georgew Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Να ρωτήσω και κάτι άλλο παιδιά εκτός από τη διάρκεια της μπαταρίας, έχουν αναφερθεί για το mp3 αυτό περιστατικά με το προβλημα με την άσπρη οθόνη;
nick#18 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ναι ειναι ευαισθητες....και αν φαει καμια καταλαθος μαλλον θα το κλες....και εγω ετσι εχασα το δικο μου εκατσα πανω του χια λιγοτερο απο δευτερολεπτο και...
georgew Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Υπάρχει κίνδυνος να μου δείξει άσπρη οθόνη αν το κλειδώνω; έχουν συμβεί τέτοια προβλήματα;
nick#18 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Υπάρχει κίνδυνος να μου δείξει άσπρη οθόνη αν το κλειδώνω; έχουν συμβεί τέτοια προβλήματα;οχι δεν νομιζω να γινεται κατι τετοιο...μονο υπο συνθηκεσ "βιας" θα χαλσει η οθονη πιστευω...καλα υπαρχουν και τα απιθανα φυσικα...το βαζεις να φορτισει και ξεκιναη τη μαριχουανα το gadgetaki...
Georgekwna Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Γειά σας παιδιά Θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί σκοπεύω να αγοράσω το Creative Zen X-Fi 8GB. Εσεις που το έχετε αγοράσει και το χρησιμοποιείται πώς το κρίνετε ?? Μπορεί να παίζει Video σε μορφή avi ή DVix ή Mpeg όπως λένε ??? Σε ότι αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας είναι καλή ή δεν ικανοποιεί ? Γενικά από τη μέχρι τώρα χρήση του είστε ευχαριστημένοι, γιατί ακούω διάφορα αρνητικά σε ότι αφορά γενικότερα την Creative. Περιμένω ανυπόμονα τις απόψεις σας για να δώ τί θα κάνω. Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω
Georgekwna Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά δεν υπάρχει κάποιος που έχει αγοράσει το Creative Zen X-Fi 8GB ώστε να με βοηθήσει και να δώσει καμιά απάντηση στις προηγούμενες ερωτήσεις μου ????
Georgekwna Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Παιδιά υπάρχει καμιά πρόσφατη άποψη για το Creative Zen X-Fi 8GB ???
N.I.C Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Το έχω περίπου 5 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος, και από άποψη μπαταρίας και όλα.. Το μόνο πρόβλημα, είναι η φόρτισή του, καθώς πήρα έναν φορτιστή USB Philips από τα Multirama, αλλά δεν φορτίζει, και αναγκάζομαι να το φορτίσω μέσω USB του pc...
Georgekwna Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Φίλε N.I.C Κατ΄αρχήν σε ευχαριστώ. Αφού γνωρίζεις καλά το Creative Zen X-Fi 8GB θα ήθελα να σε ρωτήσω : Μπορεί να παίζει Video σε μορφή avi ή DVix ή Mpeg όπως λένε ??? Χρειάζονται μήπως πολύωρες μετετροπές με άλλα προγράμματα για να δεις μια ταινιούλα ? Σε ότι αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας είναι καλή και πόσο περίπου διαρκεί ? Γενικά από τη μέχρι τώρα χρήση του είσαι ευχαριστημένος, γιατί ακούω διάφορα αρνητικά σε ότι αφορά γενικότερα την Creative. Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω
nick#18 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 θα σου απαντησω στο θεμα video: ναι τα παιζει τα format αλλα μεσα απο πολυωρες μετατροπες....για ενα dvd-rip μου ειχε παρει 2,5 ωρες περιπου...
Georgekwna Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 θα σου απαντησω στο θεμα video: ναι τα παιζει τα format αλλα μεσα απο πολυωρες μετατροπες....για ενα dvd-rip μου ειχε παρει 2,5 ωρες περιπου... Δηλαδή για να καταλάβω, χωρίς μετατροπές ποιά είδη video παίζει ή χρειάζεται για όλα τα video μετετροπή ?
nick#18 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 θελει μετατροπη...ελαχιστες φορες ειχα πετυχει video που να το παιζει κατευθειαν και αυτο λιγοτερο του 2λεπτου...
N.I.C Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Όντως θέλει μετατροπή...Σε μένα δεν παίρνει πολύ ώρα, βέβαια ταινία ολόκληρη δεν έβαλα, αλλά κάποια επεισόδια από σειρές που δοκίμασα(600-700mb), γύρω στο 20 λέπτο..Πιο πολύ το χρησιμοποιώ για μουσική και ράδιο, η μπαταριά σε μένα κρατά γύρω στις 4-5 μέρες. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και δεν έχω βρει ακόμα λύση εμ τον φορτιστή... Πως φορτίζετε εσείς το Xfi-Zen σας;
Nauseas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Με εναν αξιοπρεπη υπολογιστή δεν θέλει και πολύ χρόνο η μετατροπή των video, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω κανένα 20λεπτο η ταινία. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον οδηγό και την διαδικασία που προτείνει ο parsifal εδώ και δεν έχω συναντίσει κανένα πρόβλημα ούτε με υποτίτλους ουτε με ποιότητα ήχου/εικόνας. (η διαδιασία είναι ακρίβώς ίδια με το απλό zen) @ Ν.Ι.C. : Εκτός pc το zen το φορτίζω με έναν φορτιστή της trancend που μου δώσαν στο πλαίσιο. Μου είπαν οτι και αυτοί με αυτόν τον φορτίζουν και ομολογώ πως μετα απο αρκετή χρήση (8 μηνες) δεν έχω παρατηρήσει πτώση στην απόδοση μπαταρίας. Ο φορτιστής αν θυμάμαι καλά κοστίζε 8€ more or less. Φυσικά μπορείς να αγοράσεις και τον official της creative αλλα αυτός είναι ακριβότερος (35-40€) Γενικότερα, μετά απο 8 μήνες εντατικής λειτουργίας έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ καλός ήχος, εξαιρετικά ακουστικά, κανένα κόλλημα (τυχερά είναι αυτα ) και η αυτονομία να κυμαίνεται στα standarts της κατηγορίας του. Έχω βάλει και μια 8GB SD και δουλεύει μια χαρα (με τις γνωστές δικαιολογημένες γκρίνιες βέβαια στα θέματα περι SD)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.