Vapir Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Αρχάριος τελείως άσχετος! Τρελό αέρα είχε, αφού δεν στον έβγαλε στην Πάτρα πάλι καλά Χαχαχα ~~~~ ε με τέτοιο σωματικό βάρος λογικό να τον πήρε ο αέρας χααχχαχααχ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Mπορει να μην ειχε τον καταλληλο εξοπλισμο μωρε. Βασικα σιγουρα δεν ειχε τον καταλληλο εξοπλισμο Παντως maus σε τετοιες περιπτωσεις το ιδανικο ειναι να παρεις τηλεφωνο το λιμενικο και παει και τους μαζευει. Αν και εδω που τα λεμε συμβαινει και στους καλυτερους, ο αδερφος μου ειναι pro surfer (φαση ειναι 49 και κανει αρωστημενα full year surfing απο τα 15 του) και εχει τυχει καποιες φορες στο συναφι του να ειναι καποιος μονος του στα ανοιχτα και να κοψει ο αερας ξαφνικα και να μην μπορει να καλυψει αποσταση. Λιμενικο και τους φερνει πισω Edit: Windsurf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Πάντως είναι ποιο δύσκολο από ότι φαίνεται,ειχα δοκιμάσει πέρυσι το καλοκαίρι από φίλο μου που κάνει σερφ και με δυσκολία σηκωνα το πανί,και δεν με λες και αδύναμο,προσπάθησα 5-6 φορές και το παράτησα για να μην ξεφτιλιστω σε όλη την παραλία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Βασικα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι το ιδανικό είναι το υποχρεωτικό αν αναλογιστούμε ότι ακομα και ενας πλοίαρχος υποχρεούται να αλλαξει την πορεια του να επιστρέψει πισω συμφωνα με τους κωδικες να παρέχει συνδρομη σε άτομο που κινδυνευει στη θάλασσα. Αν δεν το κανει ενώ το πλοιο και το φορτιο του δεν κινδυνευει έχει τις αναλογες ποινικές κυρώσεις. Η μη παροχη βοήθειας σε άτομο που κινδυνευει είναι παράλειψη και είναι έγκλημα. Το σκάφος του ΛΣ θέλει κάποια ωρα μεχρι να ανοιξει μηχανες αν δεν είναι έξω και μεχρι να βρει και το σημειο κτλπ κτλπ τωρα να καθόμαστε στη στερια να γελάμε ενώ ο άλλος πνίγεται μεσα και να σχολιάζουμε την μυικοτητα του τι να πω είναι τουλάχιστον αστειο. Αν αυτος ο ανθρωπος πνιγότανε οποιοσδηποτε ηταν εκει και τον εβλεπε για μιση ωρα χωρις να κάνει τιποτα θα ηταν υπεύθυνος για αυτη την ολιγορια. Δεν είναι δυσκολο ένα τηλεφωνο είναι παιδια είμαι στη ταδε παραλια και στα 200-500 μέτρα μεσα κινδυνευει ένας ανθρωπος ελατε οσο πιο γρηγορα μπορειτε. Τέλος το έκανες το χρέος σου. Παρειχες τις πληροφοριες και δεν μπορει να σε κατηγορησει κανεις. Για καλο το γράφω αυτό χωρις να θέλω να την πω σε κανεναν αλλα θα μπλέξετε δεν κανουμε χαβαλέ όταν ο άλλος πνίγεται. Στις μαρτυρικες μετά αμα γινει η στραβη θα τρέχετε να τα καλυψετε. Ησουν εκει για ποιο λογο δεν ενημέρωσες εγκαιρα το λιμενικο? εστω την αστυνομια να ενημερωσει το λιμενικο. ΥΓ Μπορει να προκυψει ακομα και ευθυνη για καποιον που πχ είναι ναυαγοσώστης και δεν πέσει να κολυμπήσει μέχρι εκει ή γνωριζει σωστικά για να σώσει τον ανθρωπο αλλα όχι για έναν που απλα ξέρει κολυμπι. Ηξερες κολυμπι εχεις διπλωμα ναυαγοσωστη γιατι δεν επεσες να τον σώσεις? προσοχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donpaganistis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Φιλη, 30 ετων, ενδιαφερεται να χασει σταδιακα λιπος απο την περιοχη της κοιλιας/ψωμακια. Τι συμβουλες θα δινατε (1.για αθληση/ 2.τυπους ασκησεων ή 3.διατροφη); Προφανως, οχι λυσεις τυπου: 3 ωρες καθημερινη προπονηση ή διαιτα μονο με συναγριδα και ροκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Mπορει να μην ειχε τον καταλληλο εξοπλισμο μωρε. Βασικα σιγουρα δεν ειχε τον καταλληλο εξοπλισμο Παντως maus σε τετοιες περιπτωσεις το ιδανικο ειναι να παρεις τηλεφωνο το λιμενικο και παει και τους μαζευει. Αν και εδω που τα λεμε συμβαινει και στους καλυτερους, ο αδερφος μου ειναι pro surfer (φαση ειναι 49 και κανει αρωστημενα full year surfing απο τα 15 του) και εχει τυχει καποιες φορες στο συναφι του να ειναι καποιος μονος του στα ανοιχτα και να κοψει ο αερας ξαφνικα και να μην μπορει να καλυψει αποσταση. Λιμενικο και τους φερνει πισω Edit: Windsurf Έτοιμος να πάρω το λιμενικό ήμουν, ο τύπος βγήκε έξω χέσμενός μου λέει φίλε φοβήθηκα πολύ δεν είχα δύναμη ούτε το πανί να σηκώσω και νόμιζα θα πνιγώ! Πήγε μόνος του για σερφ χωρίς παρέα και χωρίς καθόλου εξοπλισμό ένα μαγιό φορούσε μόνο, αρχάριος τελείως,έκανε μαλακια και μόνο που μπήκε με τέτοιον αέρα! Εννοείτε πως θα έπαιρνα τηλ αν δεν έβγαινε σε 2 λεπτά! Εντωμεταξύ όταν βγήκε έξω το στήθος και η κοιλιά του ήταν γεμάτη πληγές από τις προσπάθειες, πάλι καλά που δεν πνίγηκε ο τσίου .. Υγ Τα γελοία μηνύματα δεν τα διαβάζω καν, δεν υπάρχουν. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2016 από Mau-Maus 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Hello Γράφω από ερημική παραλία με απίστευτα δυνατό αέρα! Λοιπόν εδώ και περισσότερο από μισή ώρα βλέπω έναν στα πολύ ανοιχτά να προσπαθεί να ανέβει στην σανίδα του σερφ αλλά δεν μπορεί να κάνει ούτε 2μέτρα για να βγει προς τα έξω, όλο πέφτει στο νερό! Έχω μετρήσει πάνω από 30 προσπάθειες λογικά θα τα έχει φτύσει! τι να κάνω? Κουνάω χέρια πόδια δεν με βλέπει! Να με ακούσει ούτε καν με τέτοιο αέρα! Να πάω κολυμπώντας δεν παίζει γιατί είναι πολύ ανοιχτά θα πνιγούμε και οι δυο! Να πάρω τηλ την αστυνομία? Ρε με τους τρελούς τι πάθαμε.. Αν δεν βγει σε 5 παίρνω τηλ να έρθουν Τι θα καλουσες αν εβλεπες εμενα.... Ειμαι πανω σε μια κουλουρα πολυθρονα απο τα τζαμπο, εχω αγκυροσει με μια πετρα, και καθομαι ακινητος κανα διωρο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Φιλη, 30 ετων, ενδιαφερεται να χασει σταδιακα λιπος απο την περιοχη της κοιλιας/ψωμακια. Τι συμβουλες θα δινατε (1.για αθληση/ 2.τυπους ασκησεων ή 3.διατροφη); Προφανως, οχι λυσεις τυπου: 3 ωρες καθημερινη προπονηση ή διαιτα μονο με συναγριδα και ροκα! 1) Δεν υφίσταται ο όρος τοπικό αδυνάτισμα. Άμα αδυνατίσεις,αυτό γίνεται σε όλο το σώμα. 2) Ο εύκολος δρόμος είναι να απευθυνθεί σε έναν σοβαρό διατροφολόγο και γυμναστή. 3) Άμα θέλει να ψαχτεί μέσα από τα forum και συγκεκριμένα από αυτό, υπάρχουν επαγγελματίες σαν τον maus π.χ που ίσως την συμβουλέψει αν ενδιαφέρεται πραγματικά. Πρέπει όμως να γράψει η ίδια, να βάλει photo,να αναφέρει φυσική κατάσταση, τυχόν προβλήματα κ.λ.π 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Φιλη, 30 ετων, ενδιαφερεται να χασει σταδιακα λιπος απο την περιοχη της κοιλιας/ψωμακια. Τι συμβουλες θα δινατε (1.για αθληση/ 2.τυπους ασκησεων ή 3.