Plug Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Όσο αυξάνεται η σωματική δραστηριότητα αυξάνονται και οι θερμίδες συντήρησης. Πρέπει να αυξήσεις την πρόσληψη θερμίδων στη διατροφή σου για να είναι πάνω απο τις θερμίδες συντήρησης. Για να υπολογίσεις τις θερμίδες συντήρησης, ένα ενδεικτικό εργαλείο είναι αυτό: http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm μα δε μπορώ άλλο, όποτε είμαι σπίτι τρώω.. Πόσο άλλο, έχουμε κι μια ζωή.. 300€ το μήνα σούπερ μάρκετ για φαγητό.. Ήμαρτον!! Δεν ειναι βασικη... Δες την σαν αναεροβια.. Κανονικα δεν εχω σημερα απλα κανω για να τονωνομαι.. Συνοπτικα.. 5 λεπτα σχοινακι Περπατημα με αλτηρες μαζι με shrugs Καμψεις δικεφαλλων Τρικεφαλλα Καμψεις Πηδηματα με εμποδια καπου μισο μετρο... Αυτο επι τρεις φορες .. Καθε φορα αυξανονται οι επαναληψεις και η διαρκεια... Το εκανα... Πολυ λιωσιμο λεμε.. Τωρα καθομαι να ηρεμισω .. Ετοιμαζω και μια ομελετα τωρα.. Με λιγο τυρακι.... Cross Τρεινινγκ ;Γαμώ τα γκρικλις μου γαμώ..
thomasG4 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 μα δε μπορώ άλλο, όποτε είμαι σπίτι τρώω.. Πόσο άλλο, έχουμε κι μια ζωή.. 300€ το μήνα σούπερ μάρκετ για φαγητό.. Ήμαρτον!! Μήπως αυτά που τρως δεν έχουν υψηλή θερμιδική αξία και αρκετή πρωτεΐνη; Ότι έχει ζάχαρη δεν μετράει γιατί είναι κενές θερμίδες. Βάλε στη διατροφή σου περισσότερο ξηρούς καρπούς, αυγά, κοτόπουλο και γενικά ότι έχει υψηλή πρωτεΐνη.
Plug Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μήπως αυτά που τρως δεν έχουν υψηλή θερμιδική αξία και αρκετή πρωτεΐνη; Ότι έχει ζάχαρη δεν μετράει γιατί είναι κενές θερμίδες. Βάλε στη διατροφή σου περισσότερο ξηρούς καρπούς, αυγά, κοτόπουλο και γενικά ότι έχει υψηλή πρωτεΐνη.Έχω κόψει τη ζάχαρη και το αλάτι εδώ και χρόνια(έτσι στα χαζά). Κάθε μέρα τρώω κοτόπουλο, γαλοπούλα ή μοσχάρι δυο φορές, εκτός κι αν φτιάξω σολομό. Γενικά ότι τρώω κοιτάω να είναι φουλ πρωτειν(ταχινι, κινοα, σολομο, τονο, κοτατζ, αυγα κλπ) βέβαια, έχω κόψει εντελώς τον υδατάνθρακα από τις 8-9 και μετά, εκτός κι αν πάω 9 προπόνηση, οπότε θα χτυπήσω μια μπανάνα για αφτερ.
thomasG4 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Έχω κόψει τη ζάχαρη και το αλάτι εδώ και χρόνια(έτσι στα χαζά). Κάθε μέρα τρώω κοτόπουλο, γαλοπούλα ή μοσχάρι δυο φορές, εκτός κι αν φτιάξω σολομό. Γενικά ότι τρώω κοιτάω να είναι φουλ πρωτειν(ταχινι, κινοα, σολομο, τονο, κοτατζ, αυγα κλπ) βέβαια, έχω κόψει εντελώς τον υδατάνθρακα από τις 8-9 και μετά, εκτός κι αν πάω 9 προπόνηση, οπότε θα χτυπήσω μια μπανάνα για αφτερ. Καλό είναι να πίνεις και αρκετό γάλα.Στη προπόνηση κάνεις αερόβια;
Plug Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Καλό είναι να πίνεις και αρκετό γάλα.Στη προπόνηση κάνεις αερόβια; συνδυασμό, κάνω seal fit και ολυμπιακή άρση βαρών
king2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Έχω κόψει τη ζάχαρη και το αλάτι εδώ και χρόνια(έτσι στα χαζά). Κάθε μέρα τρώω κοτόπουλο, γαλοπούλα ή μοσχάρι δυο φορές, εκτός κι αν φτιάξω σολομό. Γενικά ότι τρώω κοιτάω να είναι φουλ πρωτειν(ταχινι, κινοα, σολομο, τονο, κοτατζ, αυγα κλπ) βέβαια, έχω κόψει εντελώς τον υδατάνθρακα από τις 8-9 και μετά, εκτός κι αν πάω 9 προπόνηση, οπότε θα χτυπήσω μια μπανάνα για αφτερ. Μην τον φοβασε τον υδατανθρακα.Προσθεσε μαζι με το κοτοπουλο και βραστη πατατα η καφε ρυζι.Εγω εδω και 2 μηνες ειμαι στα ιδια κιλα και εχω προσθεσει καθημερινα μισο κιλο βραστη πατατα η 150γρ ρυζι καθολη τη διαρκεια της ημερας.Οταν βαραμε 2ωρες γυμναστικες η αναγκη για υδατανθρακα ειναι μεγαλη.
thomasG4 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 συνδυασμό, κάνω seal fit και ολυμπιακή άρση βαρών Πόσες προπονήσεις την εβδομάδα κάνεις;
viper2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 μα δε μπορώ άλλο, όποτε είμαι σπίτι τρώω.. Πόσο άλλο, έχουμε κι μια ζωή.. 300€ το μήνα σούπερ μάρκετ για φαγητό.. Ήμαρτον!! .. Γιαυτο δίνουμε 40€ τον μήνα σε πρωτεΐνες...
Plug Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Πόσες προπονήσεις την εβδομάδα κάνεις; 5-6 κλιμακωτες, με αυτές της Παρασκευής κ Σαββάτου να είναι θάνατος.
thomasG4 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 5-6 Το ιδανικό θα ήταν να μειώσεις τον αριθμό των προπονήσεων σε 3-4 φορές την εβδομάδα. Καθημερινό περπάτημα και στις προπονήσεις μόνο βάρη. Καλό θα ήταν να αρχίσεις να μετράς θερμίδες και πόση πρωτεΐνη παίρνεις απο τις τροφές που καταναλώνεις. Υπολόγισε ότι θα πρέπει να παίρνεις περίπου 1.5 gr πρωτεΐνη για κάθε 1 kg του σωματικού σου βάρους. Σε αυτό το site μπορείς να τσεκάρεις πόση πρωτεΐνη και θερμίδες έχουν οι τροφές που τρως. http://nutritiondata.self.com/
bosei Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 μα δε μπορώ άλλο, όποτε είμαι σπίτι τρώω.. Πόσο άλλο, έχουμε κι μια ζωή.. 300€ το μήνα σούπερ μάρκετ για φαγητό.. Ήμαρτον!! Plug καταρχάς δεν χρειάζεται καν να τρως 5-6 φορές την ημέρα, να στουμπώνεις και να σου γίνεται εξαναγκασμός. Δες πόσες φορές την ημέρα νιώθεις άνετα να τρως και αναλόγως μοιράζεις τις θερμίδες σε αυτά τα γεύματα (ναι...θα χρειαστεί να μετράς θερμίδες αν θες να έχεις εσύ τον έλεγχο των κιλών σου). Αν θες έναν πιό αναλυτικό οδηγό τσέκαρε Site: εδώ . 1
Plug Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Πρωτεΐνη είμαι κάπου στο 1.5,βέβαια σκοπός ήταν το δυο αλλά είναι δύσκολο.. Το θέμα με τη προπόνηση, είναι την κάνω απλά κ μόνο για να έχω καλή φυσική κατάσταση, τώρα εντάξει αν γίνει κ κάτι πιο γραμμωμενο λόγω καλοκαιριού, δε με πειράζει. Κάθε μέρα τρέχω λιγάκι(βαριέμαι το περπάτημα) κ ανάλογα βάζω κ μες τη προπόνηση, δλδ ας πούμε μπορεί να κάνω 100 επαναλήψεις φροντ σκουοτ με 60 κ κάθε που αφήνω τη μπάρα στο έδαφος, να χτυπάω 400αρια ή 500 στο κωπηλατικο. Προχθές πχ, έκανα 30 μέτρα προβολές με δυο 20κιλα κετλμπελ(δραμια), μετά 15 κοιλιακους κ 400μ τρέξιμο *3. Τρώω όποτε πεινασω, δε με πιέζω. Απλά έχω πολύ άστατο πρόγραμμα.. Θερμιδομέτρηση, δεν έχω κάνει ποτέ.. Έχω ένα μεγάλο πιάτο κ όταν γεμίζει, νιώθω ευτυχής
alex_000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 μεγάλε όπως σου είπε και ο boss και ο thomas όταν θέλεις να κάνεις κάτι με την διατροφή σου, πιστεύεις ότι το κάνεις αλλά γίνεται κάτι άλλο, είναι ώρα για μέτρημα θερμίδων. Άρχισε να μετράς και θα δείς ότι τα πράματα στο μυαλό σου είναι διαφορετικά από ότι στην πραγματικότητα. ---- Ειδα αυτό που έλεγε ο blaha επάνω μου, ότι δηλαδή μπορείς να είσαι για 2-3 ευδομάδες υπο ή υπερ και να μην αλλάζει το βάρος καθόλου, παρόλο που χάνεις λίπος ή βάζεις μύς / λίπος γιατί το σώμα κάνει τα κουμαντα του με τα νέρα, και μια μέρα απότομα το σώμα να πάρει ή να βγάλει όλα τα νερά και να σταθεροποιηθείς στο νέο βάρος. Χτες ζυγίστικά 85.5 το πρωι μετά το ξύπνημα μετά απο 3 ευδομάδες υποθερμιδικά που ήμουν στα ίδια ακριβώς κιλά (85.5), και κυριολεκτικά όλη μέρα και όλη νύχτα κατουρούσα χωρίς κανένα λόγο λολ. Σήμερα το πρωί 84.3. Οπότε είναι όπως τα λένε αν μετράτε θερμιδες και ξέρετε που είστε, μην βιάζεστε, δώστε 2-3 ευδομάδες πριν αρχίσετε αλλαγές. 2
Mau-Maus Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Tρωμε ανθρώπινα έμβρυα χωρίς να το ξέρουμε http://stileto.wordpress.com/2013/04/22/%CF%83%CE%BF%CE%BA-t%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CF%81%CF%85%CE%B1-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF/ εχεις φαει πραμα silve ... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Αρχισε να αχνοφαινεται ο διαχωρισμος της πλαγιας μοιρας δελτοειδη, αδρα ο τρικεφαλος κ σε καλο δρομο ο δικεφαλος. Αντε να δουμε με την επανενταξη κ το νεο προγραμμα πως θα κυλησει το επομενο τριμηνο 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις