Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ο τυπος ειναι προτυπο και κτηνος.

(προτυπο οχι για την προπονηση του και τα φαρμακα αν οντως τα εχει κατεβασει αλλα για την ομορφια του σωματος του.)

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

1968 wasn't 36 years ago.

Ναι ρε συ, δικιο εχεις. Εμ, οταν γραφεις στα ορια του 5' διαλειμματος αναμεσα στις ταξεις με τους πιτσιρικαδες να τρεχουν τριγυρω, ε, μια δεκαετια την τρως :P

λινκιν, ειμαστε πολυς λαος, αλλοι εστιαζουν στα κιλα, αλλοι σε Bodyweight, αλλοι σε μιξ, αλλοι στη διατροφη, αλλοι σε διαφορους συνδιασμους, ολοι χωραμε. :)

Τα ντομς στα ποδια χουν βαρεσει κοκκινο, με το ζορι περπαταω. Αυριο μερα ξεκουρασης κι απο Κυριακη αντε ξανα μανα τα ιδια.

Δε με λετε, αυτο που γραφετε για "θολουρα" εννοειτε το λιπος που δεν αφηνει να φανουν οι σχηματισμενοι μυες;

Υ.Γ. Μαους, kudos που κοντευεις τα δευτερα -αντα και εχεις τοσο γυμνασμενο σωμα. Αυτο λεω κι εγω αλλωστε, οτι ειναι ελαχιστοι αυτοι που ειναι γυμνασμενοι -ποσο μαλλον καλογυμνασμενοι- μετα τα τριαντα. Οι πιο πολλοι κρινουν την ποιοτητα στα beach bar οχι απο τις γκομενες που μαζευει αλλα απο το ποσο καλο φαγητο φτιαχνει. Σκατογεροι...  :devil:

• Like 4
Δημοσ.

Δε με λετε, αυτο που γραφετε για "θολουρα" εννοειτε το λιπος που δεν αφηνει να φανουν οι σχηματισμενοι μυες;

Είναι λίπος και νερά.

• Like 1
Δημοσ.

........

λινκιν, ειμαστε πολυς λαος, αλλοι εστιαζουν στα κιλα, αλλοι σε Bodyweight, αλλοι σε μιξ, αλλοι στη διατροφη, αλλοι σε διαφορους συνδιασμους, ολοι χωραμε. :)

Υ.Γ. Μαους, kudos που κοντευεις τα δευτερα -αντα και εχεις τοσο γυμνασμενο σωμα. Αυτο λεω κι εγω αλλωστε, οτι ειναι ελαχιστοι αυτοι που ειναι γυμνασμενοι -ποσο μαλλον καλογυμνασμενοι- μετα τα τριαντα. Οι πιο πολλοι κρινουν την ποιοτητα στα beach bar οχι απο τις γκομενες που μαζευει αλλα απο το ποσο καλο φαγητο φτιαχνει. Σκατογεροι...  :devil:...

α) Nαι ρε μαν, δεν διαφωνω, ο καθενας εστιαζει σε αυτο που του αρεσει. Το οτι εγω προτιμω ενα lean σωμα, δεν σημαινει οτι θα πω κεφτε αυτον που εχει δικεφαλα σαν κομοδινο, ασχετως αμα μου αρεσει το σωμα του ή οχι. Ετσι και το αντιθετο, δεν μπορουμε να πουμε καποιον μετριο επειδη το μπρατσο του δεν ειναι 80 εκ.

β) Ακριβως σε αυτο ηθελα να σταθω. Ο Μαους που δεν ειναι και πιτσιρικας (σορρυ Μαους  :-D  ) για να ειναι σε αυτη την κατασταση, εχει σταξει απειρες ωρες στο γυμναστηριο και ξερει απο πρωτο χερι ποσο αυξανεται η δυσκολια να διατηρεισαι σε φορμα οταν ανεβαινουν τα χρονια...

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα λολ ρε παιδια, τι μετρια γυμνασμενος? Δηλαδη αμα παμε σε μια ελληνικη παραλια το καλοκαιρι, οι 50 θα ειναι καλυτεροι του τυπου και οι 50 χειροτεροι? Και γι αυτο αυτος ειναι μετριος?

Ο ανθρωπος εχει ανοιχτες πλατες, στηθος, ωμους και οπως φαινεται και στην φωτο παραπανω, αρκετα χαμηλα ποσοστα λιπους. Και μην ξεχναμε οτι ειναι και 45 χρονων, με τα οποια "προβληματα" υπαρχουν σε αυτη την ηλικια.

Μην μπερδευεστε, δεν εχουν ολοι τους ιδιους στοχους στην προπονηση. Το οτι καποιος εχει στοχο να σηκωσει 200 κιλα squat, δεν σημαινει οτι ολοι ενδιαφερονται να κανουν το ιδιο.

Das fitness thread λεγεται το τοπικ και οχι das lifting thread.

Hugh_Jackman_Wolverine_Deadlifting_Worko

ότι σηκώνει, σηκώνει αν και αν κρίνω από πόδια με squat δεν ασχολείται 

• Like 5
Δημοσ.

ο hugh jackman και ο κάθε hugh jackman-ηθοποιός του hollywood τσιμπάει κάτι ψιλά απο ΑΑΣ , ακολουθεί κ ενα προγραματάκι , κάνει κ μερικά τρικ για να δείξει καλύτερα πριν τα γυρίσματα και voila έχει ενα καλο σωματάκι για τα γυρίσματα κ όλοι ειναι χαρούμενοι.

τα κτήνος-φοβερός τρομερός κλπ ειναι υπερβολή κ αν λάβουμε υπόψην τα παραπάνω δεν θα έπρεπε να γινεται καν λόγος
ο καθένας μας βλέπει με διαφορετικά μάτια κ γιαυτό διαφωνούμε . Παιζει ρόλο πως είμαστε οι ίδιοι για αρχή , γιατι συνήθως στο μυαλό μας συγκρίνουμε με τον εαυτό μας κ έτσι όσο μικρότερο επίπεδο βρισκόμαστε τόσο μεγαλήτερο-απόμακρο-φοβερό μας φαινεται του άλλου και μετά παίζει ρόλο αν ξεχωρίζουμε το δουλεμένο απ το παροδικό για την pic (facebook φάση)

για παράδειγμα στην απο πάνω φωτογραφία που πόσταρε ο alex όσο έγραφα το ποστ δε βλέπω κάτι ιδιαίτερο , αυτό που βλέπω ειναι πως επιβεβαιώνομαι.

απλά ξεκωλάτε απ τους hollywoodντιανούς γιατι όσο πραγματικοί ειναι οι ρόλοι τούς άλλο τόσο ειναι και οι κώλοι τους αχχαα sorry τα σώματα τους ήθελα να πω αλλα ταίριαζε.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νικο, μιλας για το ατομο, χεστηκα για τον τζακμαν, εγω μιλαω για το σωμα.

Ειναι σωμα που μπορει να αποκτηθει ΜΟΝΟ μεσω φαρμακων; Μακρια απο μας.

Ειναι ομως σωμα που μπορει να αποκτηθει με γυμναστικη και διατροφη; Τοτε μπορει να αποτελει προτυπο/στοχο.

Για μενα ισχυει το 2ο αν και δεν προκειται να το αποκτησω ποτε, καθοτι δεν εχω σκοπο να ξεπερασω τα 70-72 κιλα και με 1,87 θα επρεπε να ξεπερασω τα 85 κιλα για να γινω ετσι. Οποτε, φατε ματια ψαρια :)

Κι επειδη το παρακαναμε με τον τζακμαν, αντε ριξτε καμια φωτο απο αυτες με τα ωραια... σκουοτ να δουμε αλλα προτυπα   :)

Επεξ/σία από yannis27gr
  • Like 1
Δημοσ.

β) Ακριβως σε αυτο ηθελα να σταθω. Ο Μαους που δεν ειναι και πιτσιρικας (σορρυ Μαους  :-D  ) για να ειναι σε αυτη την κατασταση, εχει σταξει απειρες ωρες στο γυμναστηριο και ξερει απο πρωτο χερι ποσο αυξανεται η δυσκολια να διατηρεισαι σε φορμα οταν ανεβαινουν τα χρονια...

τα ειπες ολα με αυτο ! καθε χρονο πολυ μεγαλυτερη προσπαθεια , μονο για να εισαι στα επιπεδα του προηγουμενου  !

@Φωτη εγραψες !

• Like 2
Δημοσ.

Αφηστε τα αυτα ρε μαγκες.... 

