wizzy Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ε, τότε η αιτία των κραμπων είναι αλλού. Θα πρότεινα να το ψάξεις, δεν ξέρεις τι μπορεί να "κρύβεται" από πίσω. Thanks για τη συνταγή.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 το ξερω οτι ειναι αλλου αλλα που? μονο στην κουραση θα μπορουσα να το ριξω αλλα ειδικα τον τελευταιο καιρο τα ποδια δεν τα εχω ζορισει καθολου! για αυτο κιολας ρωτησα αν μπορει να σκεφτει καποιος καποιον λογο. γενικα ειμαι πολλους μηνες χωρις ξεκουραση και καθημερινες προπονησεις! (σκεψου οτι μονο για το 2014 μεχρι σημερα εχω χασει μονο 4 μερες προπονησεων και συνηθως ηταν πριν απο ααγωνες για να ειμαι ξεκουραστος). θα περιμενω να τελειωσω τη δουλεια σ 2 βδομαδες που θα ειμαι περισσοτερο ξεκουραστως να δω αν συνεχιζεται..
wizzy Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Το μόνο άλλο που μπορώ να σκεφτώ, ως αιτία για κράμπες, είναι έλλειψη μαγνησίου. Δοκίμασε να παίρνεις ταμπλέτες, διαλυόμενες σε νερό (τις βρίσκεις στα φαρμακεία), σε μένα δούλεψαν μια εποχή.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 δεν νομιζω! γιατι και ηλεκτρολυτες παιρνω και απο φαγητο ειμαι κομπλε. και σπορια και μπανανες και λαχανακι και απο ολα..
Fotis13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Kαι εγω παθαινω κραμπες και θα ελεγα συχνα και παντα με πιανουν την περιοδο που κανω αυστηρη διατροφη .Πολυ εκνευριστικο στις πιο ακυρες στιγμες συμβαινει ...Εικαζω οτι μπορει να φταει η ελλειψη νατριου αλλα δεν ειμαι σιγουρος εκτος αν ειναι μαγνησιου που το εχω ξανακουσει αλλα αφου παιρνω πολυβιταμινες .
silverado Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Η αντιμετώπιση της εφίδρωσης και η πρόληψη της αφυδάτωσης είναι μεγάλης σημασίας γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε κράμπες, θερμοεξάντληση και θερμοπληξία. Η μεγάλη απώλεια αλατιού μέσα στον ιδρώτα είναι υπεύθυνη για τις κράμπες. Οι κράμπες συνοδεύονται από οδυνηρές και σπασμωδικές συσπάσεις των μυών και κόπωση, ενώ η θερμοκρασία του σώματος δεν παρεκκλίνει από τα φυσιολογικά επίπεδα. Επίσης, παρατηρείται στένωση της κόρης του ματιού. Η διαταραχή αυτή που προκαλείται από την απώλεια ηλεκτρολυτών μπορεί να αποκατασταθεί με την προσθήκη 0.2 % χλωριούχου νάτριου στο πόσιμο νερό. http://www.mazi.org.cy/mazi/page.php?pageID=64&viewArticle=316&prev=64 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 και εδω ενα βιντεο απο το πως τερματιζαμε χτες! https://www.facebook.com/photo.php?v=827498823945718&set=vb.100000568249097&type=2&theater και φωτογραφια καπου ειχα διαβασει οτι δεν ειναι τοσο θεμα μαγνησιου οπως πιστευαν αλλα πιο πολυ κουρασης. αλατι ειναι η αληθεια οτι δεν τρωω καθολου αλλα πιστευω οτι οι ηλεκτρολυτες αναπληρωνουν οτι χρειαζομαι! και χτες ειδικα απο αποψη ενυδατωσεις και φαγητου ημουν κομπλε! 1
bosei Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ανεβάζω κι εγώ Site: φώτο μετά από καιρό. Θα κάνω ένα πειραματάκι για τις υπόλοιπες τουλάχιστον 4-6 βδομάδες όπου στις μέρες με βάρη θα έχω τον υδατάνθρακα στο πρωινό σε <30γρ. (μόνο από βρώμη) και στις off μέρες μόνο πρωτεΐνη και λιπαρά. Εξαίρεση θα είναι οι μέρες όπου κάνω βάρη μετά το πρωινό όπου εκεί βάζω 60γρ. υδατάνθρακα. Από θερμίδες, παραπάνω αερόβιες κτλπ. δεν αλλάζω τίποτα απλά θα γίνει αυτό το tweak για να μπορεί να αξιολογηθεί και σωστότερα. Η θεωρία λέει πως το λίπος θα πέσει (εννοείται πολύ λίγο για τον χρόνο που θα το τσεκάρω)... 10
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Στις πόσες αερόβιες είσαι bosei? Το Cutting δλδ είναι τέρμα ο υδατάνθρακας σε off days ?
bosei Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Στις πόσες αερόβιες είσαι bosei? Το Cutting δλδ είναι τέρμα ο υδατάνθρακας σε off days ? Μία αερόβια μέτριας έντασης κάθε βδομάδα...κλαίν...για γενικότερη υγεία την έχω. Μάλλον δεν το έγραψα ξεκάθαρα για τις off days...μόνο στο πρωινό δεν θα παίζει υδ/ακας. στα υπόλοιπα γεύματα συνεχίζω κανονικά. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Α είπα και γω. Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα να έχεις. 1
alex_000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ανεβάζω κι εγώ Site: φώτο μετά από καιρό. Θα κάνω ένα πειραματάκι για τις υπόλοιπες τουλάχιστον 4-6 βδομάδες όπου στις μέρες με βάρη θα έχω τον υδατάνθρακα στο πρωινό σε <30γρ. (μόνο από βρώμη) και στις off μέρες μόνο πρωτεΐνη και λιπαρά. Εξαίρεση θα είναι οι μέρες όπου κάνω βάρη μετά το πρωινό όπου εκεί βάζω 60γρ. υδατάνθρακα. Από θερμίδες, παραπάνω αερόβιες κτλπ. δεν αλλάζω τίποτα απλά θα γίνει αυτό το tweak για να μπορεί να αξιολογηθεί και σωστότερα. Η θεωρία λέει πως το λίπος θα πέσει (εννοείται πολύ λίγο για τον χρόνο που θα το τσεκάρω)... τι ύψος / βάρος είσαι? Έτη φωτός μπροστά από αυτές που είχες ανεβάσει παλιά. 1
bosei Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 τι ύψος / βάρος είσαι? Έτη φωτός μπροστά από αυτές που είχες ανεβάσει παλιά. 1.74-1.75 και 74 κιλά. Τέτοια λέγε να ανεβαίνω 1
alex_000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Να ανεβαίνεις ρε, χαμηλό λίπος σε κιλά ύψους και ασχολείσαι 2 χρόνια, τι άλλο θες? Είναι σκοτεινή η φώτο, κοντά στο 12 φαίνεσαι. 3
mimis19 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μπραβο ρε bos, πολυ δυνατος! Οντως γυρω στο 12% φαινεσαι, τι 14-15 μας ξεφουρνιζες; Sent from my iPhone using Insomnia 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις