dimitra_m3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 @yannis κάτσε να μάθουμε να σηκώνουμε καμιά ελεύθερη μπάρα για βυθίσεις ρε συ, ποια bootcamp και !#$@ κάνε Spinning να χτυπήσεις 90% ΗR @rupak, πραγματικά πρέπει να μας κάνεις μαθήματα επιμονής, πειθαρχίας και άρτιας ψυχολογίας διότι από αυτά υστερούμε.
Liverpool89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ερωτηση... Αν δεν αγοραζω αυγα αλλα πινω μονο πρωτεινη αλλα αυξησω τις δοσεις θα κανω δουλεια;; Σημερα βγηκα βολτα.. Παλι με γυρισαν το μυαλο.. Και θα τους κοπανισω ολους... Ο ενας γ@μισε την βρωμη.. Ο αλλος την μιση καρτελα... Λεω να παιρνω πρωτεινη σχεδον τα ιδια λεφτα μου βγαινει.. Να μην εχω και το τρελο φαγοποτι καθε τρεις και λιγο... 1
tehAllantin Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 τα αυγά, πάει κι έρχεται. ΤΗ ΒΡΩΜΗ, ποιος την λιγουρεύτηκε ;;;;;;;; Με το ζόρι την τρώω το πρωί με αυτά τα παλιοσπόρια τα chia
Liverpool89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Την βρωμη η μανα μου... Την να την πω ομως.. Δεν μπορω... Τον αδερφο μου ομως τον εχω πει 1000 φορες με γραφει... Αν τον κουτουλισω εγω θα φταιω...
linkin Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 τα αυγά, πάει κι έρχεται. ΤΗ ΒΡΩΜΗ, ποιος την λιγουρεύτηκε ;;;;;;;; Με το ζόρι την τρώω το πρωί με αυτά τα παλιοσπόρια τα chia Δοκιμασε να φτιαξεις γκρανολα με την βρωμη και θα δεις πως θα την λιγουρευεσαι!
tehAllantin Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ουτε κάν, δεν μου αρέσει καθόλου. Μόνο σε τίποτα ομελέτες την τρώω, και πάλι όχι σε ποσότητα...
king2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ουτε κάν, δεν μου αρέσει καθόλου. Μόνο σε τίποτα ομελέτες την τρώω, και πάλι όχι σε ποσότητα... Μαζι με γαλα κατεβαινει μια χαρα.Καθημερινα 100γρ βρωμη πρωι πρωι με 350ml γαλα και εισαι κομπλε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Λιβε κάθε φορά που κάνουν κάτι τέτοιο λίγο αργότερα πετα κάτι το οποίο είναι για αυτούς Έτσι ώστε να μην το βρουν όταν το θέλουν. Ειναι μαλάκια απο οικονομικής άποψης και μονο αλλά μονο ετσι μαθαίνουν. Αλαντίν η γεύση της βρώμης ειναι και λίγο θέμα βρώμης εγω κουακερ δεν μπορώ να φαω χύμα βρώμη απο βιολογικό την Τρώω σκέτη
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ερωτηση... Αν δεν αγοραζω αυγα αλλα πινω μονο πρωτεινη αλλα αυξησω τις δοσεις θα κανω δουλεια;; Σημερα βγηκα βολτα.. Παλι με γυρισαν το μυαλο.. Και θα τους κοπανισω ολους... Ο ενας γ@μισε την βρωμη.. Ο αλλος την μιση καρτελα... Λεω να παιρνω πρωτεινη σχεδον τα ιδια λεφτα μου βγαινει.. Να μην εχω και το τρελο φαγοποτι καθε τρεις και λιγο... το ίδιο πράγμα ειναι απλά μη βάλεις 5 σκουπ τη μέρα , φάε φαγητό κ συμπλήρωνε με αυτά. Στο είχα ξαναπεί , ο μόνος λόγος που το κάνουν αυτό ειναι λόγο της αντίδρασης σου. Εμένα για παράδειγμα που αντιδρώ υπερβολικά όταν μου καταπατήσουν προσωπικό χώρο κ πειράξουν κάτι χωρίς να με ρωτήσουν λόγο οτι ειμαι οξύθυμος δεν το κάνει κανένας . Δεν σου λέω να γίνεις σαν εμένα αλλα βάλε όρια, αλλιως χόνεψε το. Πόσο ακόμα θα νευριάζεις για αυτό το λόγο ? μαλακία να τσακωνόμαστε για το φαί αφού τουλάχιστον αυτό δε μας λείπει. Όσο για το "δεν ήξερα οτι ειναι δικό σου" που μπορεί να έχεις ακούσει όπως μου έλεγαν εμένα παλιότερα , διάλεξε ενα συρτάρι του ψυγείου αν έχει κ βάλε εκεί τα πράγματα σου. Ενημέρωσε τους οτι εκεί βάζεις τα πράγματα σου κ ξεμπέρδεψες. 2
wizzy Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 γουιζι κατα την διαρκεια του ποδηλατου τρως και πινεις τιποτα? (προφανως και το κανεις οποτε περιμενω να μου πεις τι ) Φίλε, Spect, εννοείται ότι τρώω και πίνω, γιατί αλλιώς θα "κλάταρα" στο μισάωρο! Λοιπόν, από υγρό παίρνω μαζί μου ηλεκτρολύτες, διαλυμένους σε νερό. Δοκίμασα 2-3 μάρκες, κατέληξα σε μία και είμαι ΟΚ. Ποσοτικά, αναλόγως της διαδρομής και των καιρικών συνθηκών, είτε παίρνω ένα παγούρι των 700ml μόνο (για σύντομες διαδρομές, υπολόγισε 50-60χλμ υπό normal καιρικές συνθήκες) είτε το παγούρι και ένα υδροδοχείο πλάτης του 1.5 λίτρου (γεμάτο με ηλεκτρολύτες, διαλυμένους σε νερό) για μεγαλύτερες διαδρομές ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Στην αρχή, έτρωγα (καλοπροαίρετο) "δούλεμα" για το υδροδοχείο πλάτης και καλά "οι road bikers δεν κουβαλάνε πράγματα στην πλάτη τους" κτλ κτλ, όταν όμως 1-2 φορές κάποιοι "ξέμειναν" από υγρά, ενώ εγώ είχα πιει το υδροδοχείο και είχα καβάτζα το παγούρι, κόπηκε το "δούλεμα" μαχαίρι. Εναλλακτικά, όταν τελειώνουν οι ηλεκτρολύτες, αυτό που κάνω είναι (είτε στο παγούρι είτε στο υδροδοχείο) να βάζω 50% νερό και 50% χυμό μήλου. Κατόπιν προσθέτω αλάτι σιγά σιγά και δοκιμάζω λίγο για να μη γίνει λύσσα. Μόλις φτάσει στο επίπεδο γεύσης που θέλω, σταματάω την προσθήκη αλατιού. ΟΚ, δεν είναι η βέλτιστη λύση, αλλά από το να βγω για ποδηλασία με σκέτο νερό, είναι πολύ καλύτερη λύση. Προσπαθώ να πίνω 3-4 γουλιές κάθε 30 λεπτά. Εάν η ζέστη είναι αρκετή, τότε πίνω 1-2 γουλιές κάθε 15 λεπτά. Όσον αφορά στο τι τρώω, η αλήθεια είναι ότι την έχω καταβρεί με τα παστόσυκα! Έχουμε συκιά στην Αθήνα, οπότε αναλαμβάνουν οι γονείς μου την όλη διαδικασία και κάθε φορά που κάποιος φίλος/συγγενής/εγώ/οι ίδιοι έρχονται Κύπρο, ανανεώνω το απόθεμα. Σπιτικό παστόσυκο, σου λέω, άψογο, όλα τα λεφτά! Επίσης, είναι το μόνο που μπορεί να "αντέξει" τον ήλιο για ώρες. Προφανώς και παίρνω μαζί μου 1-2 μπανάνες (κομμένες στη μέση, για εύκολο καθάρισμα στη διάρκεια της ποδηλασίας), αλλά οι μπανάνες μετά από κάποια ώρα "λιώνουν", οπότε προσπαθώ να τρώω τα κομμάτια πρώτα στη σειρά ή να τρώω μια μπανάνα λίγο πριν την έναρξη της ποδηλασίας. Τέλος, όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες, παίρνω τα 'Energy ballz' που φτιάχνω βάσει της συνταγής στο link. Βασικά, είναι βρώμη, φυστικοβούτυρο, αποξηραμένα βατόμουρα και μπανάνα, χτυπημένα σε μπολ (στο χέρι) και μετά σχηματισμένα σε μικρές μπάλες. Τα διατηρώ στο ψυγείο και ακολουθώ την ίδια τακτική με τις μπανάνες. Στο 90% των ποδηλασιών, τρώω ένα παστόσυκο/μισή μπανάνα/ένα energy ball κάθε 30 λεπτά - και σε συνδυασμό με την πόση ηλεκτρολυτών δεν "ξεμένω" ποτέ από ενέργεια και αποφεύγω τις κράμπες(σημάδι αφυδάτωσης). Εάν ξέρω ότι το πρώτος μέρος της διαδρομής θα είναι ανηφορικό ή/και μεγάλο σε απόσταση, τρώω κάθε 20-25 λεπτά στο πρώτο μέρος και αυξάνω το χρονικό διάστημα στην επιστροφή, κατά την οποία η προσπάθεια συνήθως ελαττώνεται. Αυτά. Εάν δεν σε κάλυψα, ρώτα με κάτι συγκεκριμένο για να σου απαντήσω.
rupak Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για τα σχόλια και το support παιδιά! Για μένα η σημαντικότερη αλλαγή που έγινε είναι στον τρόπο ζωής - απότοκο της αλλαγής στον τρόπο σκέψης και ακολούθησε και η όποια αλλαγή στην εμφάνιση. Για να καταλάβετε όταν σκεφτώ τον "λουκουμά" της πρώτης φωτογραφίας μου φαίνεται κάποιος τελείως διαφορετικός από μένα χεχ Έχουμε πολύ δρόμο όμως ακόμα, καλή δύναμη και συνέχεια σε όλους! 2
benign Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Βρωμη βρασμενη σε νερο με λιγη φρουκτοζη. Αν δεν εισαι σε περιοδο ''κοψιματος'' βαζεις και γαλα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 απο περιεργεια ρωτησα ! παστελι δοκιμασε να παρεις μαζι! ευκολο και καλο! (αν θες φτιαχνεις και μονος σου) εγω απο ενυδατωση ειμαι καλα στους αγωνες οι κραμπες ομως με πεθαινουν
wizzy Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 απο περιεργεια ρωτησα ! παστελι δοκιμασε να παρεις μαζι! ευκολο και καλο! (αν θες φτιαχνεις και μονος σου) εγω απο ενυδατωση ειμαι καλα στους αγωνες οι κραμπες ομως με πεθαινουν Συνταγή για παστέλι, έχεις καμιά εύκολη/σπιτική; Για ενυδάτωση χρησιμοποιείς μόνο νερό; Εάν ναι, τότε οι κράμπες είναι αναπόφευκτες. Δοκίμασε ηλεκτρολύτες, θα δεις διαφορά.
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 παντα ηλεκτρολυτες ποτε νερο. 300γρ μελι300γρ σουσαμι(μπορειτε να βαλετε και οτι αλλο ξηρο καρπο,σταφιδες,κτλ θελετε)ξυσμα λεμονιου(προαιρετικο)βαζεις το μελι σε ενα κατσαρολακι μεχρι να βράσειαφαιρειτα τον αφρο που θα δημιουργηθει(προαιρετικο) αν θελετε μπορειτε να καβουρδισετε τους ξηρους καρπους σε ενα τηγανι (χωρις λαδι)οταν ειναι ετοιμο το μελι το βγαζετε απο τη φωτια ριχνετε μεσα το μιγμα τον ξηρων καρπων και τα ανακατέβετε μεχρι να αποροφηθει οσο πιο πολυ μελι γινετεσε μια λαδοκολο απλωνετε το μιγμα ωστε να εχει παντου παχος 1εκ. (με βρεγμενα χερια για να μην κολαει)με ενα βρεγμενο μαχαιρι το χαραζετε οπως θελετε (τετραγωνακια,λωριδες κτλ)το αφηνετε να κρυώσει (εγω το εβαλα στο ψυγειο) και ειναι ετοιμοτο βάζετε σε αεροστεγος κλεισμενο βαζω και το εχετε για οποτε θελετε! απλα να ξερεις οτι γενικα δεν βγαινει σκληρο οπως του εμποριου! δοκιμασε μια φορα και βλεπεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις