Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχώς δεν την είδα. Πάντως πιό γρήγορα αγγούρι δεν έχω ξανακόψει...

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Έχω πάθει το άλλο τώρα...είδα μία κωλοκατσαρίδα στην κουζίνα κι έχω άλλο ένα γεύμα ακόμα. Με το στομάχι να βαράει τύμπανα θα κοιμηθώ...

Εδω εισαι:

http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=67&t=211663&start=45#p3603701

οποτε next time ξερεις τι θα κανεις αν δεις καμια. :P

• Moderators
Δημοσ.

σκεφτομαι μπος καπλωμενος στον παγκο να χει φορτωσει κιλα και εκει που δεν την παλευει αλλο να βλεπει κατσαριδα να περπαταει πανω στην μπαρα! :P

μπος ελπιζω να ειναι λογο σιχαμαρας και οχι φοβου! οπως και να χει να ξερεις οτι οι κατσαριδες φοβουνται το ιδιο και περισσοτερο απο οτι οι ανθρωποι! Επισης δεν βρισκω καποιο λογο για να ΦΟΒΑΤΑΙ καποιος μια κατσαριδα.

ΥΓ: επρεπε να ησουν Σρι Λανκα εσυ μπος. Εκει να δεις γελιο καθε μερα ψεκαζαμε το δωματιο :P

και μια φωτο για τα κομμαντα του θρεντ

10380749_700434066684196_517721426461314

Δημοσ.

να δω ντουκι να φωνάζει "αααααααααααα, μαμα μουυυυυυυ, κατσαριδααααααααααααααααααα, αααααααααααα" και τι στον κόσμο :P

Δημοσ.

Στο στρατό ερχόταν στο τραπέζι την ώρα που τρώγαμε, χαιρετιόμασταν και συνέχιζε ο καθένας τη ζωή του. Αυτή τις βόλτες, εγώ το φαγητό. :)

Τι ωραίες εποχές...  :devil:

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο σήμερα είναι 3 προπονήσεις στην σειρά, μια εβδομάδα δηλαδή. Εγώ γενικά κακές προπονήσεις έχω πάρα πολύ σπάνια, μια κακή προπόνηση τον μήνα και άμα, οπότε είναι σίγουρα λόγω θερμίδων. 

Επίσης όπως σας είχα πει παρόλο που είχα ρίξει θερμίδες κρατούσα το βάρος ενα μήνα, και σε μια μέρα έχασα 1,5  κιλό περίπου μόνιμα (την μέρα που κατουρούσα όλη μέρα και όλη νύχτα λολ). Από τότε είμαι πεσμένος. 

Γεραματα Alex δεν ειναι κατι αλλο ...hohohoho

Κι όμως...δεν πρόκειται να μπω κουζίνα.

δεν υπαρχεις bosei  που και να τις ετρωγες ...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μας βάζει ο προπονητής να τα κάνουμε με σάκο. Τα κλασσικά burpees λέω. Χωρίς κάποιο equipment.

Απλά είναι εξοντωτικά γιατί μας λέει π.χ. με χρονόμετρο κάντε 2 λεπτά συνεχόμενα burpees, στα καπάκια κάντε 2 λεπτά σκιαμαχία, μετά πάλι κάτω για burpees και μετά βρείτε το ζευγάρι σας και αρχίστε μάχη με ασπίδες και μετά push-ups.

Οπότε είναι κάπως killing combination.

Μετά τα burpees νιώθω τα πόδια μου να τρέμουν κ μου παίρνει λίγη ώρα να σταθώ και να πολεμήσω ξερωγώ :/

• Like 2
Δημοσ.

Όοοοοχι απόλυτη αγυμνασιά μωρέ :P κανα 6μηνο είχα σταματήσει το γυμναστήριο αλλά αντί να κάθομαι πήγαινα τουλάχιστον για ποδήλατο και περπάτημα όσο πιο συχνά μπορούσα. Τους χειμερινούς μήνες όμως το παραδέχομαι, καθόλου γυμναστική.

Δημοσ.

Τα burpees είναι απο τις καλύτερες ασκήσεις ever. Μια HIIT προπόνηση των 4 λεπτών αποτελούμενη μόνο απο burpees, αυξάνει κατακόρυφα το μεταβολισμό και καις θερμίδες χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο την υπόλοιπη ημέρα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...