Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ας δείξω και γω τα χάλια μου . Ακολουθούν σκληρές εικόνες , μην πείτε ότι δεν προειδοποίησα όσους προσβληθεί η αισθητική τους! 

Κράξτε ελεύθερα!  :-)

πια χαλια καλες???θεουλης εισαι!!δεν υπαρχει κραξιμο αλλα χειροκροτημα.

565.gif

συνεχισε ετσι γερα!

@dimitra_m3

την αλλη ή την παραλλη εβδομαδα κλεινω χρονο που ασχολουμαι με γυμναστικη και ετσι.ολα τα παλια μου ρουχα μου κανουν νομιζω οτι κατι εχω καταφερει.αμα το θυμαμαι βγαζω και καμια φωτογραφια ριχνω καμια μετρηση...

@Mau-Maus

ολα με μετρο κανεις δεν τρελαίνεται. ;)

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Και μενα παντα μου κανουν απλα αλλαζει το σχημα του σωματος, οι ποντοι που ανεφερα. Σουλουπωμα το λεμε οι βορειοι

• Like 1
Δημοσ.

@Mau-Maus

ολα με μετρο κανεις δεν τρελαίνεται. ;)

ψιψινελα δε πηγαινε σε σενα , γενικοτερα μιλουσα !

αν διαβασεις καλα το μνμ μου, εξηγω τον λογο για τον οποιο δε πρεπει να τρελλαινομαστε ..

• Moderators
Δημοσ.

και μια απο σημερα!! αντε γιατι πολυ αλτηρας και κακο εχει πεσει εδω μεσα :P

10322624_533529436757214_526673200777912

• Like 8
Δημοσ.

που τρεχεις ρε κωλοφαρδε !!! μας γ@μησες την ψυχολογια τωρα , δε ξαναπαω για τρεξιμο στο παρκακι που νομιζα οτι εχει πρασινο ..

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

και μαους αυτο δεν ειναι τιποτα! θα βγαλουν κανα βιντεο η φωτο και  θα σου δειξω. πρωτη φορα τρεχω εκει! ειναι και καμια 40χλμ απο το κεντρο!! 

Δημοσ.

Και μενα παντα μου κανουν απλα αλλαζει το σχημα του σωματος, οι ποντοι που ανεφερα. Σουλουπωμα το λεμε οι βορειοι

σουλλλλλλουπώθηκες

Δημοσ.

Χτες, φοβηθήκαμε την βροχή - που τελικά δεν έριξε - και αναβάλαμε την απογευματινή ποδηλασία.

Σήμερα το πρωί, σηκώθηκα με όρεξη και είπα να δοκιμάσω τον δεύτερο προορισμό-στόχο (από τότε που πήρα το road bike), τον Αγρό. Ο Αγρός είναι ένα χωριό, 48χλμ από την περιοχή που μένω. Η διαδρομή, μέχρι τα 33χλμ είναι σχετικά βατή, μετά όμως δυσκολεύει πολύ λόγω των μεγάλης διάρκειας και κλίσης ανηφόρων που προηγούνται του χωριού.

Η μέρα ήταν καλή, ξεκίνησα με 27 βαθμούς θερμοκρασία και μέχρι το 37χλμ όλα πήγαιναν θαυμάσια. Ε, κάπου εκεί και αφού είχα πάρει το "κολάι" με τις ανηφόρες (είχα βρει ρυθμό σε παλμούς και πεταλιές), όσα νερά δεν έριξε χτες, αποφάσισε να τα ρίξει πάνω μου! Επαναστροφή και επιστροφή στο σπίτι... Η πλάκα είναι ότι όσο πλησίαζα προς την περιοχή που μένω, τόσο "άνοιγε" ο καιρός, βγήκε ο ήλιος, στέγνωσα, στέγνωσε το ποδήλατο, μια χαρά όλα. Μόνο η απογοήτευση έμεινε, επειδή ένιωθα ότι μπορούσα να "κατακτήσω" το στόχο μου, αλλά με "πρόδωσαν" οι καιρικές συνθήκες. Oh well, το καλοκαίρι είναι μπροστά μας, κάποια στιγμή θα το προσπαθήσω ξανά.

Συνολικά: 74χλμ, 2451 θερμίδες μας άφησαν...

Υ.Γ.: Απορία για όσους ασχολούνται με διατροφή επισταμένα (alex_000, bosei κτλ): Μετά από μια τέτοια διαδρομή και άλλες παρόμοιες, κατά τις οποίες καίω περισσότερες θερμίδες από το μέσο όρο ημερίσιας πρόσληψης θερμίδων (υπολογίστε περίπου 2000 θερμίδες), τι ακολουθεί από πλευρά διατροφής; ΟΚ, πρωτεΐνη και υδατάνθρακες για αποκατάσταση των μυών, αλλά πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερα, είτε σε είδος τροφής είτε σε ποσότητα; Σημείωστε ότι γλυκά (βασικά, οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη) και αναψυκτικά έχουν βγει εντελώς από τη διατροφή μου.

Δημοσ.

Υ.Γ.: Απορία για όσους ασχολούνται με διατροφή επισταμένα (alex_000, bosei κτλ): Μετά από μια τέτοια διαδρομή και άλλες παρόμοιες, κατά τις οποίες καίω περισσότερες θερμίδες από το μέσο όρο ημερίσιας πρόσληψης θερμίδων (υπολογίστε περίπου 2000 θερμίδες), τι ακολουθεί από πλευρά διατροφής; ΟΚ, πρωτεΐνη και υδατάνθρακες για αποκατάσταση των μυών, αλλά πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερα, είτε σε είδος τροφής είτε σε ποσότητα; Σημείωστε ότι γλυκά (βασικά, οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη) και αναψυκτικά έχουν βγει εντελώς από τη διατροφή μου.

Επειδή κάνεις και συχνά τόσο μεγάλες διαδρομές τα κιλά σου πέφτουν οι μένεις στα ίδια παρά το τόσο ποδήλατο ? Αν δεν χάνεις κιλά τότε από ποσότητες μην αλλάξεις κάτι αφού είναι just, αν χάνεις κιλά και δεν το θες τότε θα πρέπει να αναπληρώσεις τις χαμένες θερμίδες...φυσικά όχι μέσα σε μία μέρα (γιατί θα καταλήγεις να τρως 5000) θερμίδες αλλά στο πέρας περισσότερων ημερών.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή κάνεις και συχνά τόσο μεγάλες διαδρομές τα κιλά σου πέφτουν οι μένεις στα ίδια παρά το τόσο ποδήλατο ? Αν δεν χάνεις κιλά τότε από ποσότητες μην αλλάξεις κάτι αφού είναι just, αν χάνεις κιλά και δεν το θες τότε θα πρέπει να αναπληρώσεις τις χαμένες θερμίδες...φυσικά όχι μέσα σε μία μέρα (γιατί θα καταλήγεις να τρως 5000) θερμίδες αλλά στο πέρας περισσότερων ημερών.

Βασικά, επειδή έχω σταματήσει το γυμναστήριο εδώ και 2 μήνες, προσπαθώ να γυμνάζομαι σπίτι με body weight (όσο μπορώ και όσο προλαβαίνω) και τα Σ/Κ βγαίνω για ποδηλασίες για να εκτονώνομαι.

Τα κιλά πέφτουν, αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς. Αυτή τη στιγμή, είμαι 76 κιλά, ύψος 1.72, 33 χρονών. Μέχρι να σταματήσω το γυμναστήριο, έχανα περίπου 2-3 κιλά το μήνα (σε συνδυασμό με διατροφή), σε κάποια φάση σταθεροποιήθηκα στα 78, αύξησα λίγο την ένταση των προπονήσεων, "ξεκόλλησα", έπεσα στα 77 και μετά σταμάτησα το γυμναστήριο. Ε, αυτούς τους δύο μήνες κυμαίνομαι μεταξύ 76 και 77. Θα ήθελα να χάσω ακόμα 1-2 κιλά, σκοπεύω να εντάξω και τρέξιμο (σε διάδρομο) μέσα στην εβδομάδα, αλλά ΟΚ, δεν βιάζομαι να χάσω τα 1-2 κιλά.

Ελπίζω, κάπου προς τα τέλη Ιουνίου, να στρώσει ξανά το πρόγραμμα και να μπορέσω να επανέλθω στις προπονήσεις στο γυμναστήριο.

Δημοσ.

Βασικά, επειδή έχω σταματήσει το γυμναστήριο εδώ και 2 μήνες, προσπαθώ να γυμνάζομαι σπίτι με body weight (όσο μπορώ και όσο προλαβαίνω) και τα Σ/Κ βγαίνω για ποδηλασίες για να εκτονώνομαι.

Τα κιλά πέφτουν, αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς. Αυτή τη στιγμή, είμαι 76 κιλά, ύψος 1.72, 33 χρονών. Μέχρι να σταματήσω το γυμναστήριο, έχανα περίπου 2-3 κιλά το μήνα (σε συνδυασμό με διατροφή), σε κάποια φάση σταθεροποιήθηκα στα 78, αύξησα λίγο την ένταση των προπονήσεων, "ξεκόλλησα", έπεσα στα 77 και μετά σταμάτησα το γυμναστήριο. Ε, αυτούς τους δύο μήνες κυμαίνομαι μεταξύ 76 και 77. Θα ήθελα να χάσω ακόμα 1-2 κιλά, σκοπεύω να εντάξω και τρέξιμο (σε διάδρομο) μέσα στην εβδομάδα, αλλά ΟΚ, δεν βιάζομαι να χάσω τα 1-2 κιλά.

Ελπίζω, κάπου προς τα τέλη Ιουνίου, να στρώσει ξανά το πρόγραμμα και να μπορέσω να επανέλθω στις προπονήσεις στο γυμναστήριο.

Οκ...αφού θες να χάνεις κιλά και χάνεις κιόλλας με αργό ρυθμό μην αλλάξεις τίποτα, με το τρεξιματάκι κιόλλας θα είσαι κομπλέ.

• Moderators
Δημοσ.

γουιζι κατα την διαρκεια του ποδηλατου τρως και πινεις τιποτα? (προφανως και το κανεις οποτε περιμενω να μου πεις τι :P )

Δημοσ.

21 μέρες σερί δουλειάς, ήρθε στο καπάκι και μια μόλυνση στο μάτι (μαμημένοι φακοι) και έτρεχα στα νοσοκομεία, σιχτιρια πια. 

Μαους, το bootcamp που ποσταρες ειναι ολα τα λεφτα, Δημητρα και οσοι κανετε ΗΙΙΤ, πρεπει να το δοκιμασετε εστω μια φορα, σπερνει. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...