michael92 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 αυτος ο χασιμότο πολυ καριόλης ρε σεις... μεσημεριανό, γιατί είμαι και πολύ γκουρμέ τύπος Καλή η φωτό, αλλά το κυρίως γεύμα που είναι;
bosei Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Τι γνώμη έχετε για τη λήψη BCAAs , glucosamine και glutamine. Μου τα προτείνουν αλλά διαβάζω και για πολύ placebο Εγώ γουστάρω πολύ την θεωρία πίσω από τα bcaa's/λευκίνη αλλά το θέμα είναι πως για να έχεις ορατά αποτελέσματα (όσον αφορά το χτήσιμο μυών) χρειάζεται να τα παίρνεις αρκετές φορές μέσα στη μέρα (ανάμεσα από γεύματα για να ξανα-ξεκινήσεις την πρωτεΐνοσύνθεση όταν θα έχει τελειώσει αυτή κανά 2ωρο μετά από το κανονικό φαί). Αν τα έχεις μόνο μέσα στην προπόνηση όπως κάνουμε οι περισσότεροι απλά ίσως να παρατηρήσεις λίγο καλύτερη ανάρρωση. Επίσης ίσως η μεγαλύτερη χρησιμότητά τους είναι όταν είσαι σε θερμιδικό έλλειμα όπου εκεί έχουν protein sparing effects. Glucosamine όπως λες παίζει placebo. Διάβαζα ένα review article και στις έρευνες που έχουν γίνει τα αποτελέσματα σε σχέση με τα placebo group δεν ήταν και πολύ καλύτερα. Γλουταμίνη μακριά...δεν έχει επιστημονική βάση το ότι και καλά σε βοηθάει να έχεις καλύτερο recovery. Αυτό με τα bcaa's μπορεί να επιτευχθεί. 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ντακον για γλουκοζαμινη που ειχα ρωτησει ενα χειρουργο ορθοπεδικο που τον εμπιστευομαι μου ειχε πει οτι δεν εχει αποδειχθει τιποτα και οτι δεν αξιζει! και μια φωτο στον τερματισμο 11
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Και μένα για γλουκοζαμίνη και γλουταμίνη ο ιατρός που με παρακολουθεί για τον θυρεοειδή μου έγνεψε αρνητικά
Mau-Maus Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 τι σιδερο ρε maus σιγα μην εχω ελλειψη με τοσο κρεας που τρωω γενικα και ψαρι ατσαλι θα φτυνω σε λιγο καλα εγω στο προτεινα και αν θελεις ακουμε ! τσαμπα ειναι σε σχεση με αλλα συμπληρωματα και ειναι το πιο vfm συμπηρωμα σε σχεση αυτα που μας προσφερει ! επισης μιας και λες οτι τρως πολυ κρεας - μη το φοβασαι το συμπληρωμα σιδηρου , δε προκειται να παθεις κατι και να το χεις στο φουλ στον οργανισμο σου, καλο κανει κακο δε κανει .. Καλή η φωτό, αλλά το κυρίως γεύμα που είναι; καλα τωρα του ζητας να μας δειξει φωτο απ την τουαλετα ??
yannis27gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μαους, υπαρχει η υπερσιδηρωση, ο σιδηρος ειναι επικινδυνος αν το παρακανει κανεις. Αν παιρνει κανεις επαρκη ποσοτητα απο τη διατροφη, δεν πρεπει να παιρνει και συμπληρωμα. Επισης, ο φυτικος σιδηρος πραγματι απορροφαται ελαχιστα αλλα αν το συνδιασεις με βιταμινη C (π.χ. να ριξεις χυμο φρεσκου λεμονιου στη φακη) υπερτετραπλασιαζεται η προσληψη. 1
Mau-Maus Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Γιαννη υπαρχει , γι αυτο και υπαρχει η παυση σε ολα ! περνουνε ενα 2μηνο κανουμε παυση 2 βδομαδες και ξανα παλι ! εννοουσα την περιοδο που περνουμε , μας κανει πολυ καλο σο συμπληρωμα του σιδηρου ! εννοειται δε το ξευτιλιζουμε .. παντα στην δοσολογια που πρεπει , αυτα τα θεωρω αυτονοητα ..
yannis27gr Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ένα άτομο που δεν εχει το στιγμα και τρωει τα παντα, δε θα εχει προβλημα με το σιδηρο εκτος κι αν το 90% της διατροφης ειναι τυροπιτακια, πιτσες και πιτογυρα. Οποτε δεν υπαρχει λογος να παρει συμπληρωμα. Προσωπικα ξεκινησα πριν 1 βδομαδα να παιρνω γιατι εχω το στιγμα + δεν τρωω κρεας + αθλουμαι εντατικα. Ο Φωτης ομως γιατι να παρει; Πιο πολυ ρισκαρει να υπερσιδηρωθει παρα να καλυψει τυχον κενα. Δημητρα, οι γευσεις ειναι θεμα συνηθειας καθαρα. Εγω βαζω λεμονι + ξυδι, κι ειναι απολαυση.
