N.I.C Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Αν το φορτίσεις μέσω USB θύρας στο PC, ναι μπορείς... Προσωπικά το έχω από τα Χριστούγεννα, και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος
georgew Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ναι το ξέρω ότι γίνεται...απλώς θέλω να ρωτήσω αν μεταφέρω τα αρχεία στη πρώτη φόρτωση μήπως αυτό δεν είναι καλό για την μπαταρία...
Stern Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ναι το ξέρω ότι γίνεται...απλώς θέλω να ρωτήσω αν μεταφέρω τα αρχεία στη πρώτη φόρτωση μήπως αυτό δεν είναι καλό για την μπαταρία... Γιατι δεν βαζεις τα αρχειακια σου σε μια sd και να το χρησιμοποιησεις οταν γεμισει η μπαταρια?
georgew Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δυστυχώς δεν εχω sd.δηλαδή δεν συνίσταται να μεταφέρεισ τα αρχεία κατά τη διάρκεια της πρώτης φόρτωσης. αν περιμένω να φορτωθεί πλήρως και μετά να μεταφέρω τα αρχεία τότε το mp3 θα παραμείνει για αρκετή ώρα συνδεδεμένο στον υπολογιστή και θα συνεχίσει να φορτίζεται ενώ θα έχει ήδη φορτιστεί, πράγμα που δεν είναι και πολύ καλό...; σωστός? οπότε;;
equi1908 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 το πηρε ο αδερφος μου γυρω στο Σεπτεμβρη και πριν κανα μηνα το ειχε μεσα στη τσαντα στο σχολειο, την πεταξε με φορα κατω και η οθονη μας αφησε χρονους... αφου γλυτωσε το ξυλο για τη βλακεια του και καταφερε να παρει καινουριο εγω κοιταω μηπως μπορεσω να φτιαξω το παλιο για να το χρησιμοποιησω! το ειχε παρει απο multirama και εκει κλασσικα οταν τους ρωτησα ουτε καν ασχοληθηκαν, μου ειπαν απλα "μιλα με την creative" Αξιζει να ασχοληθω? Να ψαξω για αλλαγη οθονης? Που πρεπει να απευθυνθω? Υπαρχει ελληνικη αντιπροσωπεια?
nick#18 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 το πηρε ο αδερφος μου γυρω στο Σεπτεμβρη και πριν κανα μηνα το ειχε μεσα στη τσαντα στο σχολειο, την πεταξε με φορα κατω και η οθονη μας αφησε χρονους... αφου γλυτωσε το ξυλο για τη βλακεια του και καταφερε να παρει καινουριο εγω κοιταω μηπως μπορεσω να φτιαξω το παλιο για να το χρησιμοποιησω! το ειχε παρει απο multirama και εκει κλασσικα οταν τους ρωτησα ουτε καν ασχοληθηκαν, μου ειπαν απλα "μιλα με την creative" Αξιζει να ασχοληθω? Να ψαξω για αλλαγη οθονης? Που πρεπει να απευθυνθω? Υπαρχει ελληνικη αντιπροσωπεια? και εγω ετσι την επαθα. το ειχα στην κωλοτσεπη εκατσα πανω του για λιγοτερο απο δευτερολεπτο (με το απλο το zen αλλα δεν νομιζω να εχει σιμασια) δλδ το καταλαβα αμεσος παω να το ανοιξω και τσα? μαντεψε κατασπρη η οθονη...το παω πλαισιο και μου το αλλαξαν...
equi1908 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 και εγω ετσι την επαθα. το ειχα στην κωλοτσεπη εκατσα πανω του για λιγοτερο απο δευτερολεπτο (με το απλο το zen αλλα δεν νομιζω να εχει σιμασια) δλδ το καταλαβα αμεσος παω να το ανοιξω και τσα? μαντεψε κατασπρη η οθονη...το παω πλαισιο και μου το αλλαξαν... κατσε ρε συ, σοβαρα μιλας? με τι δικαιολογια σου το αλλαξαν? τι τους ειπες?
nick#18 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 κατσε ρε συ, σοβαρα μιλας? με τι δικαιολογια σου το αλλαξαν? τι τους ειπες? παω τους κανω παιδια χαλασε...χτες το μεσημερι ακουγα μουσικη παω να αλαξω τραγουδι αναβει η οθονη κατασπρη, τιποτα.... γιοκ αλλα σαν συσκευη δουλευει αν ξερεις να τη χειριστεις απο τις συντομευσεις.... το παιρνει ο τυπας κοιτα3 κανει και ξανα reset τιποτα...μ λεει ειναι προβληματικα (το χω ξαναπει καπου) αν θες παρε το ιδιο αλλα μαλλον θα ξαναερθεις με βλαβη, αλλα καλητερα κατι αλλο...ε δεν ξαναπηρα mp3 εσκασα κατι παραπανω και πηρα ενα κινητακι φυσικα μου ειπε οτι ηταν εντολη της creative να τα περνουν και δεν ξερω κατα ποσο υσχειει ακομα....
