Plug Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Βλέπω burpees ακόμα και στον ύπνο μου. Ουφφφφ. Απλά λέω τον πόνο μου.Στο ξύπνιο σου, που τα βλέπεις;
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 το θεμα ειναι οτι προσπαθουν να ανακαλυψουν ξανα τον τροχο! για ποιο λογο δεν ακουνε τη συμβουλη καποιου που τα εχει περασει πριν ποε δεν θα το καταλαβω
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 το θεμα ειναι οτι προσπαθουν να ανακαλυψουν ξανα τον τροχο! για ποιο λογο δεν ακουνε τη συμβουλη καποιου που τα εχει περασει πριν ποε δεν θα το καταλαβω γιατί για ορισμένους κολλημένους τα λόγια του γυμναστή είναι η Βίβλος του power lifting
alex_000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Η προπόνηση σε cut είναι σκατά, ειδικά στα squat, καθόλου ενέργεια. Άντε ένα κιλό ακόμα και ξαναγυρνάω recomp για το καλοκαίρι. 1
bosei Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Η προπόνηση σε cut είναι σκατά, ειδικά στα squat, καθόλου ενέργεια. Άντε ένα κιλό ακόμα και ξαναγυρνάω recomp για το καλοκαίρι. Καλά ρε συ...πόσο έριξες τις θερμίδες και πρόλαβες να μην έχεις ενέργεια ?
alex_000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Έχει κάνα μήνα που τις έριξα χωρίς μέτρημα και 2 εβδομάδες που μετράω. Μέχρι χτες ήμουν 2900 ημέρες προπόνησης και 2100 ημέρες ξεκούρασης. Έχασα 1-1.5 κιλό περίπου αλλά έφυγε καλά, όλο από την μέση. Τώρα που έχασα το πρώτο 1.5 ανέβασα λίγο σε 3000 ημέρες προπόνησης, 2500 off days και με αυτά τα νούμερα υπολογίζω σε περίπου -1 κιλό τον μήνα από τα calculators. Όλα αυτά θα με φέρουν στα 83 κιλά περίπου με 13-14% λίπος, ίσως χάσω και κάνα μισό κιλό ακόμα να πάω 13% σίγουρο, εκεί είναι ο στόχος. Του χρόνου θα πέσω μέχρι 12% που νομίζω είναι το χαμηλότερο που θα ασχοληθώ να φτάσω ποτέ. Θα μείνω σε αυτό το ποσοστό και θα ανεβάζω βάρος απλά. 1
bosei Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δεν έχεις κάνει καμία τραγική μείωση να πεις ό,τι δικαιολογείται από τώρα να είσαι πεσμένος αλλά ντάξει...τώρα που ανεβαίνεις σιγά σιγά στις θερμίδες θα φτιάξει το πράγμα πάλι. Καφε έχεις πριν την προπόνηση ? In other news εγώ σταματάω τον εσπρέσσο πριν την προπόνηση και θα την βγάζω με μισό ή ένα χαπάκι καφεΐνης...είναι ωραίος αλλά δεν παλεύεται πια με τόση ζέστη...ιδρώνω μόνο που τον πίνω. 1
alex_000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πίνω καφέ αλλά λιγότερο. Δεν είναι εκεί το θέμα boss, τρώω ότι έτρωγα εδώ και πολύ καιρό πριν την προπόνηση. Ναι για αυτό ανέβασα για να έρθω λίγο στα ίσια μου, ελπίζω να στρώσω. Σήμερα πάντως ήταν πολύ μέτρια προπόνηση. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μη κρίνεις από μια μέρα μόνο, δες πως θα πάει και μετά βλέπεις πως κινείσαι. Μπορεί να μην φταίει το cut αλλά μια γενικότερη μέρα down.
alex_000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δεν είναι μόνο σήμερα είναι 3 προπονήσεις στην σειρά, μια εβδομάδα δηλαδή. Εγώ γενικά κακές προπονήσεις έχω πάρα πολύ σπάνια, μια κακή προπόνηση τον μήνα και άμα, οπότε είναι σίγουρα λόγω θερμίδων. Επίσης όπως σας είχα πει παρόλο που είχα ρίξει θερμίδες κρατούσα το βάρος ενα μήνα, και σε μια μέρα έχασα 1,5 κιλό περίπου μόνιμα (την μέρα που κατουρούσα όλη μέρα και όλη νύχτα λολ). Από τότε είμαι πεσμένος.
alex_000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 το recomp το κάνω ένα χρόνο μια χαρά θα κυλάει, αλλά τελευταία είχε αρχίσει να παίζει plateu οπότε αποφάσισα να ρίηω τα κιλά. Όταν χάσω ένα κιλό ακόμα θα επιστρέψω. 1
Mau-Maus Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Επίσης όπως σας είχα πει παρόλο που είχα ρίξει θερμίδες κρατούσα το βάρος ενα μήνα, και σε μια μέρα έχασα 1,5 κιλό περίπου μόνιμα (την μέρα που κατουρούσα όλη μέρα και όλη νύχτα λολ). Από τότε είμαι πεσμένος. αυτη η μερα ποτε ηταν ? ξερεις τον λογο που σε επιασε? ειχες πιει παρα πολυ νερο δλδ η χωρις λογο κατουρουσες συνεχεια ? επισης απο πιεση πως εισαι , την μετρας ?
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 αυτη η μερα ποτε ηταν ? ξερεις τον λογο που σε επιασε? ειχες πιει παρα πολυ νερο δλδ η χωρις λογο κατουρουσες συνεχεια ? επισης απο πιεση πως εισαι , την μετρας ? Μαους με τρομάζεις...και γω όλη μέρα και όλη νύχτα κατουράω, κακό είναι;
yannis27gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δεν έχεις κάνει καμία τραγική μείωση να πεις ό,τι δικαιολογείται από τώρα να είσαι πεσμένος αλλά ντάξει...τώρα που ανεβαίνεις σιγά σιγά στις θερμίδες θα φτιάξει το πράγμα πάλι. Καφε έχεις πριν την προπόνηση ? In other news εγώ σταματάω τον εσπρέσσο πριν την προπόνηση και θα την βγάζω με μισό ή ένα χαπάκι καφεΐνης...είναι ωραίος αλλά δεν παλεύεται πια με τόση ζέστη...ιδρώνω μόνο που τον πίνω. Γιατί δεν πίνεις φρεντο εσπρέσο; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις