Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψιψινακι μια χαρα ειναι η διατροφη σου ! τα νερα ποτε τα κουβαλας ? απο της 8 το πρωι μεχρι της 3 συνεχομενα η απο καποια ωρα και μετα ? αν τα κουβαλας ολο το 8ωρο παιρνε την πρωτεινη το πρωι που ξυπνας , αλλιως αστην οπως την παιρνεις τωρα  ..

απο τις 9 μεχρι τις 5.... οκταωρο...

αν την βαλω ομως το πρωι με τη βρωμη να σπασω τα τοστακια, ενα στις 11 και ενα στης 1;

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

απο τις 9 μεχρι τις 5.... οκταωρο...

αν την βαλω ομως το πρωι με τη βρωμη να σπασω τα τοστακια, ενα στις 11 και ενα στης 1;

Nαι !

Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου, θα πέταγα 2 σαντουιτσάκια φιστικοβούτυρο + μαρμελάδα ή μέλι Liverpool. Ή ταχίνι.

Πολυ στα γλυκα δεν το ριχνω... Ξεκινησα με το γαλα να δω που θα με παει...

Ταχινι βαζω στο πρωινο...

Δημοσ.

1)Κοιτα κανονικα πρεπει να τρωω κοντα στις 2700 θερμιδες αλλα αυτο αυξανεται λογο της δουλειας...

2)Τρωω παρα πολυ, αν ετρωγα τοσο χωρις να γυμναζομουν θα ημουν 150 κιλα...

3)Αφου ενα στην δουλεια που ειναι 130 κιλα μου λεει ρε συ τι ειναι ολα αυτα που τρως, αν τα ετρωγα εγω θα ημουν αλλος τοσος και συ δεν βαζεις...

4)Απο τροφες ειχα γραψει πιο παλια τι τρωω, στην εβδομαδα μεσα θα φαω μπριζολα αλλα χοιρινη, κιμα αναμειχτο,πολυ ρυζι, βραστη πατατα, χτες εφαγα ρεβιθια, σημερα παλι με ταραξανε το στομαχι....

Το μεσιμερι εφαγα ρυζι με κατσικι.... Πολυ νοστιμο χωρις λιπος σαν μοσχαρισια μπριζολα ηταν...Στο φαι δεν λεω οχι,απλα προσεχω να μην ειναι λιπαρο,τηγανιτο....

5)Τωρα στην δουλεια πρεπει να τρωω κατι γρηγορο, γι αυτο προτειμω τα σαντουιτσακια αλλα φροντιζω να τα αλλαζω μην εχουν συνεχεια τα ιδια...... Μονο στο διαλλειμα τρωω κανονικο φαγητο...

1) συμφωνώ , αλλα είσαι σίγουρος οτι τρως τόσο κ μετρας σωστά τις θερμίδες σου ? χρησιμοποιείς κάποιο site κ αν ναι ποιο ? (για να δούμε αν ειναι οκ , γιατι μερικά γράφουν οτι νάνε)

λιπαρά δεν βλέπω στη διατροφή σου , κυρίως αυτό μου έκανε εντύπωση γιατι δεν ανέφερες κάτι εκτός απο ξυρούς και απο σαλάτα που θα της βάλεις λάδι πχ (εκτός αν βάζεις στα σάντουιτσ με το μαρούλι)

ίσως να τα παίρνεις απο τους ξυρούς καρπούς βέβαια , δεν έγραψες ποσότητες. Απλά να θυμάσαι οτι τα καλα λιπαρά ειναι ΠΟΛΥ σημαντικά στη διατροφή μας .

2) δεν ξέρω , ίσως μου φαίνεται εμένα λίγο που τρώω όσο τρως πάνω κάτω κ ειμαι σε off , οταν γυμνάζομαι πάω στις 3000+ περίπου πλεον @ 76-77kg χωρίς δουλειά η οτιδήποτε, προπόνηση 1,5 ώρα βάρη κ μετά όλη μέρα άραγμα , κάψιμο σε κανα game και βόλτες με ρόδα κ σκαλώνω σε αυτά τα κιλά. Δηλαδή αν σκεφτώ για όγκο σοβαρά κ δουλευω κ σε χειρονακτική εργασία θα κοστίζει αρκετά το φαί μου. Αυτό το ξέρεις εσύ που κάνεις μετρήσεις και κοιτάζεσε στον καθρέφτη , αν η μεζούρα κ ο καθρέφτης σου δίνουν το οκ τότε τι να λέμε , τα λόγια ειναι περιττά . B)

3) πΠποοΟοΟοτΤτΤτεΕεΕΕεΕεΕΕεΕ μην παίρνεις της μετρητής τα λόγια παχύ-παχύσαρκου ατόμου για θέμα φαγητού κ διατροφής γιατι συνήθως νομίζουν οτι δεν τρώνε πολύ αλλα στην πραγματικότητα κατεβάζουν πολύ πράμα. Κανείς δεν παχαίνει με αέρα κ ο φίλος εκτός αν έχει κανένα δυνατό πρόβλημα με το θυρεοειδή απλά νομίζει οτι δεν τρώει. Αν έτρωγε ότι κ εσύ θ αδυνάτιζε.

4) μια χαρά , απλά οτι σε πειράζει απέφυγε το , τόσες επιλογές έχεις

5) αμα σε βολευει εννοείτε ρε , το θέμα ειναι να μπορείς να κάνεις οτι κάνεις χωρίς να σου γίνεται βάσανο B)

• Like 2
Δημοσ.

Οι χοντροι δεν τρωνε πολυ με την εννοια οτι θα κατσουν στο τραπεζι και θα αδειασουν 5 πιατα. Συνηθως τρωνε συχνα και λαθος τροφες. Κι ακριβως επειδή θεωρούν οτι δεν τρωνε αλλά τσιμπολογάνε, δεν καταλαβαίνουν γιατί παχαίνουν...

Δημοσ.

3) πΠποοΟοΟοτΤτΤτεΕεΕΕεΕεΕΕεΕ μην παίρνεις της μετρητής τα λόγια παχύ-παχύσαρκου ατόμου για θέμα φαγητού κ διατροφής γιατι συνήθως νομίζουν οτι δεν τρώνε πολύ αλλα στην πραγματικότητα κατεβάζουν πολύ πράμα. Κανείς δεν παχαίνει με αέρα κ ο φίλος εκτός αν έχει κανένα δυνατό πρόβλημα με το θυρεοειδή απλά νομίζει οτι δεν τρώει. Αν έτρωγε ότι κ εσύ θ αδυνάτιζε.

Ισχυει 100% και απο την δικη μου εμπειρια με παχυσαρκα ατομα αυτο εχω διαπιστωσει .

Το ιδιο ακριβως συμβαινει  με τους λιποσαρκους-αδυνατους   που σου λενε οτι τρωνε πολυ και εννοουν οτι τρωνε πολλα φρουτα η' πολλες φακιες ξερω εγω η' θα φανε το μεσημερι πολυ και το βραδυ θα ξεχασουν να φανε .Οι εξαιρεσεις  αφορουν απειροελαχιστο ποσοστο ολοι οι υπολοιποι εντασονται στις παραπανω κατηγοριες . 

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Σκηνικο χτες στο γυμναστηριο! Εγω και δυο τρια ατομα ακομη μεσα! ειναι ενα 15χρονο καμια 45-50 κιλα(ξερετε απο αυτα που πολλοι βριζουν γιατι τρωνε τα παντα και δεν βαζουν γραμμαριο)

Τελος παντων ειναι ο μικρος και κανει μια ασκηση για πλατη σε ενα μηχανημα και τον βλεπω οτι την κανει λαθος και του λεω απλα "προσπαθησε οι αγκωνες να ειναι σηκωμενοι και οχι προς τα κατω" (δεν μπηκα σε παραπανω κουβεντες το ειπα σαν συμβουλη αν ηθελε με ακουγε αν ηθλε οχι (ο γυμναστης χαζευε οποτε δεν θα τον διορθωνε ποτε). Το κορυφαιο της υποθεσης ηταν η απαντηση που πηρα. Μια φωνη που εδειχνε φοβο λες και τον βασανιζαν μου λεει " Πρεπει να κανω πολλα κιλα λιγες επαναληψεις για να βαλω ογκο"

Εκει απλα σταματησα να ελπιζω για το μελλον του κοσμου!

• Like 4
Δημοσ.

Βλέπω burpees ακόμα και στον ύπνο μου. Ουφφφφ. Απλά λέω τον πόνο μου.

μου θυμισες kill bill φαση που η νυφη εριχνε μπουνια και στον υπνο της :P

Δημοσ.

Σκηνικο χτες στο γυμναστηριο! Εγω και δυο τρια ατομα ακομη μεσα! ειναι ενα 15χρονο καμια 45-50 κιλα(ξερετε απο αυτα που πολλοι βριζουν γιατι τρωνε τα παντα και δεν βαζουν γραμμαριο)

Τελος παντων ειναι ο μικρος και κανει μια ασκηση για πλατη σε ενα μηχανημα και τον βλεπω οτι την κανει λαθος και του λεω απλα "προσπαθησε οι αγκωνες να ειναι σηκωμενοι και οχι προς τα κατω" (δεν μπηκα σε παραπανω κουβεντες το ειπα σαν συμβουλη αν ηθελε με ακουγε αν ηθλε οχι (ο γυμναστης χαζευε οποτε δεν θα τον διορθωνε ποτε). Το κορυφαιο της υποθεσης ηταν η απαντηση που πηρα. Μια φωνη που εδειχνε φοβο λες και τον βασανιζαν μου λεει " Πρεπει να κανω πολλα κιλα λιγες επαναληψεις για να βαλω ογκο"

Εκει απλα σταματησα να ελπιζω για το μελλον του κοσμου!

Εχω κι εγω ενα πιτσιρικα μαθητη μου που "παλευει" εδω και 2 χρονια να αποκτησει ογκο. 1,70, καμια 50 κιλα.

"Ρε θα φας;" του λεω. "Πως θα αποκτησεις ογκο αν δεν παχυνεις;"

"Θα βαλω λιπος, ο γυμναστης μου λεει να κανω βαρη και να μην τρωω παραπανω"...

Συμφωνω, σεβεσαι το γυμναστη και κανεις οτι σου λεει. Οταν περναει ΤΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ κι εισαι η τσιλιβιθρα που ησουν οταν ξεκινησες, ποτε διαολε θα καταλαβεις οτι αυτο που κανεις δεν εχει αποτελεσμα και πρεπει ΚΑΤΙ να αλλαξεις;

Οταν τα πιτσιρικια εχουν λαθος οδηγους, οπως ειχα κι εγω, ξεκινας απο σαλονικα για αθηνα, βρισκεσαι στο πριντεζι κι ακομα δεν καταλαβαινεις οτι καπου εστριψες λαθος γιατι ο οδηγος σου λεει "καλα πας, σε λιγο φτανεις".

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...