Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπραβο ρε bos, πολυ δυνατος!

Οντως γυρω στο 12% φαινεσαι, τι 14-15 μας ξεφουρνιζες; :P

Sent from my iPhone using Insomnia

Όταν είχα γράψει κανά 15άρι δεν ήμουν έτσι. ήταν τότε που έπαιζα +600 θερμίδες πάνω από τις συντήρησης και δεν έπαιρνα κιλά και είχα βάλει λιπάκι...σιγά σιγά όσο έριχνα τις θερμίδες (φτάνοντας τώρα στις συντήρησης) έπεσε κι αυτό. 

• Like 2
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

αυτος ο χασιμότο πολυ καριόλης ρε σεις...

μεσημεριανό, γιατί είμαι και πολύ γκουρμέ τύπος :P

10253974_10152406263419375_4232461390674

• Like 2
Δημοσ.

αυτος ο χασιμότο πολυ καριόλης ρε σεις...

μεσημεριανό, γιατί είμαι και πολύ γκουρμέ τύπος :P

10253974_10152406263419375_4232461390674

Μια φορά μου είχε έρθει αυτό το πιάτο χωρίς τα μακαρόνια και το γύρισα πίσω. 

• Like 2
Δημοσ.

φωτη περα απο της πολυβιταμινες παρε εχτρα eviol (βιταμίνη Ε)    και συ σπεκτ που εχετε προβλημα με τις κραμπες !

επισης να ξερετε οτι σιδηρο που περνουμε απο το σπανακι πχ αφομιωνεται μονο ενα 3-5% ενω απο το κρεας και τα ψαρια φτανει και το 30% ! πηγαιντε φαρμακειο και παρτε εβιολ , πολυ φθηνες και παρα πολυ καλες !

• Like 1
Δημοσ.

όχι αλλά το χρησιμοποιώ για υδατάνθρακα  :-)  και περνάω την ανορεξική φάση της ζωής μου δεν μου αρέσει τπτ  B)

Δημοσ.

21 μέρες σερί δουλειάς, ήρθε στο καπάκι και μια μόλυνση στο μάτι (μαμημένοι φακοι) και έτρεχα στα νοσοκομεία, σιχτιρια πια. 

Μαους, το bootcamp που ποσταρες ειναι ολα τα λεφτα, Δημητρα και οσοι κανετε ΗΙΙΤ, πρεπει να το δοκιμασετε εστω μια φορα, σπερνει. 

Γιαννη σε χαιρομαι φιλε ειλικρινα , μπραβο ..

• Like 1
Δημοσ.

Ποπο, θα αναβάλλω την σημερινή προπόνηση, έχει τουρνουά για εστιατορια/ξενοδοχεία κλπ 5x5!!!! Έχω και κανα 2 χρόνια να παίξω μπάλα, θα τα σπάσω όλα :P

Και ντάξει, η τεχνική μου που φτάνει στο θεό χαραμίζεται, αλλά τι να κάνουμε :P

ένα παράδειγμα!

Δημοσ.

Σημερα που εχει ρεβιθια δεν εφαγε κανεις.. Μου τσαμπουναει ο αδερφος να δουμε τι θα φαμε σημερα..

Λεω μονο τα αυγα μην γ@μισεις παλι... Σιγα μου κανει ποσα σε εφαγα... Μετα μου το επαιξε και θυμωμενος λεει θα παω να αγοραζω απο το σουπερ μαρκετ.. Καλυτερα του λεω

Δημοσ.

<p>φωτη περα απο της πολυβιταμινες παρε εχτρα eviol (βιταμίνη Ε) και συ σπεκτ που εχετε προβλημα με τις κραμπες !</p> <p>επισης να ξερετε οτι σιδηρο που περνουμε απο το σπανακι πχ αφομιωνεται μονο ενα 3-5% ενω απο το κρεας και τα ψαρια φτανει και το 30% ! πηγαιντε φαρμακειο και παρτε εβιολ , πολυ φθηνες και παρα πολυ καλες !</p>

τι σιδερο ρε maus σιγα μην εχω ελλειψη με τοσο κρεας που τρωω γενικα και ψαρι ατσαλι θα φτυνω σε λιγο :P

Sent from my ipad4 using Insomnia

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...