Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 στο συγκεκριμενο θρεντ για να δοθουν συμβουλες ειναι απαραιτητες πληροφοριες. ειναι σαν να ρωτησει καποιος τι ποδηλατο να παρει και να μην μας πει τι στυλ θελει, τι υψος εχει (για το μεγεθος), ποσα διαθετει κτλ! εγω τουλαχιστον ξερω οτι ρωτας καλοπροαιρετα! το να βαλεις κιλα και σενα μηνα μπορεις να το κανεις ειναι το μονο ευκολο σε αυτη τη ζωη (αν και σιγα σιγα και αυτο δυσκολο θα γινει δεδομενου οτι δεν θα χουμε λεφτα ουτε για να φαμε ) οτι ειναι εγκληματικο ειναι! 1
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Βαλτε αεροβιο μετα την προπονηση lift να καψετε λιπος. 2
rupak Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν ας δείξω και γω τα χάλια μου . Ακολουθούν σκληρές εικόνες , μην πείτε ότι δεν προειδοποίησα όσους προσβληθεί η αισθητική τους! λογοκρίθηκαν! Κράξτε ελεύθερα! Επεξ/σία 12 Μαΐου 2014 από rupak 21
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 αν και δεν φημιζομαι για τα καλα μου σχολια δεν βλεπω κατι για κραξιμο αλλα κατι για πολλα μπραβο! 2
Mau-Maus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 υπολογιζεις και τις θερμιδες που χανεις απο γυμναστικη?εγω δεν τις βαζω απλα καταγραφω οτι τρωω.αυτο το net θεμα με μπερδευει.θα ξεκινήσω να περναω συνταγες για καλυτερα αποτελεσματα. παιδες (και κοριτσια στην προκειμενη) μη τρελλαινεστε με τις θερμιδες ! φυσικα κ πρεπει να εχουμε μια ιδεα , αλλο αυτο και αλλο να τρελλαινομασυε ομως ! προσεχτε κατι , ο ανθρωπινος οργανισμος δε καιει τις τροφες αλλα τις χωνευει !ορισμενα απο τα συστατικα των τροφων δε πεπτονται εννω και απο εκεινα που πεπτονται αποροφατε ενα μερος της ενεργειας ! η διαδικασια της πεψης (απο το μασημα της δηλαδη μεχρι την διασπαση της) μειωνει τις θερμιδες που προσλαμβανουμε ! επισης η ενεργεια που βλεπουμε στις επικετες δεν ειναι η πραγματικη μεταβολισιμη ενεργεια που παιρνουμε απο τις τροφες μιας και δεν αφαιρειται απο αυτην η ενεργεια που δαπανα ο οργανισμος μας για την πεψη , την αποροφηση και τον μεταβολισμο των θρεπτικων συστατικων το οποιο μεταφραζεται σε ενα ποσοστο της ταξης του 10% περιπου!μπερδευτικατε ? διαβαστε πιο προσεκτικα το μηνυμα και ισως το καταλαβετε ! σε πιο ελυθερη μεταφραση το νοημα ειναι απλο .. μη τρελλαινεστε με τα νουμερα .. καλο ειναι να ξερουμε που βρισκομαστε οχι να τρελλαινομαστε ομως .... rupak συνγχαρητηρια φιλε για την μεταμορφωση του σωματος σου .. κανενα κραξιμο μια χαραεισαι φιλος ..μη μασατε στο ειπα κ σε πμ ,ποσταρετε αφοβα εδω , θα παρετε πολυτιμες συμβουλες ! στο ειπα σε πμ θα στο πω και δημοσια ! ευγε ! αν θελεις βεβαια , αν ποσταρεις εδω τις 2 πρωτες φωτο που μου στειλες, βαλε στοιχημα σε ποση ωρα θα εχουν το αστερακι διπλα που λεει δημοφιλη ! συνγχαρητηρια φιλε μπραβο ! χρωστας στοιχηματακι 4
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 @rupak, χίλια μπράβο! ο επιμένων νικά! keep lifting!@spect, γκρεμίστηκε φούρνος!? είπες καλά σχόλια! @gatokoristo, βγάζε φώτο μπροστά στον καθρέπτη και μέτρα πόντους, τότε θα δεις αν αυτό που κάνεις έχει αντίκρισμα ή όχι
Liverpool89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Κοιταξτε δεν ξερω αν φταιει το γαλα .. Η ψυχολογια, σημερα ειχα ωμους... Στρατιωτικες με μπαρα 3*5 εβγαλα ολα τα σετ +2,5 κιλα την προηγουμενη εβδομαδα σχεδον ιδιος υπνος ιδιο φαι ιδια ολα μπορεσα μονο το 2ο σετ να βγαλω αυτα τα κιλα.. Απο χτες ηπια σχεδον ενα λιτρο γαλα.. Και ημουν πολυ δυνατος.. Μπορει μονο στην ιδεα και να τα καταφερα... Τωρα αν θολωσω και το καταλαβω θα δω τι θα κανω.. Εχω προσθεση και το σαββατο ενα 30λεπτο λιωσιμο.. Που θα με κρατησει λιγο... Δεν με νοιαζει το καλοκαιρι.. Με νοιαζει να με δυνατος και να χω ενα καλο σωμα οχι να κανω πασαρελα... Λοιπόν ας δείξω και γω τα χάλια μου . Ακολουθούν σκληρές εικόνες , μην πείτε ότι δεν προειδοποίησα όσους προσβληθεί η αισθητική τους! εδώ είμαι πριν ξεκινήσω γυμναστική κάπου στα 102κιλά PICT0012.JPG και εδώ με αλλαγή του όλου τρόπου ζωής κάπου στα 82κιλά , ύψος 1.87 IMG_1568.jpg Κράξτε ελεύθερα! Απλα μπραβο.. Μονο αυτο.. Συνεχισε ετσι... Αυτα να βλεπουμε μερικοι και να μην τα παραταμε... 4
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ένα υβριδικό PHAT, πως σας φαίνεται... (κανονίστε να συμφωνείτε, μη με μπερδέψετε περισσότερο) Day 1st Lower Power Day 1)Squat (smith) 2)RDL 3)Glute bridge 4)Calf raises (smith) (αερόβιο 20’) Day 2nd Upper Power Day 1)Lat machine 2)Pull ups (smith) 3)Chin ups (smith) 4)Chest press (smith-επικλινή) 5)Chest press (dumbbell-ίσιο) 6)Shoulders press (smith-εμπροσθολαίμιες) 7)εκτάσεις ώμων μπρούμυτα σε επικλινή (κοιλιακοί-ραχιαίοι) Day 3rd Lower hypertrophy day 1)squat (smith) 2)leg extensions 3)leg press 4)leg curls 5)μηχάνημα γλουτών (αεροβιο 20') Day 4th Upper hypertrophy day 1)Flyes 2)Kωπηλατική σε μηχάνημ 3)bent over row 4)Shrugs 5)κάμψεις δικεφάλων 6)κάμψεις τρικεφάλων σχοινί-μηχάνημα 6)Βυθίσεις σε πάγκο 7)γαλλικές εκτάσεις με αλτήρες (αερόβιο 20’)
Liverpool89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ολα σμιθ;; Γιατι;; αν δεν εχει ελευθερη μπαρα κανε με αλτηρες και παγκο... Μονο τα σκουοτ ασε στο σμιθ... Σετ επαναληψεις;;; Την τεταρτη μερα θα κανεις 8 ασκησεις πχ επι 4 σετ και μετα 20 λεπτα αεροβιο;;;
bosei Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ένα υβριδικό PHAT, πως σας φαίνεται... (κανονίστε να συμφωνείτε, μη με μπερδέψετε περισσότερο) Day 1st Lower Power Day 1)Squat (smith) 2)RDL 3)Glute bridge 4)Calf raises (smith) (αερόβιο 20’) Day 2nd Upper Power Day 1)Lat machine 2)Pull ups (smith) 3)Chin ups (smith) 4)Chest press (smith-επικλινή) 5)Chest press (dumbbell-ίσιο) 6)Shoulders press (smith-εμπροσθολαίμιες) 7)εκτάσεις ώμων μπρούμυτα σε επικλινή (κοιλιακοί-ραχιαίοι) Day 3rd Lower hypertrophy day 1)squat (smith) 2)leg extensions 3)leg press 4)leg curls 5)μηχάνημα γλουτών (κοιλιακοί-ραχιαίοι) Day 4th Upper hypertrophy day 1)Flyes 2)Kωπηλατική σε μηχάνημ 3)bent over row 4)Shrugs 5)κάμψεις δικεφάλων 6)κάμψεις τρικεφάλων σχοινί-μηχάνημα 6)Βυθίσεις σε πάγκο 7)γαλλικές εκτάσεις με αλτήρες (αερόβιο 20’) Ωραία θα το κάνεις τελικά... Στην πρώτη μέρα δύναμης βάλε (σχεδόν) από μία άσκηση για κάθε μυϊκή ομάδα. Δηλαδή bench press, barbell row, pull ups ή lat pulldown, OHP, dips και barbell curl. Στην ημέρα υπερτροφίας ποδιών βγάλε αυτό για τους γλουτούς...περιτο Την τελευταία μέρα βγάλε την κωπηλατική σε μηχάνημα...αν θες κι άλλη άσκηση για πλάτη βάλε κάτι σαν pull over
dimitra_m3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ολα σμιθ;; Γιατι;; αν δεν εχει ελευθερη μπαρα κανε με αλτηρες και παγκο... Μονο τα σκουοτ ασε στο σμιθ... Σετ επαναληψεις;;; Την τεταρτη μερα θα κανεις 8 ασκησεις πχ επι 4 σετ και μετα 20 λεπτα αεροβιο;;; Ρε λιβερ με τν πονο μου παιζεις? Εχω αναφερθει πολλακις οτι δν εχει το χαζο γυμ θηλεων ουτε ελευθερο ρακ ουτε καν αλτηρα ανω των 7κιλων. 3 λειτουργικα με ρεπς πυραμιδας(οπως μου βγουν) @bosei, θα κρατησω τις παρατηρησεις σου, ειναι πολυτιμες
Pa0ki Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 φιλε παοκτζι ουτε για αστειο ! νερακι σκετο ειναι χωρις κανενα απο τα θρεπτικα του συστατικα ! ελαφρυ 2% ειναι το καυλτερο rupak εβαλες κοντα 10 κιλα σε μια σεζον ποσο χρ εισαι αν επιτρεπεται φιλε κ σε τι υψος? Και γω 1,5% πίνω γιατί όντως το 0% είναι σα νερό Νόμιζα ότι μόνο τα λιπαρά αλλάζουν, από το λίγο που έχω τσεκάρει δηλαδή(aka διαβάζοντας τα κουτιά ) 1
bosei Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 3 λειτουργικα με ρεπς πυραμιδας(οπως μου βγουν) Πυραμίδες και διάφορες άλλες τεχνικές κάνε μόνο στις ημέρες υπερτροφίας. Στις μέρες δύναμης κάνε από 4 straight set. 1
silverado Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Και γω 1,5% πίνω γιατί όντως το 0% είναι σα νερό Νόμιζα ότι μόνο τα λιπαρά αλλάζουν, από το λίγο που έχω τσεκάρει δηλαδή(aka διαβάζοντας τα κουτιά ) Αν εκαναν σωστα την δουλεια τους οι εταιρειες δεν θα ειχαν διαφορα σε τιποτα αλλο εκτος απο το λιπος και ιχνη της D. Μαλιστα στο 0% θα αφομοιωνοταν και καλυτερα το ασβεστιο.Επειδη ομως προφανως δεν ισχυει αυτο, καλυτερα να ψαχνει ο καθενας την μαρκα με το ποσοστο λιπαρων που θα εχει την καλυτερη επιδραση στο σωμα του.
king2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Λοιπόν ας δείξω και γω τα χάλια μου . Ακολουθούν σκληρές εικόνες , μην πείτε ότι δεν προειδοποίησα όσους προσβληθεί η αισθητική τους! εδώ είμαι πριν ξεκινήσω γυμναστική κάπου στα 102κιλά PICT0012.JPG και εδώ με αλλαγή του όλου τρόπου ζωής κάπου στα 82κιλά , ύψος 1.87 IMG_1568.jpg Κράξτε ελεύθερα! Μπραβο ρε παιχτη πολυ μεγαλη αλλαγη.20 κιλα κατω σε αυτο το υψος εισαι στο ιδανικο σου βαρος.Ο τροπος ζωης παιζει τεραστιο ρολο και μονο ευκολο δεν ειναι για καποιον που εχει μαθει χρονια αλλιως.Αλλα αν βαλεις στοχο και με υπομονη ολα γινονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις