yannis27gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Ακολουθεί σεντόνι με φώτο. Ανοίγετε με δική σας ευθύνη Τον Ιανουάριο του 2013 έφτασα στο peak της συγκέντρωση λίπους: 79 κιλά και περιφέρεια μέσης 103 εκ. Επειδή δεν έχω φωτογραφία της τότε κοιλιάς, έβγαλα μια με ένα παντελόνι της εποχής. Πάντως δεν είναι απόλυτα έγκυρη καθώς το συγκεκριμένο παντελόνι το φορούσα όταν η περιφέρεια έπεσε στα 95 εκ. Τα πιο μεγάλα παντελόνια τα μάζεψε η μάνα μου, μοδίστρα γαρ, όταν έπεσε λίγο η κοιλιά. Έστω κι έτσι πάντως, παίρνουμε μια ιδέα πώς ήμουνα. Καλοκαίρι του 13: Μετά από 6 μήνες αεροβικής + κάποια βάρη και ότι-ναναι διατροφής. Είμαι στα 70 κιλά, όσα και σήμερα. Πολύ λίπος, ειδικά στην κοιλιά. Το φούσκωμα δεν πολυφαίνεται γιατι είναι αν φας. Έχω και μια προφίλ αλλά ντρέπομαι… Εκείνη την περίοδο το σώμα κάπως προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, αλλά ακόμα παραμένει πολύ δύσκολο και κουραστικό να γυμνάζομαι. Επιμένω πάντως. Ευτυχώς τα πράγματα αλλάζουν όταν δοκιμάζω το 5*5 του Ντάκον (να σαι καλά για την επιμονή σου αφεντικό). Μου δίνει το σοκ που χρειαζόμουν και ταυτόχρονα δυναμώνει το ΚΝΣ. Τεσπα, μην τα πολυλογώ, πλέον έχω δυναμώσει αρκετά, κι έχω αποκτήσει μεγαλύτερη αντοχή κι ευλυγισία. Αλλά δεν έχω φτάσει ούτε για πλάκα στα επίπεδα που επιθυμώ. το ταξίδι συνεχίζεται. Ιδού πώς είμαι σήμερα. Η ποιότητα δεν είναι η καλύτερη (ούτε το κινητό βγάζει καλές φώτο ούτε η φωτογράφος είναι η καλύτερη –είναι η 4χρονη κόρη μου) αλλά αρκεί για να γίνει σύγκριση. Καλό απόγευμα κύριοι και κυρίες Υ.Γ. οι φώτο εμφανίζονται... καπως, καντε κλικ πανω τους για ορθη αναλυση. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2014 από yannis27gr 18
viper2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ακολουθεί σεντόνι με φώτο. Ανοίγετε με δική σας ευθύνη Τον Ιανουάριο του 2013 έφτασα στο peak της συγκέντρωση λίπους: 79 κιλά και περιφέρεια μέσης 103 εκ. Επειδή δεν έχω φωτογραφία της τότε κοιλιάς, έβγαλα μια με ένα παντελόνι της εποχής. Πάντως δεν είναι απόλυτα έγκυρη καθώς το συγκεκριμένο παντελόνι το φορούσα όταν η περιφέρεια έπεσε στα 95 εκ. Τα πιο μεγάλα παντελόνια τα μάζεψε η μάνα μου, μοδίστρα γαρ, όταν έπεσε λίγο η κοιλιά. Έστω κι έτσι πάντως, παίρνουμε μια ιδέα πώς ήμουνα. January 2013.jpg Καλοκαίρι του 13: Μετά από 6 μήνες αεροβικής + κάποια βάρη και ότι-ναναι διατροφής. Είμαι στα 70 κιλά, όσα και σήμερα. Πολύ λίπος, ειδικά στην κοιλιά. Το φούσκωμα δεν πολυφαίνεται γιατι είναι αν φας. Έχω και μια προφίλ αλλά ντρέπομαι… august 2013.jpg Εκείνη την περίοδο το σώμα κάπως προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, αλλά ακόμα παραμένει πολύ δύσκολο και κουραστικό να γυμνάζομαι. Επιμένω πάντως. Ευτυχώς τα πράγματα αλλάζουν όταν δοκιμάζω το 5*5 του Ντάκον (να σαι καλά για την επιμονή σου αφεντικό). Μου δίνει το σοκ που χρειαζόμουν και ταυτόχρονα δυναμώνει το ΚΝΣ. Τεσπα, μην τα πολυλογώ, πλέον έχω δυναμώσει αρκετά, κι έχω αποκτήσει μεγαλύτερη αντοχή κι ευλυγισία. Αλλά δεν έχω φτάσει ούτε για πλάκα στα επίπεδα που επιθυμώ. το ταξίδι συνεχίζεται. Ιδού πώς είμαι σήμερα. Η ποιότητα δεν είναι η καλύτερη (ούτε το κινητό βγάζει καλές φώτο ούτε η φωτογράφος είναι η καλύτερη –είναι η 4χρονη κόρη μου) αλλά αρκεί για να γίνει σύγκριση. May 2014.jpg Καλό απόγευμα κύριοι και κυρίες Υ.Γ. οι φώτο εμφανίζονται... καπως, καντε κλικ πανω τους για ορθη αναλυση. Πρεπει να βάλεις mouskoylo γιατι αρχίζει και παίρνει την παρτίδα η βαρύτητα. Φιλικά πάντα.