διατροφη); Προφανως, οχι λυσεις τυπου: 3 ωρες καθημερινη προπονηση ή διαιτα μονο με συναγριδα και ροκα! Όπως είπε ο ΤΕΟΚΟΣ λίπος θα χάσει απο παντού. Αν το περισσότερο ειναι συσσωρευμένο στην κοιλιά, προφανώς θα χάσει πολύ απο κεί. Ασκησεις υπάρχουν χιλιάδες. Θα πρέπει να δοκιμάσει μέχρι να βρει αυτό που της αρέσει, απο περπάτημα και ζουμπα μέχρι βάρη. Για τη διατροφή πρέπει να αυξήσει τα φρούτα και λαχανικά και να μειώσει τηγανητά κι αυτά που περιέχουν βούτυρο όπως τσουρέκια, πίτες, κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 για όσους τους αρέσει η human flag @ 0:39 αχχαχαχαhttps://www.youtube.com/watch?v=yExF98iXgig 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 για όσους τους αρέσει η human flag @ 0:39 αχχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=yExF98iXgig εμενα μου αρεσει το pole dancing να το κανει γκομενα χαχαχα. Πρωτο σουκου μετα απο καιρο που θα κατσω Αθηνα εχω πολυ δουλεια gym θα παω μονο την Κυριακη δεν προλαβαινω σημερα . Κοινως θα πηξω ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Q_Q Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Τι διαφορές έχουν αυτά http://www.fitshop.gr/Altirakia/1466-Set-Proponisis-Altiraki-me-Diskous-me-ependusi-lastixou-10-kg/flypage.tpl/menu-id-71.html http://www.fitshop.gr/varakia-gia-xeria-vari-xerion/4421-epaggelmatiko-varaki-ton-10kg/flypage.tpl/menu-id-71.html http://www.fitshop.gr/Altirakia/1465-Set-Proponisis-Altiraki-me-Diskous-Metallikous-9.5-kg/flypage.tpl/menu-id-71.html Είναι καλά για αρχάριους; Ελπίζω δεν είμαι οφφ τοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donpaganistis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Όπως είπε ο ΤΕΟΚΟΣ λίπος θα χάσει απο παντού. Αν το περισσότερο ειναι συσσωρευμένο στην κοιλιά, προφανώς θα χάσει πολύ απο κεί. Ασκησεις υπάρχουν χιλιάδες. Θα πρέπει να δοκιμάσει μέχρι να βρει αυτό που της αρέσει, απο περπάτημα και ζουμπα μέχρι βάρη. Για τη διατροφή πρέπει να αυξήσει τα φρούτα και λαχανικά και να μειώσει τηγανητά κι αυτά που περιέχουν βούτυρο όπως τσουρέκια, πίτες, κτλ. Γιαννη, σε ευχαριστω για την απαντηση. Μηπως εσυ ή καποιος αλλος θα μπορουσατε να προτεινατε καποιο/α ειδη ασκησεων που βοηθουν στην περιοχη της κοιλιας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Τι διαφορές έχουν αυτά http://www.fitshop.gr/Altirakia/1466-Set-Proponisis-Altiraki-me-Diskous-me-ependusi-lastixou-10-kg/flypage.tpl/menu-id-71.html http://www.fitshop.gr/varakia-gia-xeria-vari-xerion/4421-epaggelmatiko-varaki-ton-10kg/flypage.tpl/menu-id-71.html http://www.fitshop.gr/Altirakia/1465-Set-Proponisis-Altiraki-me-Diskous-Metallikous-9.5-kg/flypage.tpl/menu-id-71.html Είναι καλά για αρχάριους; Ελπίζω δεν είμαι οφφ τοπικ Στο ένα αλλάζεις τα κιλά που θες. Στο άλλο τα κιλά είναι fix. Στο τρίτο δεν φαίνεται τίποτα.Πολύ καλύτερη λύση είναι να πάρεις λάστιχα σε διάφορες σκληρότητες. Π.χ http://www.fitshop.gr/lastixa-antistasis-solinota/7554-fitness-mad-lastixo-antistasis-gumnastikis-skliri-antistasi/flypage.tpl/menu-id-71.html Και πιο φτηνά θα σου βγει και θα έχεις την δυνατότητα να γυμναστείς full body. Τι να σου κάνει το 10κιλο αλτηράκι; Ούτε μπορείς να αλλάζεις αντίσταση ανάλογα την πρόοδό σου, ούτε πιάνει αρκετές μυϊκές ομάδες. Δες το παρακάτω παράδειγμα. http://youtu.be/sgQNAyqpo44 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Q_Q Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε. Είμαι τόσο άσχετος που αγνοούσα την ύπαρξη τους. Από αυτά που είδα στο ίντερνετ φαίνονται ενδιαφέρον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις