Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι μεγαλη υποθεση η ηλικια παιδες ! αλλο να το καταφερεις αυτο στα 25 σου και αλλο στα 40 ! καμμια σχεση ..

Αυτο ειναι το σημαντικοτερο.Στα 40 βαζεις πολυ πιο δυσκολα μυς και ευκολα λιπος οποτε ο γιαννης μεσα σε 1 μολις χρονο εκανε τραγικη αλλαγη.Μπραβο.

Ο αλεξ και αυτος εχασε πολυ λιπος απο την κοιλια και εσφηξαν μια χαρα οι κοιλιακοι και απο ωμους στηθος ειναι πληρεις δεν χρειαζετε κατι παραπανω.Well done παιδια.

Παντως ο ρυθμος για να αλλαξει το σωμα καποιου πιστευω σε ολους ειναι πανω κατω το ιδιο.

Πχ ας παρουμε 10 ατομα με ιδια φυσικη κατασταση.Αν κανουν την ιδια διατροφη και το ιδιο ακριβως προγραμμα γυμναστικης και οι 2 θα εχουν τα ιδια αποτελεσματα μεσα σε 1-2 χρονια.Μιλαω για ατομα με ιδια κιλα.Η υπομονη ειναι το κλειδι σε ολο αυτο και ο στοχος που πρεπει να εχουμε.

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Μπραβο στον Γιαννη και τον Αλεξ...

Μονο το κουραγιο τους αλλος παντρεμρνος με δο παιδια δουλεια και ο Αλεξ δουλεια τρεξιμο βρισκουν χρονο κακ ορεξη για τις προπονησεις....

Παντα η σωστη προσπαθεια ανταμοιβεται..

Γιαννη πολυ καλος στο στηθος.. Θελει ομως πολυ φαι...

Αλεξ στην πρωτη φωτο οι κοιλιακοι σου ει αι σαν τουβλα...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μπραβο ρε αλεξ!!! στην πρωτη φωτο δειχνεις ενας μαμουχαλος,ατσουμπαλος μπουλης και στη δευτερη το ακριβως αντιθετο!!! 

25.40 μπορειται να με απολαυσετε να τερματιζω! (ελπιζω το στυλ τρεξιματος μου να ηταν λογο πονου και κουρασης αλλιως ειναι τραγικο :P )

• Like 6
Δημοσ.

Spect~ και λοιποι εχω αρχισει τρεξιματακια 3-4-5 χιλιομετρα σε ταρταν και θα παει λογικα μεχρι Σεπτεμβρη που μετα θα μπω σε προγραμμα και με πιο πολλα χιλιομετρα.

Θελω να με προτινεις πως να κανω διατασεις και ζεσταμα πριν αρχισω το τρεξιμο γιατι δεν θελω να την ξαναπαθω οπως την προηγουμενη φορα που με επιασε το ποδι μου και ετρεχα κουτσος στον αγωνα. Σημειωση: το βαριεμαι απιστευτα το ζεσταμα :P

Επισης αν εχεις να προτινεις καμια διαλλειματικη χαλαρη, ευπροσδεκτη και αυτη.

Δημοσ.

μπραβο ρε αλεξ!!! στην πρωτη φωτο δειχνεις ενας μαμουχαλος,ατσουμπαλος μπουλης και στη δευτερη το ακριβως αντιθετο!!!

25.40 μπορειται να με απολαυσετε να τερματιζω! (ελπιζω το στυλ τρεξιματος μου να ηταν λογο πονου και κουρασης αλλιως ειναι τραγικο :P )

Μπραβο ρε συ spect εχεις λιωσει στους αγωνες τελευταια ειναι παρα πολυ ωραια που γινονται τοσο συχνα αγωνες εκει που εισαι και υπαρχουν πολλα παιδια που συμμετεχουν.

Δημοσ.

Μπράβο θείο Γιάννη και Αλεξ! Η πρόοδός σας είναι το καλύτερο μοτιβέισον για μας τα νέα παιδιά!!!

• Like 2
Δημοσ.

Μπράβο θείο Γιάννη και Αλεξ! Η πρόοδός σας είναι το καλύτερο μοτιβέισον για μας τα νέα παιδιά!!!

Άντε και στα δικά μας οι λεύτερες 

• Like 3
Δημοσ.

αμα με πιάσει εμένα το πείσμα μου δεν σταματάω πουθενα να'ουμε. Έχε χάρη που χτύπησα τη Δευτέρα.. 

Σκοπεύω να προσαρμόσω το πρόγραμμα ως εξής.

Δευτέρα/Τετάρτη/Παρασκευή γυμναστήριο και 5/3/1.

Τρίτη Πέμπτη και ΙΣΩΣ Σάββατο (γιατί τα ΣΚ τρώμε ΠΟΛΥ ξυλο :P ) αερόβιο, βασικά τρέξιμο στα πάρκα και διαλειμματικές κλπ, θα το ψάξω καλύτερα, ίσως στείλω κανα πιεμ στον σπεκτουλα!

από ένα ψάξιμο στο google βρηκα αυτο το πολυ ωραίο ποστ απο ενα αλλο site, ελπιζω να μην φάει διαγραφή, ΠΟΛΥ ενδιαφέρον!

Δημοσ.

αμα με πιάσει εμένα το πείσμα μου δεν σταματάω πουθενα να'ουμε. Έχε χάρη που χτύπησα τη Δευτέρα.. 

Σκοπεύω να προσαρμόσω το πρόγραμμα ως εξής.

Δευτέρα/Τετάρτη/Παρασκευή γυμναστήριο και 5/3/1.

Τρίτη Πέμπτη και ΙΣΩΣ Σάββατο (γιατί τα ΣΚ τρώμε ΠΟΛΥ ξυλο :P ) αερόβιο, βασικά τρέξιμο στα πάρκα και διαλειμματικές κλπ, θα το ψάξω καλύτερα, ίσως στείλω κανα πιεμ στον σπεκτουλα!

από ένα ψάξιμο στο google βρηκα αυτο το πολυ ωραίο ποστ απο ενα αλλο site, ελπιζω να μην φάει διαγραφή, ΠΟΛΥ ενδιαφέρον!

τι να την κάνεις τόση αερόβια καλέ; να μείνεις μόνο κόκαλα ;;;

Δημοσ.

κοιτα, πηγα για μπάλα τη δευτέρα και "κλάταρα". ΔΕΝ ΜΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. Θέλω να χτίσω αντοχή βρε παιδάκι μου, πως το λένε.. Ε, ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

• Moderators
Δημοσ.

αλαντιν δεν χρειαζεσαι αεροβιο εσυ φαγητο και βαρη.

βοζινιοτη ζεσταμα κανε κανα 15-20 λεπτα γυρω στα 2 λεπτα κατω απο το ρυθμο σου! δηλαδη αν εχεις το 1χλμ σε 5 λεπτα το ζεσταμα σου θα ειναι 20 λεπτα τρεξιμο με ρυθμ 6.30-7 λεπτα το 1χλμ.

χαλαρη διαλλειματικη δεν υπαρχει. και διαφερει αναλογα με το τι θες να κανεις. αν πας πχ για μαραθωνιο θα κανεις διαλλειματικη χιλιαρια αν κανεις δυναμη και ταχυτητα θα κανεις 100αρια 200αρια 

Δημοσ.

Καλημερες... Σε λιγο προπονηση...

Δουλεια 12:00-20:00

Φαγαμε πρωινο ηπιαμε γαλα με ενα σκουπ πρωτεινη και ενα καφε... Κατα της 8:00 .. Περιμενω και μετα θα παω...

Δημοσ.

To γαλα με πρωτεινη ήταν το πρωινο ή το ήπιες μετά το πρωινό και πριν τον καφε;

Υ.Γ. Ειμαι περηφανος για την αλλαγη που πετυχα και που κυριως εθεσα τις βασεις για να αρχισω απο δω και περα πιο δυνατες προπονησεις, αλλα η αλλαγη του Αλεξ ήταν πολυ μεγαλυτερη. Με βαση και τις προπονησεις που κανει, και με δεδομενο πως ουτε αυτος ειναι 20αρης, μεγαλο respect   B)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...