Σημερα πετυχαμε και τον τριτο στοχο μας... Αρσεις ανεβηκαμε... Το εδωσα και καταλαβε ... Μου αρεσε τρελα....

Ηρθαν 10 καρτελες αυγα.. Με λεει ο πατερας μου ρε συ με καροτσακι θα τα κουβαλαμε στο τελος...χαχαχχαχαχα.....

• Like 3
Δημοσ.

δε παιζει ναερθω σε συναντιση σαν και αυτη που λες

και συνεχιζω ...

αυτο που θα εκανα ευχαριστως ομως ειναι , αν ποτε εφερνε ο δρομος τον αλεξ προς τα μερη μου και αν βολευαν και ταιριαζαν τα ωραρια και οι υποχρεωσεις μας να κανονιζαμε εγω ο αλεξ και ο φωτης μια σουπερ φουλ-μποντι προπονηση στο γυμναστηριο που ειμαι (βολευει κι ολας, στα ιδια κιλα πανω-κατω παιζουμε και οι 3) με τα παντα ολα κερασμενα απο μενα (νερακια ρε οχι πρωτεινες :-) )! θα καναμε σουπερ χαβαλε , σουπερ προπονηση , θα περνουσαμε τελεια γενικοτερα ειμαι σιγουρος γι αυτο ! που το ξερω ? οπως εχω μια ηλικια ετσι εχω και μια αλφα διαισθηση !

• Like 3
Δημοσ.

Να ερθω και γω μετα να παμε για γκομενακια.... 

Σε αυτο μπορω να παιξω στα ιδια κυβικα..στα κιλα θα σας ζορισω λιγο...χαχαχαχαχχα

• Like 2
Δημοσ.

εκει μας εχεις παιχταρα για πρωινο .. για κολατσιο μας εχεις :-)

• Like 1
Δημοσ.

και συνεχιζω ...

αυτο που θα εκανα ευχαριστως ομως ειναι , αν ποτε εφερνε ο δρομος τον αλεξ προς τα μερη μου και αν βολευαν και ταιριαζαν τα ωραρια και οι υποχρεωσεις μας να κανονιζαμε εγω ο αλεξ και ο φωτης μια σουπερ φουλ-μποντι προπονηση στο γυμναστηριο που ειμαι (βολευει κι ολας, στα ιδια κιλα πανω-κατω παιζουμε και οι 3) με τα παντα ολα κερασμενα απο μενα (νερακια ρε οχι πρωτεινες :-) )! θα καναμε σουπερ χαβαλε , σουπερ προπονηση , θα περνουσαμε τελεια γενικοτερα ειμαι σιγουρος γι αυτο ! που το ξερω ? οπως εχω μια ηλικια ετσι εχω και μια αλφα διαισθηση !

Nα πουμε και στον  Dakon που τον εχω αχτι ...και θα βαλω τα δρακουλινια αχ0χ0α0χα

• Like 3
Δημοσ.

Δεν σας έγραψα για την ποδηλασία του προηγούμενου Σαββάτου, ε;

Βασικά, η υπόλοιπη παρέα ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί για 24ωρη ποδηλασία/γύρο της Κύπρου και η βόλτα ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις 11:00. Κάνανε στάση κάθε 2 ώρες για "ανεφοδιασμό" (ελαφρά γεύματα, λίγη ξεκούραση κτλ), είχαν φορτώσει κι ένα van με προμήθειες (νερό, ηλεκτρολύτες, ρούχα, φαναράκια, αντανακλαστικά γιλέκα κτλ) και περάσαν μια χαρά! Κανένας δεν κοιμήθηκε, ήρθαν όλοι πίσω σώοι και αβλαβείς και πολύ ευχαριστημένοι με το επίτευγμά τους!

Προσωπικά, λόγω διαφόρων καταστάσεων (ευτυχώς, όχι θέματα υγείας) δεν μπορούσα να τους ακολουθήσω, αλλά πήγα μόνο για τις πρώτες 2.5 ώρες (συνολικά 5 ώρες ποδηλασία), έβγαλα το άχτι μου κάνοντας 116χλμ (3587 θερμίδες μείον) και υποσχέθηκα του εαυτού μου να τους ακολουθήσω του χρόνου σε όλη τη διαδρομή.

Για αύριο - εάν δεν βρέχει πολύ - προγραμματίσαμε μια 3ωρη ποδηλασία, εάν πάμε θα επανέλθω.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...