bosei Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ευτυχώς δεν την είδα. Πάντως πιό γρήγορα αγγούρι δεν έχω ξανακόψει... 3
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Χαχαχαχα thumbs up bosei ! Αφού δεν έκοψες κάνα δάκτυλο είσαι οκ 3
Liverpool89 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Boss... Ελα ρε συ.. Δεν θα σε ετρωγε.. Μην μασας.. Σκεψου αλλοι θα ελεγα ενας μεζες... Χαχαχσχα..... Πλακα σε κανω... 1
king2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Έχω πάθει το άλλο τώρα...είδα μία κωλοκατσαρίδα στην κουζίνα κι έχω άλλο ένα γεύμα ακόμα. Με το στομάχι να βαράει τύμπανα θα κοιμηθώ... Εδω εισαι: http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=67&t=211663&start=45#p3603701 οποτε next time ξερεις τι θα κανεις αν δεις καμια.
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 σκεφτομαι μπος καπλωμενος στον παγκο να χει φορτωσει κιλα και εκει που δεν την παλευει αλλο να βλεπει κατσαριδα να περπαταει πανω στην μπαρα! μπος ελπιζω να ειναι λογο σιχαμαρας και οχι φοβου! οπως και να χει να ξερεις οτι οι κατσαριδες φοβουνται το ιδιο και περισσοτερο απο οτι οι ανθρωποι! Επισης δεν βρισκω καποιο λογο για να ΦΟΒΑΤΑΙ καποιος μια κατσαριδα. ΥΓ: επρεπε να ησουν Σρι Λανκα εσυ μπος. Εκει να δεις γελιο καθε μερα ψεκαζαμε το δωματιο και μια φωτο για τα κομμαντα του θρεντ
tehAllantin Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 να δω ντουκι να φωνάζει "αααααααααααα, μαμα μουυυυυυυ, κατσαριδααααααααααααααααααα, αααααααααααα" και τι στον κόσμο
yannis27gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Στο στρατό ερχόταν στο τραπέζι την ώρα που τρώγαμε, χαιρετιόμασταν και συνέχιζε ο καθένας τη ζωή του. Αυτή τις βόλτες, εγώ το φαγητό. Τι ωραίες εποχές...
Fotis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δεν είναι μόνο σήμερα είναι 3 προπονήσεις στην σειρά, μια εβδομάδα δηλαδή. Εγώ γενικά κακές προπονήσεις έχω πάρα πολύ σπάνια, μια κακή προπόνηση τον μήνα και άμα, οπότε είναι σίγουρα λόγω θερμίδων. Επίσης όπως σας είχα πει παρόλο που είχα ρίξει θερμίδες κρατούσα το βάρος ενα μήνα, και σε μια μέρα έχασα 1,5 κιλό περίπου μόνιμα (την μέρα που κατουρούσα όλη μέρα και όλη νύχτα λολ). Από τότε είμαι πεσμένος. Γεραματα Alex δεν ειναι κατι αλλο ...hohohoho Κι όμως...δεν πρόκειται να μπω κουζίνα. δεν υπαρχεις bosei που και να τις ετρωγες ... 1
*nenya* Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Στο ξύπνιο σου, που τα βλέπεις; κάθε φορά στις προπονήσεις του Krav.
yannis27gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Αυτο λες; Υ.Γ. Κατάφερα πάντως να δω μέρος των ασκήσεων, είμαι πολύ περήφανος
*nenya* Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δεν μας βάζει ο προπονητής να τα κάνουμε με σάκο. Τα κλασσικά burpees λέω. Χωρίς κάποιο equipment. Απλά είναι εξοντωτικά γιατί μας λέει π.χ. με χρονόμετρο κάντε 2 λεπτά συνεχόμενα burpees, στα καπάκια κάντε 2 λεπτά σκιαμαχία, μετά πάλι κάτω για burpees και μετά βρείτε το ζευγάρι σας και αρχίστε μάχη με ασπίδες και μετά push-ups. Οπότε είναι κάπως killing combination. Μετά τα burpees νιώθω τα πόδια μου να τρέμουν κ μου παίρνει λίγη ώρα να σταθώ και να πολεμήσω ξερωγώ :/ 2
tehAllantin Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 δλδ απο την απόλυτη αγυμνασά πήγες σε μια έντονου τύπου προπόνηση; Καλοι φασοι!
*nenya* Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Όοοοοχι απόλυτη αγυμνασιά μωρέ κανα 6μηνο είχα σταματήσει το γυμναστήριο αλλά αντί να κάθομαι πήγαινα τουλάχιστον για ποδήλατο και περπάτημα όσο πιο συχνά μπορούσα. Τους χειμερινούς μήνες όμως το παραδέχομαι, καθόλου γυμναστική.
thomasG4 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Τα burpees είναι απο τις καλύτερες ασκήσεις ever. Μια HIIT προπόνηση των 4 λεπτών αποτελούμενη μόνο απο burpees, αυξάνει κατακόρυφα το μεταβολισμό και καις θερμίδες χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο την υπόλοιπη ημέρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις