Votritis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Για πλάκα/σοβαρά, ξεκινώντας ξανά γυμναστικη + διατροφή όγκου είπα να ζυγίζομαι καθημερινά, για να δω πως παει το πράγμα. Τι αποκλίσεις ειναι αυτές! +-2 κιλά απο μέρα σε μέρα. Φαντάζομαι ειναι τα νερά, έτσι; Είχε και φεγγάρι, έπαιζε παλίρροια. Mεχρι πριν ενα μήνα κοιτούσα την ζυγαριά καθε δυο μερες αλλα λογο των μεγάλων αποκλίσεων που ειχε, συμπέρασμά δεν μπορουσα να βγάλω οπότε την παράτησα . Πάντως εχω ψιλο απογοητευτεί,φέτος ειναι η πρώτη χρονια που δεν κατάφερα να παρω ουτε ενα κιλό ,86 κιλα πέρυσι 86 φέτος ,υποψιάζομαι οτι το σώμα μου εχει κόφτη στα 87 κιλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Γελιο πολυ στο thread. Hταν γραφτο βεβαια απο την ωρα που το εκανε takeover το γνωστο παπατζο-troll του insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ρε ddevil τουλάχιστον μάθε Photoshop μη μας πετας ιστορία edited με το paint λες και μπήκαμε internet πρώτη φορα χτες. Το στάδιο του τρολλινγκ έχει ξεπεραστεί μιλάμε για ψυχολογικά προβλήματα πλέον εφόσον είσαι 30 όπως λες. Σοβαρεψου ρε φίλε. Ας το εβγαλες και σε 5 λεπτά τι έγινε.. μπορεί να θυμοσουν λαθος, μπορεί να μην είχες μετρήσει σωστα. Εγω μια χαρα σοβαρος ειμαι και τηρω αυτα που υποσχομαι ζητησατε και συμφωνηθηκε μετρηση με endomondo και τωρα μου βγαζεις φωτοσοπ το αποτελεσμα? Επειδη δεν σε συμφερει? Ολες οι κατηγοριες ειναι ανυποστατες και αστηριχτες εξηγησα πως εγινε η σκια. Οι σωστοι τυποι δεν φαινονται απο τα μπρατσα που ποσταρεις μονο φαινονται οταν παιρνουν πισω αυτα που ειπαν εφοσον βγηκαν φαουλ. Μεχρι προχθες εκανες το χαλαρο τωρα σε πειραξε η αποδοση θα εχουμε και αλλα 1000αρια μην αγχωνεστε και χωρις σκια αυτη τη φορα να δω θα ζητησεις συγνωμη τοτε η εισαι μονο μπρατσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Κόψτε τις επιθέσεις στον devil, όσοι δε τον γουστάρετε/πιστεύετε, ignore list, δεν είμαστε έφηβοι πια. Votitri, δεν ξέρω αν το λες για πλάκα, αλλά έχει αποδειχτεί ότι υπάρχει κόφτης. Αν θες να τον ξεπεράσεις πρέπει να αυξάνει λίγο αλλά σταθερά την ποσότητα που τρως. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι τρως με συγκεκριμένο πλάνο. Όχι απαραίτητα να μετράς θερμίδες αλλά να ξέρεις ποσότητες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ακομα μια εβδομαδα κλειστο το γυμναστήριο, τα νευρα μου..το μονο θετικο ειναι οτι νιωθω το σωμα μου, αυτο συνεβη απο χτες το απογευμα να ναι πιο ξεκουραστω. Πριν δεν μπορουσα μετα το ποδηλατο να ανεβω τις σκαλες του σπιτιου, τρεμανε τα ποδια μου. Τωρα ανετα. Οταν αρχισω ξανα θα κανω προσεγμενη διατροφή. Την αλλη εβδομαδα λεω να κανω μερικες ασκησεις σπιτι, μην παω και τα πιασιματα κανουν παρτυ. Την πρωτη εβδομαδα θα το παω φουλ μποντι,να αρχισει το σωμα να θυμαται. σε καταλαβαίνω liv και εγώ 10 μέρες off είμαι και ανοίγει σε 9-10 μέρες αλλα δεν σταμάτησα να γυμνάζομαι ,για εμένα είναι ανάγκη όπως το να φάω ενώ γενικά ένα διαλειμματάκι μιας εβδομάδας κάθε 3-4 μήνες κάνει καλό στο ΚΝΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Λίβε, χαλαρά στην αρχή γιατί και γω μπήκα φουριόζος μετά από αποχή και τα ντομς ήταν ελεεινά. Σαν να με είχαν βάλει σε τσουβάλι και να με βαράγαν με τις ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Γι αυτο λεω να κανω την αλλη εβδομαδα στο σπιτι ή σε κανενα παρκο λιγες ασκήσεις, αν και το δευτερο ειναι λιγο ακραιο, μην ερθουν τιποτα μαναδες με τα παιδακια τους και δουν εμενα να χτυπιεμαι. Πιο πολυ για το μονοζυγο θελω να παω. Ναι νικ για αυτο μια εβδομαδα ειπα θα κατσω να χαλαρωσει το σωμα μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkrem93 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Αν δεν ενοχλω, ας γραψω και εγω λιγο την κατασταση μου γιατι ειμαι λιγο προβληματισμενος ειναι η αληθεια. Θα προσπαθησω να ειμαι περιληπτικος για να μην κουρασω. Περσυ τον Απριλιο ημουν στα 142 κιλα, ανοιξε λοιπον ενα gym εδω κοντα και πηρα την μεγαλη αποφαση. Σημερα (μετα την κρεπαλη του καλοκαιριου βεβαια) ειμαι στα 95. Ο στοχος μου ηταν παντα να χασω κιλα, δεν με νοιαξαν ποτε οι μυς προφανως, πως να σε νοιαξουν οι μυς οταν εχεις μια κοιλια και ενα σωσιβιο να παλεψεις. Τι εκανα μεχρι σημερα. Απο Διατροφη 1 φορα την βδομαδα οσπρια, 2-3 κοτοπουλο, 1 ψαρι και τις αλλες 2 συνηθως μπριζολες-μπιφτεκια. Ολα συνοδευμενα παντα με σαλατα-χορτα, ποτε υδατανθρακες. Ο μονος μου υδατανθρακας μεχρι σημερα ειναι η μια φετα μαυρο ψωμι και η βρωμη-αμυγδαλα το πρωι. Το πρωινο μου παντα να το πω και αυτο βρωμη γιαουρτι μελι αμυδαλα κανελα, δεκατιανο φρουτο (μηλο ή ροδακινο ή αχλαδι ή μπανανα 1 την βδομαδα) και το βραδυ παλι φρουτο και πιο βραδυ πρασινο τσαι. Στο gym ο διαδρομος, το ποδηλατο και οι κοιλιακοι μου φτανανε τοσα κιλα που ημουν αλλα οπως και να χει μπηκα σε ενα προγραμμα 2 φορες την βδομαδα ποδια και 3 πανω μερος τα παντα γενικα οχι isolation. Μαζι με το αδυνατισμα που ειμαι ικανοποιημενος, ειδα και κατι "καρουμπαλακια" που δεν τα χα ποτε αν και δεν τα κυνηγησα ποτε. Και εκει που νομιζεις οτι ολα θα γινουν ευκολοτερα γιατι θα κλεισει το στομαχι σου και δεν θα πεινας και οτι το gym θα γινει και αυτο ευκολοτερο ολα εγιναν δυσκολοτερα. Ειναι σαν να μου λειπει κατι, σαν να μου λειπει η ζαχαρη, το γλυκογονο ή οπως το λενε, ξερω οτι πρεπει σιγα σιγα να βαζω υδατανθρακα και τα σχετικα αλλα το θεμα ειναι οτι εχω ακομα 25 κιλα λιπους να χασω εχω ακομα κοιλια και σωσιβιο με λιγα λογια im not done. Τα γραφω ολα αυτα γιατι θα ηθελα γνωμες πανω στο τι να αρχισω να προσθετω στο gym, τι ειδους ασκησεις πιο συγκεκριμενα. Και στην Διατροφη το ιδιο, να κανω κατι διαφορετικο ή να συνεχισω το ιδιο πραγμα μιας και θελω πρωτα να φυγουν ολα τα περιττα και μετα να ασχοληθω με μυς. Δεν μπορω να ασχοληθω και με χασιμο κιλων και να αναπτυξω μυς (παρολο που με εναν wtf τροπο το ψιλοεκανα) το ενα θελει να τρως καλα και να σηκωνεις πιο συγκεκριμενα βαρη και το αλλο θελει αυστηρη διαιτα να στρωσει η κοιλια. Ημουν οσο πιο περιληπτικος μπορουσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ρε νικ μηπως αυγο με ψαρι να μην ειναι και τοσο καλος συνδυασμος. Κατι ειχα ακουσει οτι δεν πρεπει να συνδυαζονται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Votitri, δεν ξέρω αν το λες για πλάκα, αλλά έχει αποδειχτεί ότι υπάρχει κόφτης. Αν θες να τον ξεπεράσεις πρέπει να αυξάνει λίγο αλλά σταθερά την ποσότητα που τρως. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι τρως με συγκεκριμένο πλάνο. Όχι απαραίτητα να μετράς θερμίδες αλλά να ξέρεις ποσότητες. Το ξερω οτι υπάρχει κόφτης αλλα στα 1,88μ υψος που ειμαι θα έπρεπε να εχω άνετα τα 88-9 κιλά ,άλλωστε αυτος ειναι ο στοχος μου να ειμαι γυρο στα 90 κιλα με "νορμάλ" λίπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Αν δεν ενοχλω, ας γραψω και εγω λιγο την κατασταση μου γιατι ειμαι λιγο προβληματισμενος ειναι η αληθεια. Θα προσπαθησω να ειμαι περιληπτικος για να μην κουρασω. Υψος και ηλικια δεν εδωσες. Ηλικια να υποθεσω το 93 στο username ειναι ετος γεννησεως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ρε νικ μηπως αυγο με ψαρι να μην ειναι και τοσο καλος συνδυασμος. Κατι ειχα ακουσει οτι δεν πρεπει να συνδυαζονται μπα μια χαρά ήταν δεν έπαθα τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Gkrem, χρειαζεσαι μυς. Στο λεω οσο πιο απλα γινεται. Δωσε βαση σε αυτο και θα δεις το λιπος να εξαφανιζεται. Επισης προσθεσε στη διατροφη σου συνθετο υδατανθρακα οπως βρωμη. Θα σε κραταει χορτατο και θα σου δωσει πολυ ενεργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkrem93 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Υψος και ηλικια δεν εδωσες. Ηλικια να υποθεσω το 93 στο username ειναι ετος γεννησεως? Ναι και 1.72 υψος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Ρε συ gkrem93 έχασες σε 16 μήνες 47 κιλά και έβαλες και τα "καρουμπαλάκια" σου. Αν αυτό δεν είναι φανταστική πρόοδος τι άλλο θα ήτανε; Δεν ήξερα κάν αν είναι εφικτό Μπράβο συνέχισε έτσι.. (Το να συνεχίσεις την δίαιτα και να σταματήσει το αίσθημα της πείνας υπάρχουν tips που θα στα πούν οι πιο ειδικοί του thread) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις