margaritagr Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Κατεψυγμενο μπροκολο παιρνει κανεις? Τωρα που δεν βρισκω πουθενα ξαφνικα μου ελειψε . Ανετα κατεβαζω μια γαβαθα με λεμονακι εγω παιρνω καποιες φορες κατεψυγμενα λαχανικα γενικοτερα, μια χαρα ειναι 1
Fotis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 εγω παιρνω καποιες φορες κατεψυγμενα λαχανικα γενικοτερα, μια χαρα ειναι Μου ηρθε μια ταση ...
bosei Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Έφαγα και θα τρώω το καθημεριμό αγγουράκι στην πρακτική. 8 ωρίτσες συνεχής ορθοστασίας με μόνο ένα 10λεπτο διάλειμμα για φαγητό. + 1 ώρα πριν και μετά πήξιμο στην κίνηση. Δεν με χάλασε ! Και θα έχω να τρώω και στην μάπα το αγγούρι που λέγεται γυμναστήριο μετά τις 6 το απόγευμα. Τουλάχιστον όταν έχω squat το rack το έχουν για κρεμάστρα. 1
margaritagr Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μου ηρθε μια ταση ... καταπιεσε τη edit: για την ακριβεια http://www.barbastathis.com/el/anamikta_laxanika/salata_epoxis.html& http://www.barbastathis.com/el/anamikta_laxanika/salata_epoxis.html 2
YiN Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Έφαγα και θα τρώω το καθημεριμό αγγουράκι στην πρακτική. 8 ωρίτσες συνεχής ορθοστασίας με μόνο ένα 10λεπτο διάλειμμα για φαγητό. + 1 ώρα πριν και μετά πήξιμο στην κίνηση. Δεν με χάλασε ! Και θα έχω να τρώω και στην μάπα το αγγούρι που λέγεται γυμναστήριο μετά τις 6 το απόγευμα. Τουλάχιστον όταν έχω squat το rack το έχουν για κρεμάστρα. Μετά τις 6 και δε χρησιμοποιούν το ρακ; Τι διάολο, εδώ πέρα περιμένω δεν ξέρω πόση ώρα κάθε φορά ακόμα και στις 9 το βράδυ Α ναι, δε σας είπα, έχει πολύ πλάκα όταν μου λένε στη δουλειά να αφήσω τις κούτες να τις κουβαλήσουν οι άντρες γιατί είναι βαριές λέει.
bosei Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Μετά τις 6 και δε χρησιμοποιούν το ρακ; Τι διάολο, εδώ πέρα περιμένω δεν ξέρω πόση ώρα κάθε φορά ακόμα και στις 9 το βράδυ Α ναι, δε σας είπα, έχει πολύ πλάκα όταν μου λένε στη δουλειά να αφήσω τις κούτες να τις κουβαλήσουν οι άντρες γιατί είναι βαριές λέει. Συνήθως ναι...αν και είδα ένας έκανε διατάσεις σε αυτό όταν έφευγα οπότε δεν πάει και άκλαφτο. Δεν σε χαλάει με τις κούτες...εμένα μου δίνουν όλους τους υπέρβαρους
FreakBoy Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Σε εμας πιο πολυ κανουν πιεσεις στηθους παρα σκουωτ στο ρακ... Ερχεται καλοκαιρι και πλακωσε κοσμος στο γυμναστηριο
bosei Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Σε εμας πιο πολυ κανουν πιεσεις στηθους παρα σκουωτ στο ρακ... Ερχεται καλοκαιρι και πλακωσε κοσμος στο γυμναστηριο Ε το ίδιο παντού γίνεται...αν και βλέπω να κάνουν κάτι σαν squat...αυτό το πράγμα που είσαι στο smith και βάζεις τα πόδια 1 μέτρο μπροστά και σφυρίζεις παράλληλα σαν χύτρα με 20 κιλά στην μπάρα.
Mikeasdf Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ε το ίδιο παντού γίνεται...αν και βλέπω να κάνουν κάτι σαν squat...αυτό το πράγμα που είσαι στο smith και βάζεις τα πόδια 1 μέτρο μπροστά και σφυρίζεις παράλληλα σαν χύτρα με 20 κιλά στην μπάρα. χαχαχαχ και καλα λεει σαν να καθεσαι σε καρεκλα...αντε γεια! τουρκικες τουαλετες ftw 1
Liverpool89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εμενα στην δουλεια ο ενας επαθε κηλη στον αφαλο...πω οταν το ειδα σοκαριστηκα ποσο πονουσε δεν ηξερα τι ειχε και μου ελεγε ποναω παρα πολυ.... Λεω τι σκατα κανουμε και δεν υπολογιζουμε τιποτα... Το σαββατο αν μου βγει θα κανω γερη προπονηση...
YiN Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Συνήθως ναι...αν και είδα ένας έκανε διατάσεις σε αυτό όταν έφευγα οπότε δεν πάει και άκλαφτο. Δεν σε χαλάει με τις κούτες...εμένα μου δίνουν όλους τους υπέρβαρους Ε οταν φτάσω τα κιλά σου στο σκουάτ θα κουβαλάω πτώματα υπαλλήλων.
bosei Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Ε οταν φτάσω τα κιλά σου στο σκουάτ θα κουβαλάω πτώματα υπαλλήλων. Fair enough. Κανόνισε να τα φτάσεις πριν μαζευτούν πολλά πτώματα όμως.
YiN Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Fair enough. Κανόνισε να τα φτάσεις πριν μαζευτούν πολλά πτώματα όμως. Μισό λεπτάκι, επιστρέφω. 1
linkin Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ηγγεικεν η ωρα να βαλω κι εγω photo. To ξερω οτι απεχω πολυ απο πολλους/πολλες εδω μεσα αλλα δουλευω κι εγω μερικες ωρες στο γυμναστηριο/κολυμβητηριο, οσο τουλαχιστον μου επιτρεπει η εργασια μου. Υψος 1.77, 87 κιλα, με πολυ λιπος. Στοχος το να πεσω στο 15% αρχικα και βλεπω αμα υπαρχει ο χρονος και η διαθεση για πιο χαμηλα. α) ναι, το ξερω οτι εχω full ελιες ββ) και οτι εχω και full τριχα γ) Ειμαι φουλ ασπρουλιαρης στις photo χωρις καθολου pump δ) ο προπαππους μου ηταν ninja, ειχε και σπαθι. (αστειο και ετσι) Οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη! 15
Mikeasdf Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ηγγεικεν η ωρα να βαλω κι εγω photo. To ξερω οτι απεχω πολυ απο πολλους/πολλες εδω μεσα αλλα δουλευω κι εγω μερικες ωρες στο γυμναστηριο/κολυμβητηριο, οσο τουλαχιστον μου επιτρεπει η εργασια μου. Υψος 1.77, 87 κιλα, με πολυ λιπος. Στοχος το να πεσω στο 15% αρχικα και βλεπω αμα υπαρχει ο χρονος και η διαθεση για πιο χαμηλα. a0507151902.jpg b0507151905a.jpg c0507151907.jpg d0507151911.jpg α) ναι, το ξερω οτι εχω full ελιες ββ) και οτι εχω και full τριχα γ) Ειμαι φουλ ασπρουλιαρης στις photo χωρις καθολου pump δ) ο προπαππους μου ηταν ninja, ειχε και σπαθι. (αστειο και ετσι) Οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη! Μη μασας, κανεις δε γεννιεται τελειος, το θεμα ειναι να εχεις ορεξη και να μπει το "μικροβιο" μεσα σου Στην πρωτη φωτογραφια η πλατη σου φαινεται καλη για begginer, προσπαθησε να της δωσεις λιγη εμφαση αλλα μη ξεχνας και τα αλλα bodyparts Κeep going! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις