4saken Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μετα απο 15 μερες αναμονη οι κυριοι στο Multirama μετα απο τηλεφωνημα στην Αθηνα μου παν οτι το ραγισμα της οθονης ειναι εκτος εγγυησης και δεν μπορουν να κανουν τιποτα.Αν ειναι δυνατον, το πηρα Τεταρτη και Σαββατο πρωι που παω να το ανοιξω ειδα την οθονη ραγισμενη με μαυρα τριγωνα και λεκεδες.Δεν μου πεσε,δεν το στριμωξα πουθενα.Φταιω εγω τωρα να κανω χαμο οταν παω να το παρω η θα χαλαστω αδικα? 140 ευρω τσαμπα χωρις να φταιω!!!!:fear:
FarCry Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μετα απο 15 μερες αναμονη οι κυριοι στο Multirama μετα απο τηλεφωνημα στην Αθηνα μου παν οτι το ραγισμα της οθονης ειναι εκτος εγγυησης και δεν μπορουν να κανουν τιποτα.Αν ειναι δυνατον, το πηρα Τεταρτη και Σαββατο πρωι που παω να το ανοιξω ειδα την οθονη ραγισμενη με μαυρα τριγωνα και λεκεδες.Δεν μου πεσε,δεν το στριμωξα πουθενα.Φταιω εγω τωρα να κανω χαμο οταν παω να το παρω η θα χαλαστω αδικα?140 ευρω τσαμπα χωρις να φταιω!!!!:fear: :shock::shock::shock::shock:
4saken Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Ασε...Εχω και ενα zen micro εχει φαει απιστευτα πεσιματα 3 χρονια που το χω και λειτουργει μια χαρα...Ακομα περιμενω βεβαια να με παρουν να περασω να το παρω απο το καταστημα...
Freakster Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δε δοκιμάζεις να στείλεις ένα mail στην Creative απευθείας; Ποτέ δεν ξέρεις..
Nauseas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Εαν δεις οτι όλα απέτυχαν, δεν μπορείς να το δώσεις για αλλαγή οθόνης στην Creative και να πληρώσεις το service? Οτι και να πεις έχεις 1000 δίκια προφανώς αλλα μήπως μπορείς να σώσεις κάτι και να μην πανε τζάμπα τα 140 ευρώ σου
moredread Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 παιδια να σας ρωτήσω τους έχωντες το Mp4 αυτο... έχει τύχει να σας παγώνει η οθόνη κ να κολάει παντελώς? το έχω πάθει 4 φορες μέσα σε 1 βδομαδα που το έχω κ δεν ξέρω τι να κάνω!!
rivaldo_7_chris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μηπως μπορει καποιος απο τους ιδιοκτητες zen x-fi να μου πει τον τροπο φορτισης και αν περιλαμβανεται φορτιστης μεσα?
nick#18 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 παιδια να σας ρωτήσω τους έχωντες το Mp4 αυτο...έχει τύχει να σας παγώνει η οθόνη κ να κολάει παντελώς? το έχω πάθει 4 φορες μέσα σε 1 βδομαδα που το έχω κ δεν ξέρω τι να κάνω!! το κουμπι του reset το πατησες ?? (δεν εχω x-fi αλλα ως πρωιν κατοχος του απλου zen κατι ξερω...)και εμενα ετσι εκανε και τελικα μου εκαψε και οθονη και οταν το πηγα για αλαγη στο πλαισιο μου κανει ο τεχνικος "φιλε αν θες παρε κατι αλλο, θα εισαι καθε βδομαδα εδω σχεδον για αλαγη και σε βλεπω και gadgetakia..." -----Προστέθηκε 22/1/2009 στις 05 : 04 : 15----- Μηπως μπορει καποιος απο τους ιδιοκτητες zen x-fi να μου πει τον τροπο φορτισης και αν περιλαμβανεται φορτιστης μεσα? τροπο φοτησης μεσω usb... το απλο που ειχα δεν ειχε μεσα φορτιστη αυτο δεν ξερω...
Nauseas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Μηπως μπορει καποιος απο τους ιδιοκτητες zen x-fi να μου πει τον τροπο φορτισης και αν περιλαμβανεται φορτιστης μεσα? Επιβεβαιώνω οτι δεν περιλαμβάνεται φορτιστής, πρέπει να τον αγοράσεις ξεχωριστά αλλιώς θα το φορτίζεις μονο στο PC σου
rivaldo_7_chris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Επιβεβαιώνω οτι δεν περιλαμβάνεται φορτιστής, πρέπει να τον αγοράσεις ξεχωριστά αλλιώς θα το φορτίζεις μονο στο PC σου Ευχαριστω για την ενημερωση
ferongr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Τελικα τα αρχεια της καρτας μνημης ενσωματωνονται στην βιβλιοθηκη μαζι με αυτα της εσωτερικης μνημης η οχι? Αν οχι, μεγαλο φαουλ.
sortep_17 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 το κουμπι του reset το πατησες ?? (δεν εχω x-fi αλλα ως πρωιν κατοχος του απλου zen κατι ξερω...)και εμενα ετσι εκανε και τελικα μου εκαψε και οθονη και οταν το πηγα για αλαγη στο πλαισιο μου κανει ο τεχνικος "φιλε αν θες παρε κατι αλλο, θα εισαι καθε βδομαδα εδω σχεδον για αλαγη και σε βλεπω και gadgetakia..." Αυτό ακριβώς έπαθα και εγώ παίδες... μόνο μην σου βγεί προβληματικό.... πάλι καλά που είχα και εγγύηση
nick#18 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ναι ασε φιλε μπελας σκετος... αν κολαει συχνα να ξερετε κατευθειαν αλαγη γιατι αλοι 2 φιλοι μου την επαθαν ο ενας με το x-fi και ο αλος με το απολο...κολαγαν και τα 2 και στο τελος καπουτ...δεν ξερω και εγω ποσα θα εχει μαζεψει η creative απο τις επιστροφες
georgew Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, Να σας ρωτήσω λίγο παιδιά. Περιμένω αύριο το mp4 και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ κατά τη διάρκεια της πρώτης φόρτωσης να μεταφέρω τα τραγούδια (την ώρα που φορτίζει δηλαδή) ή αν θα πρέπει να περιμένω να ολοκληρωθεί η φόρτωση και μετά... ? P.S. Ελπίζω να μη με απογοητεύσει η creative....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.