Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Έφαγα ρολό κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και χόρτα και ακόμα πεινάω. Τι στο διάολο. Γάλα με βρώμη και σταφίδες, σκεπαστή με μπιφτέκι, μπανάνα και πρωτείνη. Τι άλλο να κάνω? 

Δημοσ.

Έφαγα ρολό κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και χόρτα και ακόμα πεινάω. Τι στο διάολο. Γάλα με βρώμη και σταφίδες, σκεπαστή με μπιφτέκι, μπανάνα και πρωτείνη. Τι άλλο να κάνω? 

εγώ σήμερα έχω φαει οτι έξτρα έχω βάλει όριο για τώρα ειμαι off , μάσησα δυο κουτιά τσίχλες για να μη φάω αλλο , ηπια και 2-3 έξτρα καφέδες απότι συνήθως κ τώρα περιμένω σε καμια μια ώρα να φάω (αν κ θα πεινάσω μέχρι να κοιμηθώ)

επέστρεψε η σκληρότητα στους μυς μου που ειχα χαλαρώσει απ το χειρουργείο κ μαζι κ η όρεξη για φαί

νιώθω λες κ μπορω να κατεδαφίσω κτήριο , αλλα η πουτάνα η πείνα

εντομεταξύ έρχεται πριν λίγο η αδερφή μ και μου λέει πω σήμερα πεινάω όλη μέρα , απ το πρωί δε φαντάζεσαι τι έχω φάει (δεν ειναι χοντρή)

λολολολ

• Like 1
Δημοσ.

Αυγά το κόβω το βραδάκι και κάτι κεράσια που πήρα από τη λαική. Θέλω να πέσω λίγο στα 115 κιλά.

Τι να πω ? Ποση υπομονη να δειξει ενας ανθρωπος ? Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να σε κανω block  δεν υπαρχει αλλη λυση :P

• Like 3
Δημοσ.

Καλά, το πρωί ήμανε τόσο ζαμπόν που ούτε κατάλαβα ότι μιλάς για διαλλειματική και αναρωτιόμουν τι στο διάολο διαβάζω..! Καλή μερα, φαί, γυμναστηριο δουλειά! :P

Δημοσ.

Ειχαμε τις προαλλες τη μουσατη τραγουδιστρια, στα καπάκια ο Dackon έχει 3ο συνεχόμενο ποστ που μιλά αποκλειστκά για φαι.

Που πάει αυτή η κοινωνία δεν ξέρω...

• Like 2
Δημοσ.

Happy σημερα :-)

Μολις εβγαλα τα 100 στον επικλινη (πιο δυσκολος απο τον ισιο) 8 φορες ! χωρις να εχω φαει ιδιαιτερα καλα σημερα!

ενιωθα πολυ δυνατος σε ολη την προπονηση ..  ψυχολογια + καλος υπνος = ολα τα λεφτα !

• Like 6
Δημοσ.

Μια ερωτηση, για μενα που κανω χειρωνακτικη εργασια(κουβαλαω εξαδες νερα) θα ειναι καλυτερα να παιρνω την πρωτεινη οταν ξυπναω μαζι με τη βρωμη η οπως κανω τωρα στης 1 το μεσημερι;
Για την ωρα το προγραμμα εχει στις 8 και 10 βρωμη με γαλα και μια κουταλια γιαυρτι + φυστικοβουτηρο, στις 11 2 τοστ με γαλοπουλα και 3 αυγα(1 κροκος, 3 ασπραδια), στης 1 μια μπανανα και στα καπακια η πρωτεινη και μετα κατα τις 2 και μιση ενα μηλο μπας και με κρατησει μεχρι να παω σπιτι...
Ναι οκ, λογικα θα πρεπει να βαλω και αλλο πρωτεινη στο προγραμμα αλλα δυστηχως δεν βγαινω απο λεφτα...

Δημοσ.

nice αλλα γιατι τρως κάθε μια ώρα το πρωί κ δεν τρως ανα 2,5-3ης πχ , δε βαριέσαι ?η σου έρχεται πείνα κ τα έχεις χωρίσει έτσι ? το 9:30 με το 10:30 θα μπορούσαν να ειναι μαζι στις 9:30 και μετά να τρως στις 12:30 σάντουιτσ γιατι γάλα και ξυροί καρποί κ βρωμη πάει μακριά η βαλίτσα , δεν χονευοται σε 1-2 ώρες. Το σκουπ whey θα μπορούσες να το πίνεις με το ξύπνημα που σου χρειάζεται και γρήγορη απορρόφηση πρωτεινης μετά απο τόσες ώρες χωρίς τίποτα.

διακρίνω μονοφαγία γιατι θυμάμαι πολύ καιρό να γράφεις για σαντουιτσ ολικης και κοτόπουλο , ισχυεί ?τιποτα κακό με αυτό , οι περισότεροι ή όλοι το έχουμε κάνει κάποια στιγμή αλλα συνήθως σε περίοδο γράμμωσης/δίαιτας που οι επιλογές ειναι περιορισμένες, αν είσαι σε περίοδο όγκου έχεις πολλες κ καλές επιλογές απο τροφές κ ειναι κρίμα. (μπορεί να ισχύει κ για περίοδο γράμμωσης αυτό αλλα τα πράγματα ειναι ποιο σφιχτα).

απο κρέατα μοσχάρι τρως?

πολλά ψωμιά/αλευρια but its ur choice και φαντάζομαι σε βολευει .

μακρο μετράς ή μόνο θερμίδες ?

αν ναι γράψε κ τα δυο στο περίπου B)

thx

Κοιτα κανονικα πρεπει να τρωω κοντα στις 2700 θερμιδες αλλα αυτο αυξανεται λογο της δουλειας...

Τρωω παρα πολυ, αν ετρωγα τοσο χωρις να γυμναζομουν θα ημουν 150 κιλα...

Αφου ενα στην δουλεια που ειναι 130 κιλα μου λεει ρε συ τι ειναι ολα αυτα που τρως, αν τα ετρωγα εγω θα ημουν αλλος τοσος και συ δεν βαζεις...

Απο τροφες ειχα γραψει πιο παλια τι τρωω, στην εβδομαδα μεσα θα φαω μπριζολα αλλα χοιρινη, κιμα αναμειχτο,πολυ ρυζι, βραστη πατατα, χτες εφαγα ρεβιθια, σημερα παλι με ταραξανε το στομαχι....

Το μεσιμερι εφαγα ρυζι με κατσικι.... Πολυ νοστιμο χωρις λιπος σαν μοσχαρισια μπριζολα ηταν...Στο φαι δεν λεω οχι,απλα προσεχω να μην ειναι λιπαρο,τηγανιτο....

Τωρα στην δουλεια πρεπει να τρωω κατι γρηγορο, γι αυτο προτειμω τα σαντουιτσακια αλλα φροντιζω να τα αλλαζω μην εχουν συνεχεια τα ιδια...... Μονο στο διαλλειμα τρωω κανονικο φαγητο...

Δημοσ.

ψιψινακι μια χαρα ειναι η διατροφη σου ! τα νερα ποτε τα κουβαλας ? απο της 8 το πρωι μεχρι της 3 συνεχομενα η απο καποια ωρα και μετα ? αν τα κουβαλας ολο το 8ωρο παιρνε την πρωτεινη το πρωι που ξυπνας , αλλιως αστην οπως την παιρνεις τωρα  ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...