talaiporos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Τελευταία, ενώ bootάρει το PC, και αφού εμφανιστεί η μπλέ μπάρα των windows, κλείνει από μόνο του και ξαναξεκινά... Αυτό την τελευταία εβδομάδα γινόταν μια φορά την ημέρα (το PC το ανοίγω 2-3 φορές την ημέρα), πλέον γίνεται συνέχεια, και κάνει και 3-4 reboot απανωτά! Nα θέλουνε ξανα install τα windows, ή μπορεί να είναι και κάτι hardwareικό; Υπόψη ότι το Memory Test των windows τα δείχνει ΟΚ, έχει XP επάνω εδώ και 8 περίπου μήνες, και το τροφοδοτικό είναι HX520 Corsair σχετικά πρόσφατα αγορασμένο. Το μόνο που έχω αλλάξει τελευταία είναι μια κάρτα γραφικών 8800GT, όπου έχω βάλει άλλο ανεμιστηράκι για λιγότερο θόρυβο... Σας λέει κάτι;
tsakonas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ζεστη, σκονη για αρχη....και μετα δες την καρτα που εβαλες αν παταει καλα....μετα πας σε software.
alex2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ακούγεται σαν πρόβλημα θερμοκρασίας αυτό. Για εγκατέστησε το everest και δες τα επίπεδα θερμοκρασίας κυρίως στον επεξεργαστή σου.
talaiporos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 To RealTemp μου δίνει core θερμοκρασία στο idle 48-50, το CoreTemp 52-54, ενω στο full load το πρώτο χτυπάει 80 και το δεύτερο 84 κελσίου...(όλα αυτά σε Core2Duo E6750). Αλλά αν είναι από την θερμοκρασία, τότε γιατί στην αρχή έχει πρόβλημα, και μετά είναι εντάξει;
tsakonas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Γιατι τωρα σφιξαν οι ζεστες και εχει μαζεψει σκονη μαλλον...απο 50 στα 80 σημαινει οτι ειτε δε παταει καλα η ψυχτρα, ειτε θελει να βαλεις νεα θερμοαγωγιμη παστα, η να καθαρισεις τα φανακια απτη σκονη....πιθανον και τα 3 μαζι...
alex2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Συμφωνώ απόλυτα....καλό θα ήταν να κάνεις αυτά που λέει ο φίλος tsakonas. Αν δεν ξέρεις πως να τα κάνεις αυτά καλύτερα να το πας το μηχάνημα σε κάποιον που να ξέρει....μην κάνεις και καμία ζημιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.