alex_000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ισως να μη βαλεις μονο λιπος αλλα σιγουρα θα βαλεις πολυ λιπος. Τι πας να κανεις καλοκαιριατικα, παει η παραλια John το πολύ λίπος μπαίνει όταν πάμε να βάλουμε πολλά κιλά ανεξέλεγκτα. Αν κάποιος σε αρχάριο / μέσο επίπεδο, βάζει μισό - ένα κιλό το μήνα δεν βάζει πολύ λίπος. Tρωμε ανθρώπινα έμβρυα χωρίς να το ξέρουμε http://stileto.wordpress.com/2013/04/22/%CF%83%CE%BF%CE%BA-t%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CF%85%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF/ εχεις φαει πραμα silve ... δεν τρώμε ανθρώπινα έμβρυα χωρίς να το ξέρουμε. Αυτά που γράφει το άρθρο είναι ψευδή και παραπλανητικά. δεν είναι κακό να αποφεύγουμε τα προϊόντα εταιρειών που συνεργάζονται με την εταιρία Senomyx, γιατί δεν δίνει πολλά στοιχεία για τις proprietory ουσίες που χρησιμοποιεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τρώμε έμβρυα, έλεος tl:dr version η senomyx έχει όντως κλονοποιήσει ανθρώπινα έμβρυα για να πραγματοποίησει έρευνες της σχετικά με τους ανθρώπινους taste receptors (αυτή είναι η δραστηριότητα της εταιρίας), αλλά δεν μας.. τα ταΐζει μετά. ---- όσον αφορά το νερό εγώ την μισή μέρα πίνω νερό με άδειο στομάχι λόγο του IF, δεν με χαλάει αν βγαίνει σε καλό
king2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 κεφάλι ψηλά κοιτάς μπροστά, ώμοι πάνω και έξω/στήθος έξω! Προσπάθησε να κρατάς τη μέση κυρτή προς τα μέσα. Δεν ξερω αν παιζει ρολο και το πως τραβαει η καμερα.Στα 60 κιλα στο βιντεο φαινετε αρκετα πιο εξω ο ωμος και το στηθος.Στα 50/55 το παιδι τραβαει απο πανω και μπροστα και φαινετε οτι κλεινει αρκετα.Ετσι μου φαινετε τουλαχιστον.
Liverpool89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 αμα βάζεις περισσότερο λίπος από όσο θα ήθελες, πίνε λιγότερο έξτρα γάλα. Το να πίνεις γάλα για να βάλεις κιλά είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Υπάρχουν διαβαθμίσεις, δεν είναι 1,5 λίτρο ή τίποτα. Ναι αυτο θα κανω,.... Αν δω ομως οτι ανεβαινω σε δυναμη θα το κρατησω και ας παρω λιπος...θα φροντισω να το σβησω,....αχααχχα
Mau-Maus Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 αλεξ , δεν ξερω για εμβρυα ξερω ομως οτι ειμαστε τυχεροι που δε ξερουμε τι σκατα εχουμε φαει στην ζωη μας ! λιβε καλα ξηγηθηκες με το γαλα ! οντως φουσκωνει λιγακι αλλα θα σου δωσει δυναμη θα σε βοηθησει πολυ , πινε μη το φοβασαι! κινγκ γιγαντας ρε μπραβο ! 2
tehAllantin Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δεν ξερω αν παιζει ρολο και το πως τραβαει η καμερα.Στα 60 κιλα στο βιντεο φαινετε αρκετα πιο εξω ο ωμος και το στηθος.Στα 50/55 το παιδι τραβαει απο πανω και μπροστα και φαινετε οτι κλεινει αρκετα.Ετσι μου φαινετε τουλαχιστον. καλό θα ήταν να σε έχει τραβήξει από πλάγια για να δούμε καλύτερα την στάση του σώματος κλπ.
silverado Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 δεν τρώμε ανθρώπινα έμβρυα χωρίς να το ξέρουμε. Αυτά που γράφει το άρθρο είναι ψευδή και παραπλανητικά. δεν είναι κακό να αποφεύγουμε τα προϊόντα εταιρειών που συνεργάζονται με την εταιρία Senomyx, γιατί δεν δίνει πολλά στοιχεία για τις proprietory ουσίες που χρησιμοποιεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τρώμε έμβρυα, έλεος tl:dr version η senomyx έχει όντως κλονοποιήσει ανθρώπινα έμβρυα για να πραγματοποίησει έρευνες της σχετικά με τους ανθρώπινους taste receptors (αυτή είναι η δραστηριότητα της εταιρίας), αλλά δεν μας.. τα ταΐζει μετά. Απο την ωρα που καποιος τρωει τυποποιημενα προιοντα ,δεν μπορει να λεει με σιγουρια οτι ειναι απολυτα βεβαιος για το τι τρωει. Η μονη σιγουρια ειναι οτι καποιοι ανθρωποι δεν δικαιολογουν με τις πραξεις τους οτι ενδιαφερονται για την υγεια του ανθρωπινου πληθυσμου ή για τους ηθικους φραγμους του. 1
king2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 καλό θα ήταν να σε έχει τραβήξει από πλάγια για να δούμε καλύτερα την στάση του σώματος κλπ. Ναι οντως.Ειδικα απο μπροστα φαινετε οτι κλεινει πολυ ο ωμος αλλα ειναι επειδη με τραβαει απο ψηλα το κινητο.Next time θα βγαλω απο τα πλαγια.
tehAllantin Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ήπια την καζείνη μου και πέφτω για ύπνο. Ξύπνημα στις 5 παρά, ΖΩΑΡΑ! Αντε καληνύχτα! 1
king2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ήπια την καζείνη μου και πέφτω για ύπνο. Ξύπνημα στις 5 παρά, ΖΩΑΡΑ! Αντε καληνύχτα! Γιαουρτακι full ετσι?
Liverpool89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ήπια την καζείνη μου και πέφτω για ύπνο. Ξύπνημα στις 5 παρά, ΖΩΑΡΑ! Αντε καληνύχτα! Εφαγα την σαλαταρα μου.. Μαζι με 4 ασπραδια.... Ντυθηκα.... Και θα παω για κρασακι.....Χαλαρα γιατι αυριο μας περιμενουν οι ωμοι.... 1
yannis27gr Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 John το πολύ λίπος μπαίνει όταν πάμε να βάλουμε πολλά κιλά ανεξέλεγκτα. Αν κάποιος σε αρχάριο / μέσο επίπεδο, βάζει μισό - ένα κιλό το μήνα δεν βάζει πολύ λίπος. Λίπος μπαίνει όταν οι θερμίδες που εισάγουμε στο σώμα μας είναι περισσότερες από τις θερμίδες που εξάγουμε -η περίσσια γίνεται λίπος. Στο λίβε επειδή γυμνάζεται σκληρά, προφανώς κι ένα μέρος της περίσσιας θα γίνει μυική μάζα, που είναι ο στόχος του άλλωστε, αλλά πολύ πιο εύκολα το ανθρώπινο σώμα βάζει λίπος παρά μυς, οπότε το μεγαλύτερο μέρος θα γίνει λίπος. Δεν ειναι κακο, ισως μαλλον να ειναι απαραιτητο αν θελει να αποκτησει μεγαλυτερο μυικο ογκο. Αλλα καλοκαιριατικα που θα παει στην παραλια, ισως τον χαλασει που θα αποκτησει -πακετο με μεγαλυτερα μπρατσα- παλι κοιλιτσα και love handles. Σωμα του ειναι, οτι θελει κανει
silverado Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Λίπος μπαίνει όταν οι θερμίδες που εισάγουμε στο σώμα μας είναι περισσότερες από τις θερμίδες που εξάγουμε -η περίσσια γίνεται λίπος. Στο λίβε επειδή γυμνάζεται σκληρά, προφανώς κι ένα μέρος της περίσσιας θα γίνει μυική μάζα, που είναι ο στόχος του άλλωστε, αλλά πολύ πιο εύκολα το ανθρώπινο σώμα βάζει λίπος παρά μυς, οπότε το μεγαλύτερο μέρος θα γίνει λίπος. Δεν ειναι κακο, ισως μαλλον να ειναι απαραιτητο αν θελει να αποκτησει μεγαλυτερο μυικο ογκο. Αλλα καλοκαιριατικα που θα παει στην παραλια, ισως τον χαλασει που θα αποκτησει -πακετο με μεγαλυτερα μπρατσα- παλι κοιλιτσα και love handles. Σωμα του ειναι, οτι θελει κανει Γιαννη η ωρα που θα πιεις το γαλα παιζει μεγαλο ρολο αν θα παρεις λιπος ή οχι, δεν ειναι μονο θεμα πλεοναζοντων θερμιδων.Το γαλα για να εχει τις λιγοτερες πιθανοτητες να αυξησει και το λιπος του σωματος καλα ειναι η ληψη του να ειναι αναμεσα στα γευματα. Επειδη σε αρκετα ατομα εχει την ταση να φρασει το λεμφικο και να δημιουργει προβληματα πρεπει σε αυτα τα ατομα να καταναλωνεται μονο του γιατι ετσι γινεται ποιο ευκολα η αφομιωση του. Αν καποιος τελειωνει το βασικο του γευμα στις 1 το μεσημερι το να πιει στις 3 ή στις 3.30 μισο λιτρο γαλα θα εχει αποτελεσμα να μειωσει επιπλεον την περιφερεια της μεσης του, γιατι ενω εκεινη την ωρα ο οργανισμος δεν εχει μεγαλη πεπτικη ικανοτητα γιατι κυριαρχει ο αερας στον οργανισμο, το γαλα εχει την ιδιοτητα να αντιστρεφει αυτη την αδυναμια και να προαγει τον αναβολισμο. Αντιθετα στην θεση του γαλακτος αν καποιος πηγαινε να φαει φρουτα εκεινη την ωρα θα προκαλουσε ταση προς αυξηση της περιφερειας της μεσης και γενικοτερη αισθηση λαπαδιασματος του σωματος. Η μεγαλυτερη πεπτικη ικανοτητα του σωματος ειναι στο διαστημα απο 10 το πρωι μεχρι 2 το μεσημερι,γιαυτο και το μεσημεριανο γευμα πρεπει να ειναι το αργοτερο μεχρι τις 1.
telis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 @silverado Αυτό που γράφεις για τον αέρα και την πεπτική ικανότητα από που προκύπτει? Σε επιστημονική βάση εννοώ. Μπορείς να μου δώσεις κάποιο link με κάποια έρευνα ?
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Οδηγός για callisthenics. ¨Ηταν πολύ ωραίο αρχειάκι και λέω να μη το αφήσω να πάει χαμένο, ας το πάρει όποιος θέλει και ας το βάλει στο thread που πρέπει . Αγγλικά ξέρετε φαντάζομαι. BASIC ROUTINE INFOGRAPHIC.pdf 3
rupak Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Είπα να μπω να υπολογίσω λιγο στο fitnesspal τα της διατροφής μου, να δω που βρισκομαι και πιο πολύ για να προσέξω λίγο (καλοκαίρι γαρ). Έβαλα ότι θέλω να χάνω περίπου 0.3kg/week πειραματικά. Επέλεξα 50%carbs, 25%protein κ 25%fats. 90 κιλά είμαι οπότε για protein καλά είναι τα 150grams. Στα carbs/fat δεν είμαι σίγουρος αλλά θα δούμε πως θα πάει. Θα ζυγίζομαι και αναλόγως θα παίζει tweaking, μην λιμοκτονίσω κιολας ενόψει εξεταστικής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις