Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και καλό σεξ, δεν το αναφέρετε καθόλου αλλά είναι πολύ ανεβαστικό ;)

Το εχω βαλει στο προγραμα γραμμωσης,τι αεροβιες και μαλακιες.

Επισης ερωτηση

Τελευταιο μηνα οοτε σηκωνω πολλα κιλα ,με πιανει ενας πονος που ξεκιναει απο τον πισω μερος του ωμου κα καταληγει λιγο πιο κατω απο τον αγκωνα.Ρωτησα καποιον και ου ειπε για θλαση,.Να του δωσω να καταλαβει η να κανα κανα break?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Το εχω βαλει στο προγραμα γραμμωσης,τι αεροβιες και μαλακιες.

Επισης ερωτηση

Τελευταιο μηνα οοτε σηκωνω πολλα κιλα ,με πιανει ενας πονος που ξεκιναει απο τον πισω μερος του ωμου κα καταληγει λιγο πιο κατω απο τον αγκωνα.Ρωτησα καποιον και ου ειπε για θλαση,.Να του δωσω να καταλαβει η να κανα κανα break?

Όπως καταλαβαίνεις δεν βοηθάς κι εσύ πολύ με την περιγραφή που δίνεις...Όπως και να έχει σοβαρή αξιολόγηση από το ίντερνετ δεν γίνεται...πήγαινε σε κάποιον φυσικοθεραπευτή ή ορθοπαιδικό αν πονάς πολύ. Αν όχι απλά ξεκουράσου 1 βδομάδα και βλέπεις πως πάει.

• Like 1

Τέλος η on πρωτεΐνη. Damn

και σε μενα ,πφφφ αυτο που τελειωνει η πρωτεινη καθε  τρεις και λιγο πρεπει να σταματησει.  Ειναι και οι whey  ακριβες  χαλασαμε και πολλα στις διακοπες  ...

και σε μενα ,πφφφ αυτο που τελειωνει η πρωτεινη καθε  τρεις και λιγο πρεπει να σταματησει.  Ειναι και οι whey  ακριβες  χαλασαμε και πολλα στις διακοπες  ...

μα δεν υπαρχει αποθεμα στις whey gold standard...

:(

Εγώ...σε 2 μέρες ήταν σπίτι μου και σε μερικούς έχει έρθει την επόμενη.

καλο αυτο

μα χθες δεν υπηρχε αποθεμα...

What-kind-of-sorcery-is-this.jpg

και σε μενα ,πφφφ αυτο που τελειωνει η πρωτεινη καθε τρεις και λιγο πρεπει να σταματησει. Ειναι και οι whey ακριβες χαλασαμε και πολλα στις διακοπες ...

μα δεν υπαρχει αποθεμα στις whey gold standard...

:(

Εγω παιρνω απο το bodybuilding club που ειναι φυσικα καταστηματα ,αλυσιδα την isogold ths pvl.Sent from my ipad4 using Insomnia

Ξεκινησα παλι μετα απο καιρο απουσιας, δεν μπορω να παρω τα ποδια μου κυριολεκτικα.. :P Το εχω αφησει και ξαναπιασει αρκετες φορες αλλα τοσο χαλια αρχη πρωτη φορα, παγκο απο 85-90κιλα που επαιζα δεν μπορω να βγαλω με σωστη τεχνικη 4x10-12 με 60, μπορει να φταινε και οι ζεστες τι να πω.. :unsure:

Τωρα ξεκιναω με μια ON στην αρχη και θα βαλω και κρεατινη σε καμια βδομαδα αν παρω λιγο τα πανω μου, ελπιζω σε ενα μηνα να εχω πλησιασει τα παλια κιλα μου..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...