equi1908 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 παω τους κανω παιδια χαλασε...χτες το μεσημερι ακουγα μουσικη παω να αλαξω τραγουδι αναβει η οθονη κατασπρη, τιποτα.... γιοκ αλλα σαν συσκευη δουλευει αν ξερεις να τη χειριστεις απο τις συντομευσεις.... το παιρνει ο τυπας κοιτα3 κανει και ξανα reset τιποτα...μ λεει ειναι προβληματικα (το χω ξαναπει καπου) αν θες παρε το ιδιο αλλα μαλλον θα ξαναερθεις με βλαβη, αλλα καλητερα κατι αλλο...ε δεν ξαναπηρα mp3 εσκασα κατι παραπανω και πηρα ενα κινητακι φυσικα μου ειπε οτι ηταν εντολη της creative να τα περνουν και δεν ξερω κατα ποσο υσχειει ακομα.... Α, ετσι εξηγειται... Αλλα αν παω εγω και του πω "Φιλε πηγα να αλλαξω τραγουδι και ραγισε η οθονη σε 2 σημεια" θα μου πει κ αυτος "για μ@λακες ψαχνεις???"... Οποτε αν μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να επικοινωνησω με creative... Ευχαριστω παντως για την απαντηση nick#18
nick#18 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Α, ετσι εξηγειται... Αλλα αν παω εγω και του πω "Φιλε πηγα να αλλαξω τραγουδι και ραγισε η οθονη σε 2 σημεια" θα μου πει κ αυτος "για μ@λακες ψαχνεις???"... Οποτε αν μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να επικοινωνησω με creative... Ευχαριστω παντως για την απαντηση nick#18 καλα ρε με ποση δυναμη την εφαγε? θα ψαξω μηπως βρω το χαρτακι που ειχα το τηλ της creative...
equi1908 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 καλα ρε με ποση δυναμη την εφαγε? θα ψαξω μηπως βρω το χαρτακι που ειχα το τηλ της creative... Ηταν στο μπροστινο τσεπακι, βρηκε κατω και απο πισω η δυναμη απο ολα τα βιβλια της τσαντας προφανως το εκανε να ραγισει... Μη σε ταλαιπωρω, 11880 αυριο και ρωταω... Αν δεν σου κανει κοπο βεβαια, ευπροσδεκτο θα ηταν...
nick#18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μη σε ταλαιπωρω, 11880 αυριο και ρωταω... Αν δεν σου κανει κοπο βεβαια, ευπροσδεκτο θα ηταν... μεχρι στιγμης δεν βρηκα κατι...αν μεχρι το βραδυ το βρω θα σου πω...
georgew Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Χαίρεται, παιδιά. Εχω πάρει και εγώ πριν λίγες μέρες το x-fi και γενικά είμαι ικανοποιημένος. Το μόνο θέμα είναι η διάρκεια της μπαταρίας... Έχοντας τη φωτεινότητα στο 30%, την ένταση στο 4-5, κλειδώνοντας το σχεδόν πάντα και δίχως να εχω δει καθόλου βίντεο και φωτογραφίες η μπαταρία κρατά γύρω στις 10-12 ώρες...Σε εσάς παιδιά πόση ώρα κρατά; μήπως φταίει που στη πρώτη φόρτιση το ξέχασα κάπου στις 8 ώρες; αν κρατά από τώρα 12 ώρες σε ένα χρόνο πόσο θα διαρκεί η μπαταρία, 12 λεπτά;
nick#18 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Χαίρεται, παιδιά. Εχω πάρει και εγώ πριν λίγες μέρες το x-fi και γενικά είμαι ικανοποιημένος. Το μόνο θέμα είναι η διάρκεια της μπαταρίας... Έχοντας τη φωτεινότητα στο 30%, την ένταση στο 4-5, κλειδώνοντας το σχεδόν πάντα και δίχως να εχω δει καθόλου βίντεο και φωτογραφίες η μπαταρία κρατά γύρω στις 10-12 ώρες...Σε εσάς παιδιά πόση ώρα κρατά; μήπως φταίει που στη πρώτη φόρτιση το ξέχασα κάπου στις 8 ώρες; αν κρατά από τώρα 12 ώρες σε ένα χρόνο πόσο θα διαρκεί η μπαταρία, 12 λεπτά; νομιζω πως ειναι μια χαρα οι 12 ωρες για μια τετοια multimedia συσκευη..δλδ ποσο θελεις? 20? βασικα αστο μια φορα να φορτησει 2-3 ψριτσες παραπανω και βλεπεις...
georgew Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Στα χαρακτηριστικά λέει 36 ώρες.. Εντάξει, δν περιμένω να κρατάει και τόσο, αλλά τον πρώτο καιρό περίμενα γύρω στις είκοσι. Να σημειώσω ότι ούτε το x-fi εχω ενεργοποιημένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.