και πριν την before photo αλλα δεν υπάρχει φωτογραφικό υλικό αχαχχαχααχαχαχαχ

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...