Plug Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 κάθε φορά στις προπονήσεις του Krav. γιωργος λεγεται ο προπονητής σου;
yannis27gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Πρεπει να βάλεις mouskoylo γιατι αρχίζει και παίρνει την παρτίδα η βαρύτητα. Φιλικά πάντα. Ξεκίνησα γυμναστική 40 χρονών, με πάνω από 35% body fat. Μου πήρε πάνω από 1 χρόνο για να καταφέρει να δυναμώσει αρκετά το ΚΝΣ ώστε να μπορώ να βγάλω μια προπόνηση της προκοπής. Επιπλέον, λόγω ηλικίας, το να βάλω λίπος είναι αστεία εύκολο ενώ μυς πολύ δύσκολο. Πιστεύω ότι πλέον είμαι κάπου στο 14-15% και θέλω να πέσω στο 10% χωρίς να αδυνατίσω, μετατρέποντας το λίπος σε μούσκουλα όπως λες. Θα χρειαστεί κάνα χρόνο φαντάζομαι, το recomp είναι πολύ αργή διαδικασία. Από κει και πέρα, θα δούμε, δεν μπορώ να δω τόσο μακριά. Ακούω το σώμα μου και προσαρμόζομαι. Το μόνο που γουστάρω είναι ότι σήμερα ειμαι πολύ καλύτερα απ' ότι ήμουν 5 χρόνια πριν. Υ.Γ. Τι ακριβώς εννοείς ότι παίρνει την παρτίδα η βαρύτητα; 2
alex_000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ακολουθεί σεντόνι με φώτο. Ανοίγετε με δική σας ευθύνη Τον Ιανουάριο του 2013 έφτασα στο peak της συγκέντρωση λίπους: 79 κιλά και περιφέρεια μέσης 103 εκ. Επειδή δεν έχω φωτογραφία της τότε κοιλιάς, έβγαλα μια με ένα παντελόνι της εποχής. Πάντως δεν είναι απόλυτα έγκυρη καθώς το συγκεκριμένο παντελόνι το φορούσα όταν η περιφέρεια έπεσε στα 95 εκ. Τα πιο μεγάλα παντελόνια τα μάζεψε η μάνα μου, μοδίστρα γαρ, όταν έπεσε λίγο η κοιλιά. Έστω κι έτσι πάντως, παίρνουμε μια ιδέα πώς ήμουνα. January 2013.jpg Καλοκαίρι του 13: Μετά από 6 μήνες αεροβικής + κάποια βάρη και ότι-ναναι διατροφής. Είμαι στα 70 κιλά, όσα και σήμερα. Πολύ λίπος, ειδικά στην κοιλιά. Το φούσκωμα δεν πολυφαίνεται γιατι είναι αν φας. Έχω και μια προφίλ αλλά ντρέπομαι… august 2013.jpg Εκείνη την περίοδο το σώμα κάπως προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, αλλά ακόμα παραμένει πολύ δύσκολο και κουραστικό να γυμνάζομαι. Επιμένω πάντως. Ευτυχώς τα πράγματα αλλάζουν όταν δοκιμάζω το 5*5 του Ντάκον (να σαι καλά για την επιμονή σου αφεντικό). Μου δίνει το σοκ που χρειαζόμουν και ταυτόχρονα δυναμώνει το ΚΝΣ. Τεσπα, μην τα πολυλογώ, πλέον έχω δυναμώσει αρκετά, κι έχω αποκτήσει μεγαλύτερη αντοχή κι ευλυγισία. Αλλά δεν έχω φτάσει ούτε για πλάκα στα επίπεδα που επιθυμώ. το ταξίδι συνεχίζεται. Ιδού πώς είμαι σήμερα. Η ποιότητα δεν είναι η καλύτερη (ούτε το κινητό βγάζει καλές φώτο ούτε η φωτογράφος είναι η καλύτερη –είναι η 4χρονη κόρη μου) αλλά αρκεί για να γίνει σύγκριση. May 2014.jpg Καλό απόγευμα κύριοι και κυρίες Υ.Γ. οι φώτο εμφανίζονται... καπως, καντε κλικ πανω τους για ορθη αναλυση. πω ρε μλκ με τόση κλάψα συνέχεια παρουσιάζεις τα πράματα πολύ χειρότερα από ότι είναι. Μια χαρά ξηγιέσαι κοιλιά η πολύ λίπος γενικά δεν παίζει, Πολύ ωραίος. Το λίπος σου φαίνεται πολύ γιατί χρειάζεται λίγο μυική μάζα από κάτω. 2-3 μυικά κιλά και ακόμα και στο ίδιο ποσοστό λίπους θα δείχνεις πολύ διαφορετικά. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις. 4
*nenya* Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 γιωργος λεγεται ο προπονητής σου; Ναι ο βασικός προπονητής μου, κάπου το είχα ξαναγράψει νομίζω.
Mau-Maus Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 οτι εισαι πολυ αδυνατος εννοει! πλαλα πλακα πως εισαι ετσι ρε γιαννη το hit και βαρη μας τσαμπουνας τοσο καιρο ?? αστειεομαι φυσικα ! θα πω μονο ενα τεραστιο respect ! vipre επετρεψε με μου να διαφωνησω καθετα - οριζοντια και με ολους τους τροπους με την αποψη σου ! γιαννη αν σε ειχα αναλαβει εγω σε τετοια ηλικια και εβλεπ ααυτη την μεταμορφωση θα ημουν περηφανος ! συγχαρητηρια .. 1
yannis27gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Will do next time Δημητρα! Ευχαριστω παιδιά για τα καλά λόγια, αν δεν ήταν αυτό το φόρουμ και καποια συγκεκριμενα ατομα που τα εχω τεραστιο respect και με πριζωνουν ακομα κι αν μιλανε μεταξυ τους, θα τα ειχα παρατησει πολυ καιρο πριν. Είστε αλανια ρε! 3
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Είμαστε είμαστε!!!! Μπράβο ρε Γιάννη πολύ καλή δουλειά!
Fotis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Mια χαρα εισαι Γιαννη πολυ καλυτερα απο οτι τα περιεγραφες ,συνεχισε με επιμονη και θα πετυχεις τους στοχους ,αυτο ειναι το μονο σιγουρο . 1
linkin Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ακολουθεί σεντόνι με φώτο. Ανοίγετε με δική σας ευθύνη Τον Ιανουάριο του 2013 έφτασα στο peak της συγκέντρωση λίπους: 79 κιλά και περιφέρεια μέσης 103 εκ. Επειδή δεν έχω φωτογραφία της τότε κοιλιάς, έβγαλα μια με ένα παντελόνι της εποχής. Πάντως δεν είναι απόλυτα έγκυρη καθώς το συγκεκριμένο παντελόνι το φορούσα όταν η περιφέρεια έπεσε στα 95 εκ. Τα πιο μεγάλα παντελόνια τα μάζεψε η μάνα μου, μοδίστρα γαρ, όταν έπεσε λίγο η κοιλιά. Έστω κι έτσι πάντως, παίρνουμε μια ιδέα πώς ήμουνα. January 2013.jpg Καλοκαίρι του 13: Μετά από 6 μήνες αεροβικής + κάποια βάρη και ότι-ναναι διατροφής. Είμαι στα 70 κιλά, όσα και σήμερα. Πολύ λίπος, ειδικά στην κοιλιά. Το φούσκωμα δεν πολυφαίνεται γιατι είναι αν φας. Έχω και μια προφίλ αλλά ντρέπομαι… august 2013.jpg Εκείνη την περίοδο το σώμα κάπως προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, αλλά ακόμα παραμένει πολύ δύσκολο και κουραστικό να γυμνάζομαι. Επιμένω πάντως. Ευτυχώς τα πράγματα αλλάζουν όταν δοκιμάζω το 5*5 του Ντάκον (να σαι καλά για την επιμονή σου αφεντικό). Μου δίνει το σοκ που χρειαζόμουν και ταυτόχρονα δυναμώνει το ΚΝΣ. Τεσπα, μην τα πολυλογώ, πλέον έχω δυναμώσει αρκετά, κι έχω αποκτήσει μεγαλύτερη αντοχή κι ευλυγισία. Αλλά δεν έχω φτάσει ούτε για πλάκα στα επίπεδα που επιθυμώ. το ταξίδι συνεχίζεται. Ιδού πώς είμαι σήμερα. Η ποιότητα δεν είναι η καλύτερη (ούτε το κινητό βγάζει καλές φώτο ούτε η φωτογράφος είναι η καλύτερη –είναι η 4χρονη κόρη μου) αλλά αρκεί για να γίνει σύγκριση. May 2014.jpg Καλό απόγευμα κύριοι και κυρίες Υ.Γ. οι φώτο εμφανίζονται... καπως, καντε κλικ πανω τους για ορθη αναλυση. Aπλα εξαιρετικος! keep up the good work! 2
Plug Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ναι ο βασικός προπονητής μου, κάπου το είχα ξαναγράψει νομίζω. ενα μελαχρινό παιδί που το επίθετο του ξεκινάει απο τσ;
alex_000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Αφού έκανε update o o boss και μας τίμησε και ο Γιάννης (!!!!!!!), και με την ευκαιρία που έκλεισα σήμερα ένα χρόνο gym, να ρίξω και εγώ ένα update. Μπορώ πλέον να πω ότι το όλο πείραμα drop set / intermittent fasting / full bofy / recomposition πέτυχε. Οι φώτο έχουν ένα χρόνο και 2.5 κιλά διαφορά (τρίχες δηλαδή, νομίζω θεωρούνται recomp), 87 η πρώτη 84.5 η δεύτερη. Νομίζω έχτισα μια καλή βάση για να αρχίσω τον μακρύ δρόμο του lifting τώρα καθώς μόλις νιώθω ότι ξεπέρασα το αρχάριο επίπεδο και πήγα στο μέτριο. 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις