Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Αν η δικιά μου φώτο είχε διαφορά έτη φωτός με προηγούμενες για σένα τι να πω...?Δεν ξέρω και μονάδα μέτρησης μεγαλύτερη από έτη φωτός  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Αφού έκανε update o o boss και μας τίμησε και ο Γιάννης (!!!!!!!), και με την ευκαιρία που έκλεισα σήμερα ένα χρόνο gym, να ρίξω και εγώ ένα update. 

Μπορώ πλέον να πω ότι το όλο πείραμα drop set / intermittent fasting / full bofy / recomposition πέτυχε. Οι φώτο έχουν ένα χρόνο και 2.5 κιλά διαφορά (τρίχες δηλαδή, νομίζω θεωρούνται recomp), 87 η πρώτη 84.5 η δεύτερη. Νομίζω έχτισα μια καλή βάση για να αρχίσω τον μακρύ δρόμο του lifting τώρα καθώς μόλις νιώθω ότι ξεπέρασα το αρχάριο επίπεδο και πήγα στο μέτριο.

NyRl25b.jpg

Tι εγινε ρε μαγκες, θα βαλετε ολοι φωτο σημερα να παθω καταθλιψη? Εξαιρετικος και ο Αλεξ, δουλεψε και λιγο στηθος και θα εισαι παρα πολυ καλος!

Αν η δικιά μου φώτο είχε διαφορά έτη φωτός με προηγούμενες για σένα τι να πω...?Δεν ξέρω και μονάδα μέτρησης μεγαλύτερη από έτη φωτός  :-D

δεκαετιες φωτος ισως?   :P

Δημοσ.

Ήθελα με διαφοτετικό όνομα...

Βρήκα τα parsecs  :blink:

• Like 1
Δημοσ.

Tι εγινε ρε μαγκες, θα βαλετε ολοι φωτο σημερα να παθω καταθλιψη? Εξαιρετικος και ο Αλεξ, δουλεψε και λιγο στηθος και θα εισαι παρα πολυ καλος!

ευνοείς ότι θέλει μέγεθός η ότι έχει λίπος? Λίπος κρατάει ακόμα σίγουρα, αλλά μέγεθος με τίποτα, ξεγελάει η φώτο, είναι στα όρια του να γίνει αντιαισθητικό αν πάρει και άλλο όγκο

Δημοσ.

ευνοείς ότι θέλει μέγεθός η ότι έχει λίπος? Λίπος κρατάει ακόμα σίγουρα, αλλά μέγεθος με τίποτα, ξεγελάει η φώτο, είναι στα όρια του να γίνει αντιαισθητικό αν πάρει και άλλο όγκο

Οπως ειπες και εσυ παιζει να ξεγελαει και η φωτο. Απλα ετσι οπως φαινεται, θα μπορουσε να παρει ογκο και γραμμωση ωστε να ειναι σε αντιστοιχια με χερια-ωμους-πλατες.

Δημοσ.

Για την γράμμωση έχεις δίκιο είναι κυρίως γιατί στο στήθος κρατάω πολύ λίπος νομίζω, ποιος ξέρει μπορεί να έχεις δίκιο γενικά, ίσως πάντα να μου φαινόταν ότι δεν έπρεπε να δίνω πολύ στήθος γιατί κρατούσε πάρα πολύ λίπος και φαινόταν τεράστιο, και τώρα που το λίπος έφυγε να θέλει λίγο σπρώξιμο παραπάνω 

thanks ;p

Δημοσ.

αλεξ εισαι παιχταρας !

αν επρεπε να ψηφισω ποιος απο τους δυος σας που ποσατρατε σημερα εχει κανει την καλυτερη δουλεια θα βγαινατε ειλικρινα ισοπαλια γιατι εχετε κανει αλματα φοβερα και οι δυο σας !! μπραβο σας ..

• Like 2
Δημοσ.

Για την γράμμωση έχεις δίκιο είναι κυρίως γιατί στο στήθος κρατάω πολύ λίπος νομίζω, ποιος ξέρει μπορεί να έχεις δίκιο γενικά, ίσως πάντα να μου φαινόταν ότι δεν έπρεπε να δίνω πολύ στήθος γιατί κρατούσε πάρα πολύ λίπος και φαινόταν τεράστιο, και τώρα που το λίπος έφυγε να θέλει λίγο σπρώξιμο παραπάνω 

thanks ;p

Καλα ναι, μην μασας γενικα. Ολα θα γινουν, βημα-βημα.

Παντως λαβε υποψην και πως αυτο που σου λεω ειναι υποκειμενικο. Δηλαδη καποιοι γουσταρουν στηθος τουμπανο και γραμμωμενο και σε καποιους αλλους δεν αρεσει καθολου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τι να πω, Άλεξ μας αποστόμωσες !!! δεν έχω λόγια πραγματικά, τα respect είναι λίγα!!!

Υ.Γ όλοι βάζετε φώτο, στο τέλος θα με μπριζώσετε να βάλω και γω, λολ

• Like 4
Δημοσ.

μη μασας δημητρα μια παρειτσα ειμαστε ολοι, χωσε !  βαζω στοιχημα οτι και συ εχεις κανει εντυπωσιακη δουλεια !

ο αλεξ τρομερη βελτιωση - την περιμενα ..

ο Γιαννης με αφησε μ@λακα ! περιμενα να δω φουντουκια κτλ και αυτος εχει μεταμορφωσει ενα χαλαρο και πλαδαρο σωμα σε ενα πολυ καλο σφιχτο και γυμνασμενο κορμι !

ειναι μεγαλη υποθεση η ηλικια παιδες ! αλλο να το καταφερεις αυτο στα 25 σου και αλλο στα 40 ! καμμια σχεση ..

• Like 3
Δημοσ.

ο Γιαννης με αφησε μ@λακα ! περιμενα να δω φουντουκια κτλ και αυτος εχει μεταμορφωσει ενα χαλαρο και πλαδαρο σωμα σε ενα πολυ καλο σφιχτο και γυμνασμενο κορμι !

χαχαχα μας τα είχε ζαλίσει με το φουντούκι του :D

• Like 2
Δημοσ.

μη μασας δημητρα μια παρειτσα ειμαστε ολοι, χωσε !  βαζω στοιχημα οτι και συ εχεις κανει εντυπωσιακη δουλεια !

ο αλεξ τρομερη βελτιωση - την περιμενα ..

και χορτοφάγος και με αναιμία παρακαλώ! 

Εντυπωσιακή δεν την λες, όταν οι κόποι σου να πας από 50 στα 52 όλο τον χειμώνα και ξαφνικά για 1,5 μήνα να προκύπτουν απανωτά προβλήματα υγείας και όταν τελειώνουν αυτά να μετριέσαι και να βλέπεις 49,5, ε εντάξει, δεν γίνονται αυτά! τέσπα, δεν κλαίγομαι, εδώ είμαστε να ανακάμψουμε ! 

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...