Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δεν πίνεις φρεντο εσπρέσο;

Δεν νομίζω να γίνεται με την μηχανή που έχω...μία της πλάκας είναι.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

αυτη η μερα ποτε ηταν ? ξερεις τον λογο που σε επιασε? ειχες πιει παρα πολυ νερο δλδ η χωρις λογο κατουρουσες συνεχεια ? επισης απο πιεση πως εισαι , την μετρας ?

έχω διαβάσει και δει ότι όταν ρίχνεις θερμίδες δεν είναι απαραίτητο να πέσουν τα κιλά αμέσως. Μπορεί να κρατάς ίδια κιλά για 2-3 ευδομάδες και μια μέρα να τα αφήσει το σώμα. Είχα ρίξει θερμίδες για 3 εβδομάδες πριν και τα κιλά δεν έπεφταν οπότε υποθέτω για αυτό έγινε. Γενικά νιώθω μια χαρά δεν έχω θέμα εκτός από τις προπονήσεις που είναι λίγο down, αλλά πιστεύω είναι λόγω θερμίδων. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο ίδιος είναι, απλά τον ρίχνεις σε ψηλό ποτήρι που το έχεις γεμίσει παγάκια.

Α οκ τότε...θα το δοκιμάσω αύριο που χω πόδια.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα αλλα παραξενο που συμβαινει μερικες φορες. .

Πας για προπονηση, δινεις πονο με τα ιδια κιλα χωρις κανεναν συμβιβασμο.. Αλλα νιωθεις οτι κατι λειπει... Σαν το σωμα να λεει μακακα δωσε κι αλλο, αλκα το μυαλο να σου λεει οτι θα κανεις λαθος αν ανεβεις...

Δημοσ.

οχι δημητρα αν πινεις  και πολυ νερο ειναι φυσιολογικο να κατουρας συνεχεια μην ανυσηχεις !

επισης με το κατουρο πεφτει η πιεση ! γι αυτο και μας δινουν διουρητικα οταν εχουμε πολυ ηψηλη πιεση και πρεπει να πεσει ..

• Like 1
Δημοσ.

Ενα αλλα παραξενο που συμβαινει μερικες φορες. .

Πας για προπονηση, δινεις πονο με τα ιδια κιλα χωρις κανεναν συμβιβασμο.. Αλλα νιωθεις οτι κατι λειπει... Σαν το σωμα να λεει μακακα δωσε κι αλλο, αλκα το μυαλο να σου λεει οτι θα κανεις λαθος αν ανεβεις...

Γι αυτό δεν στοχεύεις στα ίδια με την προηγούμενη φορά, πας για το κάτι παραπάνω με διάφορους τρόπους όχι απαραίτητα και κιλά.

Δημοσ.

Α οκ τότε...θα το δοκιμάσω αύριο που χω πόδια.

Θα γινει πιο ελαφρυς νομιζω....

Γι αυτό δεν στοχεύεις στα ίδια με την προηγούμενη φορά, πας για το κάτι παραπάνω με διάφορους τρόπους όχι απαραίτητα και κιλά.

Ναι αυτο ενοειτε..

Στοχος ομως ειναι να μην πεσω αλλα να ανεβω... Πχ σημερα ειδα οτι στα κιλα του στηθους πιεσεις σε ισιο παγκο με μπαρα να βγαινουν 3*5 77+ κιλα.. Μπορει αν τολμουσα να εβγαζα 1*5 80 κιλα αλλα θα το επιχειρησω την αλλη εβδομαδα... Στον επικλινη μπιρω να πω οτι ζοριστηκα αρκετα.. Σε ολες.. Μποεει ομως το μυαλο μου να το θυμηθει αυριο και να μην μπορω να κλεισω τα χερια μου απο το πιασιμο στο στηθος...

Νικο λιπαρα τρωω αλλα χωρις να δω οτι αυτη η τροφη εχει τοσα.. Πχ τωρα αρχισα το γαλα αλκα με 1,5% λιπαρα που και που τρωω φετα ή κασερι..

Δεν με απασχολει οπως ειπα να βγω κομματια στην παραλια αλλα να φτιαξω μια γερη βαση και μετα παλι εδω ειμαο για να διωξω αυτο που δεν μου αρεσει...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πάθει το άλλο τώρα...είδα μία κωλοκατσαρίδα στην κουζίνα κι έχω άλλο ένα γεύμα ακόμα. Με το στομάχι να βαράει τύμπανα θα κοιμηθώ...

Δημοσ.

Έχω πάθει το άλλο τώρα...είδα μία κωλοκατσαρίδα στην κουζίνα κι έχω άλλο ένα γεύμα ακόμα. Με το στομάχι να βαράει τύμπανα θα κοιμηθώ...

Δεν πιστεύω να αμελήσεις γεύμα λόγω μιας ....κατσαρίδας, σωστά; 

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να αμελήσεις γεύμα λόγω μιας ....κατσαρίδας, σωστά; 

Κι όμως...δεν πρόκειται να μπω κουζίνα.

Δημοσ.

έχει εξαφανιστεί η κατσαρίδα, δεν πρόκειται να την δεις εκεί. Και στην τελική πιο έχει μεγαλύτερη σημασία η κατσαρίδα ή το γεύμα. 

Δημοσ.

έχει εξαφανιστεί η κατσαρίδα, δεν πρόκειται να την δεις εκεί. Και στην τελική πιο έχει μεγαλύτερη σημασία η κατσαρίδα ή το γεύμα. 

Μεταξύ μας, αν την δω όμως θα ξυπνήσω κόσμο  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...