Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο με τα 3 ατομα.

Ωραια προγραμμα και εκεινο.Σιγα σιγα θα το ενταξω να το κανω μεσα στη μερα.Απογευμα παντα κανω προπονηση αρα ενα προγραμμα 10 λεπτων με kettlebell πρωι πρωι ειναι οτι πρεπει για να ξεκινησει καλα η μερα.

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Spect, πες καμια συμβουλή ρε συ για να χτίσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα αντοχή! Καρδιοαναπνευστικά είμαι τραγικός....

υπαρχει μια ουσια που επισημα (εννοω μεσα απο  μελετες και πειραματα) εχει αποδειχθει οτι αυξανει την αντοχη στην ασκηση μεχρι και 15%! λεγεται κουερσιτινη , ειναι αντιξειδιοτικη ουσια και βρισκεται συα φρουτα και τα λαχανικα ! θα την παρεις σε αφθονια αποτα σταφυλια το μπροκολο τα μουρα τα φραγκοσταφυλλα και περισσοτερο απο οπουδηποτε υπαρχει στα κρεμμυδια ! οσο πιο ροζ ειναι το κρεμμυδι τοσο μεγαλυτερη η ποσοτητα που περιεχουν ! ξεκινα να τα χτυπας αλυπητα μαγειρα ..

επισης υπαρχει και σε συμπληρωμα ...

Δημοσ.

Ωχ μαναμ τωρα που πιανουν ζεστες αυτο μας ελειπε, να τρωνε κιλα κρεμμυδια ως προπονητικα κ να ρχονται γυμναστηριο.

Αναπνευστηρα θα χρειαστουμε

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα το πιο ωραιο ειναι να κοπαναει ο αλλος τα δυπιττα με φουλ κρεμμυδι και να λεει το κανει για αντοχη :-)

Στο θεμα μας ..

Μιας και ηρθε το καλοκαιρακι και μιας και πολλοι μπερδευοντε για το ποιο ειδος γυμναστικης καει περισσοτερο - και το τι καει ας ποσταρω ενα πολυ απλο-κατανοητο μηνυμα για να εχετε ολοι μια αποψη !
Το λοιπον ..  το τι καιμε και το ποσο καιμε εξαρτατε απο την ενταση της ασκησης !
υπαρχει η ΜΚΣ (μεγιστη καρδιακη συχνοτητα)
οταν ασκουμαστε σε υψηλες εντασεις πχπανω απο το 80% της ΜΚΣ η κυρια πηγη ενεργειας τυ οργανισμου μας ειναι οι υδατανθρακες , αντιθετα σε χαμηλες εντασεις κατω απο το 70% δλδ ο οργανισμος μας χρησιμοποιει λιπος ως κυρια πηγη !
δειτε  πολυ  κατανοητα και απλα τι εννοω

ενταση επι%ΜΚΣ         ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ                    ΛΙΠΟΣ
με   65                             καιμε     40%                    και    60%
       75                                            50%                           50%
       80                                            65%                           35%
       85                                            80%                           20%
       90+                                          90%                            10%

Εδω να τονισω οτι ΔΕΝ πρεπει να γυμναζομαστε στην μεγιστη καρδιακη συχνοτητα αλλα μεχρι το 80-85% αυτης !
η ΜΚΣ προκυπτει αν αφαιρεσετε απο το 220 την ηλικια σας
πχ αν ειστε 30χρ η ΜΚΣ  σας ειναι 190 παλμοι το λεπτο !
αυτα .. οσο πιο απλα γινεται , για καποιους απο σας εδω ειναι παιχνιδακι αυτα καποιους ομως μπορει και να διαφωτισα !
καλο καλοκαιρι κ καλες προπονησεις !!              

ΥΓ

δεν ειναι προ'ι'ον γκουγκλαρισματος γι αυτο και το πινακακι στο ματι φαινεται λιγο οτι'ναι

προσπαθησα να το φτιαξω οσο πιο συμμετρικα γινεται ..

• Like 4
Δημοσ.

υπαρχει μια ουσια που επισημα (εννοω μεσα απο  μελετες και πειραματα) εχει αποδειχθει οτι αυξανει την αντοχη στην ασκηση μεχρι και 15%! λεγεται κουερσιτινη , ειναι αντιξειδιοτικη ουσια και βρισκεται συα φρουτα και τα λαχανικα ! θα την παρεις σε αφθονια αποτα σταφυλια το μπροκολο τα μουρα τα φραγκοσταφυλλα και περισσοτερο απο οπουδηποτε υπαρχει στα κρεμμυδια ! οσο πιο ροζ ειναι το κρεμμυδι τοσο μεγαλυτερη η ποσοτητα που περιεχουν ! ξεκινα να τα χτυπας αλυπητα μαγειρα ..

επισης υπαρχει και σε συμπληρωμα ...

σε ευχαριστώ που φτιάχνεις τη διάθεση κατα λαθος!!

εκοψα ζάχαρη κι αλατι στα χαζά,λατρεύω τα κρεμμύδια,το μπρόκολο,τη τομάτα και το λεμονι(που βαζω σχεδον στα παντα,ακομα και τα κοκκινιστά(μια φορα τον αιωνα που τρωω).)

Δημοσ.

γι αυτο κανεις ρε συ με τα 32ρια τα κετλερ τοση προπονηση :-)

κρεμυδι - μπροκολο - λιγο πιπερια και λεμονι , απλα δεν υπαρχει αυτη η σαλατα ..

Δημοσ.

γι αυτο κανεις ρε συ με τα 32ρια τα κετλερ τοση προπονηση :-)

κρεμυδι - μπροκολο - λιγο πιπερια και λεμονι , απλα δεν υπαρχει αυτη η σαλατα ..

σαλτσα; για πες.

Δημοσ.

εγω βαζω  απο πανω μονο ενα κουταλακι ωμο ελαιολαδο , ριγανι , πιπερι και την πνιγω στο λεμονι !

δε χρειαζομαι τιποτε αλλο ειναι σκετη κ@υλα !

Δημοσ.

εγω βαζω  απο πανω μονο ενα κουταλακι ωμο ελαιολαδο , ριγανι , πιπερι και την πνιγω στο λεμονι !

ελαιόλαδο λεμόνι και μουστάρδα εγώ, η στανταρ σαλτσα για μακαρόνια

• Like 1
Δημοσ.

α ναι την κανω και με μπαλσαμικο και λιγο πιπερι

• Like 1
Δημοσ.

sorry guyzzzz αλλά η στάνταρ σάλτσα για μακαρόνια είναι κιμάς με φέτα.

Και για τις σαλάτες , φέτα με ελαιόλαδο και ρίγανη , για τις πράσινες parmezana φλούδες.

• Like 1
Δημοσ.

sorry guyzzzz αλλά η στάνταρ σάλτσα για μακαρόνια είναι κιμάς με φέτα.

Και για τις σαλάτες , φέτα με ελαιόλαδο και ρίγανη , για τις πράσινες parmezana φλούδες.

εγω στο φιλετο κοτοπουλο με μπροκολο τη βαζω,παρμεζανες και τετοια ειναι πολυ προχω για μενα,ειμαι απο χωριο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...