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αχ Γιάννη, έχεις μεγάλο δίκιο....όλα με "ενοχλούν" στο φαγητό, ιδιοτροπίλα...
Mau-Maus Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 δε ρισκαρεις να υπερσιδηρωσεις ρε γιαννη αν παρεις 2 μηνες eviol αυτο προσπαθω να σου εξηγησω ! τον σιδηρο τον αφομιωνει πολυ δυσκολα ο οργανισμος μας ! εδωσα πριν ενα παραδειγμα με τα χορτα το σπανακι κτλ ουτε 3 % δεν αφομοιωνει ! και γω τρωω κρεας οσο δε παει αλλο και δεν εχω κανενα προβλημα ! εχω κανει εξετασεις αιματος για να ελενξω αποκλειστικα το σιδηρο σε περιοδο με συμπληρωμα σιδηρου και φουλ κρεας και οι τιμες ηταν τελειες ! εννω αντιθετος με φουλ κρεας χωρις συμπληρωμα , σε αντιστοιχες εξετασεις οι τιμες στο σιδηρο ηταν χαμηλες .. τα πολυ χαμηλα επιπεδα σιδηρου στο αιμα προκαλουν μεχρι και ελλειψη ερυθρων αιμοσφαιριων στο αιμα! τελος παντων αυτα ..
linkin Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 δε ρισκαρεις να υπερσιδηρωσεις ρε γιαννη αν παρεις 2 μηνες eviol αυτο προσπαθω να σου εξηγησω ! τον σιδηρο τον αφομιωνει πολυ δυσκολα ο οργανισμος μας ! εδωσα πριν ενα παραδειγμα με τα χορτα το σπανακι κτλ ουτε 3 % δεν αφομοιωνει ! και γω τρωω κρεας οσο δε παει αλλο και δεν εχω κανενα προβλημα ! εχω κανει εξετασεις αιματος για να ελενξω αποκλειστικα το σιδηρο σε περιοδο με συμπληρωμα σιδηρου και φουλ κρεας και οι τιμες ηταν τελειες ! εννω αντιθετος με φουλ κρεας χωρις συμπληρωμα , σε αντιστοιχες εξετασεις οι τιμες στο σιδηρο ηταν χαμηλες .. τελος παντων αυτα .. Ποσες μερες την εβδομαδα τρως κρεας? Επισης, ξερεις απο που προερχεται?
Mau-Maus Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ένα άτομο που δεν εχει το στιγμα και τρωει τα παντα, δε θα εχει προβλημα με το σιδηρο και επισης δεν ειπα οτι θα εχει προβλημα με το σιδηρο - ειπα οτι βοηθαει πολυ σε κραμπες κτλ , απο εκει ξεκινησε η συζητηση ! γκουκλαρε γιαννη να δεις ποσο βοηθαει αν θελεις .. 1
Liverpool89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ποσο ειναι ο μπρο ρε συ;; Ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος.. Ηταν αγγλια και ειχε κανει ωραιο σωμα.. Τωρα τα παρατησε... Αλλα με τσουμακιαζει αν λαχει.. Χαχαχαχα Σημερα προπονηση ποδια... Πηγαμε μια χαρα... Φαγητο.. Απο το πρωι.... 2 κριτσιανια πολυσπορα ετσι για το καλημερα.. 9:30 βρωμη με κανελα σταφιδες ξηρους καρπους κανελα νερο και ενα σφηνακι γαλα.. 10:30 μισο λιτρο γαλα +ενα σκουπ πρωτεινη 11:30 σαντουιτσ ολικης με κοτοπουλο λαχανο Μετα 2 αυγα 1 ολοκληρο ενα ασπραδι +ενα πρασινο μηλο 13:00 παλι το ιδιο σαντουιτσ 14:30 ρυζι με λιγο λεμονι.. 15:30 ενα ολοκληρο αυγο και ενα ασπραδι Πηγα σπιτι δεν προλαβαινα να φαω και να χωνεψω.. Πηρα το κουτι με το γαλα ειχε μισο+ λιτρο το ηπια εκατσα ενα μισαωρο και μετα προπονηση Γυρω στις 19:30 ενα σκουπ πρωτεινη με νερο το αποφευγω να πινω γαλα το βραδυ. Φαγητο ρεβιφια ελπιζω να μην με ταραξουν το στομαχι 4 ασπραδια.. Δεν ειμαναν αλλα ρεβιφια για να ξαναφαω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις