Vairas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 τελιωσε η on whey protein 908g στο prozis... και τωρα? Εγώ άλλαξα την whey της ON με μία isolate της allmax, την isoflex...Τσιμπάει βέβαια στην τιμή ακόμη κι αν είναι isolate (41 ευρώ τα 900gr.) αλλά αξίζει...Ειδικά αν βρεις γεύση σοκολάτα-φυστικοβούτυρο θα σαι τυχερός.Φίλε μου ποια η διαφορά με την on ; εχω on γιαυτό ρωτάω.Αποστολή από Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Εγω θεωρω μεγαλη αλλαγη αυτο που εκανα... Σημερα πχ. Εκοψα,τηγανισα πατατες για το μεσιμεριανο που ειχαμε ψαρια, εγω ανοιξα το ψυγειο εβγαλα το ρυζι το ζεστανα και το εφαγα με τα ψαρια. Αλλες εποχες πεντε πεντε τις πατατες. Τα ψαρια στον φουρνο τα δικα μου. Ειχε και τηγανιτα. Ολη η αμαρτια μπροστα μου, να χω και τα μικρα να πινου κοκα κολα, εγω νερακι . Βαρατε με θα αντεξω....αχααααχα Έτσι σιγά σιγά μπαίνεις στο κλίμα. Και θα δεις αν ευχαριστιέσαι αυτά που τρως και δεν τα τρως επειδή "πρέπει" δεν θα έχεις και επιθυμίες να φας πιο βρώμικα πράγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doubtful Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Χαλαρός είμαι. Δεν έχω πρόβλημα να δω και να ακούσω. Έχω όμως πρόβλημα όταν κάποιος γίνεται απόλυτος με κάτι. Κόψε ο ένας εκείνο, κόψε ο άλλος το άλλο, βασισμένα όλα σε υποψίες που δεν έχουν αποδειχτεί ουδέποτε, αλλά σε ενδείξεις (μέχρι εκεί) Πόσοι είναι οι γιατροί που τα υποστηρίζουν αυτά? 5-10? Οκ. Μέχρι να βγει έρευνα που να συνδέει 100% το γάλα με την ΣκΠ και τον διαβήτη, αυτά μου φαίνονται αστεία. Αν τελικά αποδειχτεί, εδώ θα είμαστε ελπίζω, να κάνω την κωλοτούμπα μου. Δηλαδή να αφήσουμε τους διατροφολόγους και τους γιατρούς στην άκρη που διενεργούν τις κλινικές μελέτες και να πιστέψουμε τον κάθε Γρηγορίου που ασχολείται λίγο με τους εξωγηίνους, λίγο με τη διατροφή, λίγο με την αστρολογία και λίγο με τις πυραμίδες. Μη λες οτι νανε αγορι μου, μονο και μονο για να κανεις τον ανθρωπο να φανετε κλοουν. Οπως ειπα και πριν εχεις πληρη αγνια σε οτι αφορα το κοσμο που ζεις. Και δεν ειμαι αυτος που θα σε φοτιση. Δεν εχω τοση ενεργεια για σπαταλη. Τα πιστευω σου ειναι απολυτα χειραγωγιμενα απο συμφεροντα που το τελευτεο πραγμα που θα ηθελαν ειναι να μαθεις να σκεφτεσαι ανεξαρτητα. Οσο υπερβολικη ειναι η αποψη *να μην πινεις γαλα* αλλο τοσο ειναι και η αποψη *να πινεις γαλα*. Καταλαβαινεις τι θελω να πω??? Την ημερα που αποφασισαν οτι θα πινεις γαλα, μηπως σε ρωτησαν??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Το ευχαριστηθηκα... Ειχα κοψει σαλατα, με μπολικο αγγουρι απο τον κηπο, ντοματα και κρεμμυδι. Μια για μενα σχεδον και μια για τους αλλους... χαχααχ... Υ.Γ: παιδες μην γαμ@τε το θεμα.. Μην αρχιζετε τα μαλωματα και μας γδαρει κανενας Λουσιφερ.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Άρχισα σήμερα intermittent fasting με -25% / +10% calories - (cardio days / weight days) καθώς μας έχουν ζαλίσει τα @@ στο internet. Άντε να δούμε, τα χρόνια απραξίας με άφησαν στα 86 κιλά με 21% λίπος και δυστυχώς πρέπει να χάσω κάνα 5κιλο τουλάχιστον πριν αρχίσω να το bulk. Ελπίζω να καταφέρνω να βάζω λίγο μυικό ιστό παρά τo deficit λόγω noob gains καθώς είχα 4-5 χρόνια να πατήσω σε gym. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Φίλε μου ποια η διαφορά με την on ; εχω on γιαυτό ρωτάω.Αποστολή από Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App Δεν ξέρω. Ρωτά τους άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Ρε συ αλεξ, δε γράφεις κατευθείαν στα αγγλικα; Με μπέρδεψες με το ημίαιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Νταξ μωρέ μια χαρά τα λέει ο alex. Άντε να δούμε πως θα πάει και το Intermittent να χουμε και μια άποψη στο θέμα. (αν περιμένει κανείς από μένα δίαιτα, θα γεράσει, άντε να κόψω τις τούρτες) Λοιπόν από εδώ και πέρα δε θα λέτε άρσεις θανάτου και μαλακίες γιατί το πράγμα είναι τρελό μπέρδεμα. Ο καθένας εννοεί ότι νομίζει. και για να τελειώνουμε με τις ορολογίες , θα έχουμε τα εξής. Deadlift (conventional), Romanian Deadlift, Stiff Legged Deadlift, Sumo Deadlift. Ακολουθεί και επεξήγηση με σχήματα. Deadlift (conventional) http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/barbell-deadlift Sumo Deadlift http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/sumo-deadlift Romanian Deadlift http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/romanian-deadlift Stiff Legged Deadlift http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/stiff-legged-barbell-deadlift Οι 2 πρώτες ασκήσεις είναι και βασικές ασκήσεις για όλο το σώμα. Προτείνω άγρια την πρώτη και την δεύτερη για αυτούς που έχουν θέμα ελαστικότητας και δεν μπορούν να κάνουν την πρώτη. Οι 2 τελευταίες είναι ασκήσεις για τα πόδια και την κάτω πλάτη . Τώρα, επειδή ο κάθε γυμναστής-γυμνάστρια πιθανότατα τη μόνη άσκηση με ελεύθερα που μπορούν να προπονήσουν είναι τα bicep curls και δε γνωρίζουν βασικές διαφορές , δε θα γίνουμε και μεις τα ίδια. Επίσης κανόνας Τα Squat μετράνε ΜΟΝΟ με ελεύθερη μπάρα ΚΑΙ ΜΟΝΟ αν ο κώλος φτάνει ή/και περνάει την παράλληλο από τα γόνατά σας. Όλα τα υπόλοιπα είναι κάτι άλλο (πιθανότατα χάσιμο πολύτιμου χρόνου και ενέργειας) Όποιος τα κάνει διαφορετικά , δικαίωμά του , αλλά όταν θα γράφει squat, δίπλα θα περιγράφει πως τα κάνει μισά, σε smith , με περίεργο σχηματισμό γόνατος, με αλτήρες, με τα χέρια στην ανάταση, έκταση, μέση κλπ. κλπ. Δεν μπαίνει στο ίδιο καζάνι με τους υπόλοιπους. Είναι γραφικό να λέει κάποιος squat και να τον βλέπεις να πηγαίνει στο smith , να βάζει 60 κιλά και να κάνει παραλλαγή ορθής γωνίας με τα πόδια στην πιο δυνατή αφύσικη θέση και να κλαίγεται για πόνους στα γόνατα. Δε θα μιλήσω καν για κάποιον που θα αναφέρει τα skateboard δεν-ξέρω-τι σαν σκέτα squat. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Γουστάρω τσατίλα, ούτε οι μπάρες ενεργειας τόση ένταση λεμε!! Για μένα Άρσεις θανάτου είναι μόνο η 1η άσκηση. Οι άλλες 3 έχουν ένα προσδιορισμό μπροστά. Και ναι, γι αυτές η γυμνάστρια πρότεινε να τις βάλω τη μέρα που θα κάνω πόδια. Η γυναίκα είναι πρώην επαγγελματίας αρσιβαρίστρια, κάτι θα ξέρει. Άλλωστε 1 μηνα θα είμαι εκεί, θα πάω με τις ασκήσεις που προτείνει να δω που θα με βγάλουν. Σκουατ για σένα δεν είναι αυτά που η μπάρα ανεβοκατεβαίνει σε σταθερές βάσεις εννοείς; Γουαϊ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Αφύσικη κίνηση, αφαίρεση πολλών παραμέτρων και διευκόλυνση του ασκούμενου χωρίς λόγο. Δεν είναι καν ασφάλεια της μέσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Η μόνη χρησιμότητα για μένα που έχουν τα squat στο smith είναι αν θες να παίξεις με σετ υψηλής έντασης (π.χ. drop set που σύνολο μετά από 2-3 drop να έχουν βγει 30-40 επαναλήψεις). Εκεί αν το δοκιμάσεις εκτός smith δεν θα έχεις βγει σε πραγματικό fail γιατί μπορεί μέση να παραδώσει πνεύμα πριν από τα πόδια + αν δεν έχεις spotter παίζει και το ψυχολογικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Παντα με τα ελευθερα κιλα πιανεται πιο καλα μια μυικη ομαδα, παρα να την κανεις με μηχανημα. Σημερα ανεβασα κιλα στο στηθος και στους ωμους,θα μεινω σε αυτα για καναδυο εβδομαδες και αν δω οτι με παιρνει θα ανεβασω μετα παλι. Δινω περαστια βαση σε ασκησεις οπως deadlift,squart, πιεσεις στηθους με μπαρα + μερικες αλλες που αν δεν κανεις αυτες σωστα και δεν εχεις μια αναδοκη πορεια, καλυτερα να τα παρατησεις. Θελει καλο φαι, μαζι με ικανοποιητικο υπνο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Και καλό σεξ, δεν το αναφέρετε καθόλου αλλά είναι πολύ ανεβαστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ναι ναι, αλλα εχω καιρο να κανω τετοια προπονηση... Χαχαχα... Με την πρωτη ευκαιρια θα την κανω.. Να γυμνασουμε ολο το σωμα μας με μονο μια ασκηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 http://www.prematureejaculation101.com/how-to-prevent-premature-ejaculation Πρώτη παράγραφο παρακαλώ. Ετοιμάζεστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις