atsizn Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 καλησπέρα σας, ρε παιδιά έχω ψηθεί να πάρω το creative zen x fi στα 8gb,αλλα έψαξα στο amazon.com και ειδα οτι στα ίδια λεφτά έχει το x-fi των 16gb που εχει και wifi. Η ερώτηση μου ειναι η εξής, έχει αγοράσει κανείς απο εκεί ποτέ ? υπάρχει αξιοπιστία ?
FarCry Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 καλησπέρα σας,ρε παιδιά έχω ψηθεί να πάρω το creative zen x fi στα 8gb,αλλα έψαξα στο amazon.com και ειδα οτι στα ίδια λεφτά έχει το x-fi των 16gb που εχει και wifi. Η ερώτηση μου ειναι η εξής, έχει αγοράσει κανείς απο εκεί ποτέ ? υπάρχει αξιοπιστία ? δεν φερνει ελλαδα το amazon. περα απο αυτο ναι εχει αξιοπιστια. jeff bezos ειναι αυτος
4saken Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Στην Κερκυρα εντοπιστηκαν 2 x-fi με σπασμενη εσωτερικα οθονη και αλλα δυο που δεν ανοιγαν καν...Ελλατωματικη παρτιδα?Κριμα γιατι πιστευω οτι κατα τα αλλα τα αξιζει τα λεφτα του...
furious99 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 καλησπέρα σας,ρε παιδιά έχω ψηθεί να πάρω το creative zen x fi στα 8gb,αλλα έψαξα στο amazon.com και ειδα οτι στα ίδια λεφτά έχει το x-fi των 16gb που εχει και wifi. Η ερώτηση μου ειναι η εξής, έχει αγοράσει κανείς απο εκεί ποτέ ? υπάρχει αξιοπιστία ? Μόνο βιβλία και cd στέλνει Ελλάδα δυστυχώς. Αν έστελνε και ηλεκτρονικά θα μας είχε λύσει τα χέρια. Βέβαια στις ΗΠΑ το amazon θεωρείται λίγο ακριβό στα ηλεκτρονικά, υπάρχουν και φτηνότερα. Νομίζω καμιά μεγάλη αλυσίδα από ΗΠΑ δεν πουλάει εξωτερικό...
xalibas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Έχει αγοράσει ρε παιδιά κανένας από το site της CREATIVE? Αν επιλέξεις για χώρα Ελλάδα, στο στέλνουν από την Αγγλία (εντός E.E.), σου προσθέτει και 19% το Ελληνικό ΦΠΑ, και στο στέλνουν. Λέω να παραγγείλω από εκεί το 16GB που έχει 169,99? δείτε εδώ τιμές από gr.europe.creative.com, αλλά φοβάμαι μην μπούν και τίποτα τέλη εκτελωνισμού (αν και εντός Ε.Ε. αγορές δεν πληρώνεις τελωνίο). Έχει πάρει κανένας? Ή ξέρετε να μου πείτε τίποτα?
furious99 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δε θα πληρώσεις τίποτα εξτρά αφού το ΦΠΑ θα είναι στην τιμή. Στην απίθανη περίπτωση που θα το ανοίξουν εδώ θα βρουν την απόδειξη που θα γράφει ότι το ΦΠΑ (VAT) είναι πληρωμένο και δε θα πληρώσεις τίποτα.
Jim_sdtv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά μόλις πήρα στα χέρια μου το νέο ZEN X-Fi 8GB... :-D Ώρα για εξερεύνηση... Καλό σας βράδυ!!!
FarCry Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά μόλις πήρα στα χέρια μου το νέο ZEN X-Fi 8GB... :-D Ώρα για εξερεύνηση... Καλό σας βράδυ!!! ποσο το πήρες? είμαι και εγώ μεταξύ αυτού και του zen mosaic 8Gb. το mosaic κάνει 100 euro και το x-fi κάνει 125
Nauseas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 ποσο το πήρες? είμαι και εγώ μεταξύ αυτού και του zen mosaic 8Gb. το mosaic κάνει 100 euro και το x-fi κάνει 125 Εγώ θα σου πρότεινα το x-fi του οποίου είμαι και κάτοχος. Μεγαλύτερη οθόνη, πολύ καλά ακουστικά μόνο με 25? παραπάνω.. Κάποια issues που υπήρχαν λύθηκαν με το τελευταίο firmware update που βγήκε μέσα στον Οκτώβριο με το οποίο εκτός των άλλων, βελτιώνεται αισθητά και το εφέ x-fi για το οποίο ακούστηκαν πολλά. Εαν προλάβω κάποια στιγμη μέχρι την δευτέρα θα γράψω ένα review για να σε πεισω
Jim_sdtv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά πολύ καλές εντυπώσεις. Το μόνο που δε μου άρεσε είναι το κουμπάκι για το on. Μερικές φορές δε μου κλείνει ή δε μου ανοίγει... Με το reset χρειάζεται υπολογιστή για να ανοίξει... Μήπως χρειάζεται αναβάθμιση του λογισμικού... Με τη νέα έκδοση θα έχω κανονικά υποστήριξη ελληνικών; Απ` ότι βλέπω έχει και πολύ καλή υποστήριξη στο site τους. Εγώ το πήρα 10? παραπάνω από το multirama... Για τα εξώφυλλα... πρέπει να τα βάζω σε ξεχωριστό φάκελο;
Nauseas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Μήπως χρειάζεται αναβάθμιση του λογισμικού... Αν έχεις βάλει auto update θα την κατεβάσει μονο του και θα την εγκαταστήσεις. To τελευταίο firmware είναι το 1.0.4, τσέκαρέ το να δεις αν έχεις αυτό Για τα εξώφυλλα... πρέπει να τα βάζω σε ξεχωριστό φάκελο; Όπως στα περισσότερα mp3 players, για να δεις τα εξώφυλλα πρέπει να είναι embedded στο tag του τραγουδιού. Κατέβασε έναν tag editor π.χ αυτόν και ενσωμάτωσε τα εξώφυλλα στα τραγούδια σου
Jim_sdtv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Αν έχεις βάλει auto update θα την κατεβάσει μονο του και θα την εγκαταστήσεις. To τελευταίο firmware είναι το 1.0.4, τσέκαρέ το να δεις αν έχεις αυτό Όπως στα περισσότερα mp3 players, για να δεις τα εξώφυλλα πρέπει να είναι embedded στο tag του τραγουδιού. Κατέβασε έναν tag editor π.χ αυτόν και ενσωμάτωσε τα εξώφυλλα στα τραγούδια σου Έχω την έκδοση 1.03.01. SOS Παιδιά το πρόβλημα που δεν ανοίγει και δε κλείνει είναι η ΚΑΡΤΑ. Χρησιμοποιώ τη SANDISK 2GB και με τη κάρτα μέσα δεν ανοίγει πάντα η συσκευή. Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα TagRename. Ελπίζω να κάνει τη δουλειά μου.... -----Προστέθηκε 25/10/2008 στις 10 : 46 : 30----- Έβαλα την 1.04.08... Εύκολη διαδικασία! Αυτό θα πει υποστήριξη... (αλλά και τα 135? δεν είναι και λίγα...)
Nauseas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Έχω την έκδοση 1.03.01. SOS Παιδιά το πρόβλημα που δεν ανοίγει και δε κλείνει είναι η ΚΑΡΤΑ. Χρησιμοποιώ τη SANDISK 2GB και με τη κάρτα μέσα δεν ανοίγει πάντα η συσκευή. Χρησιμοποιώ το πρόγραμμα TagRename. Ελπίζω να κάνει τη δουλειά μου.... Κάνε firmware update για να πας στην 1.0.4, νομίζω μπορείς να το κάνεις και μέσα απο το creative centrale. Ισως έτσι λυθεί το πρόβλημα με την κάρτα Προφανως και το tagrename σου κάνει την δουλειά, απλά ανέφερα το mp3tag επειδή είναι freeware edit: με πρόλαβες με το Update
FarCry Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Εγώ θα σου πρότεινα το x-fi του οποίου είμαι και κάτοχος. Μεγαλύτερη οθόνη, πολύ καλά ακουστικά μόνο με 25? παραπάνω.. Κάποια issues που υπήρχαν λύθηκαν με το τελευταίο firmware update που βγήκε μέσα στον Οκτώβριο με το οποίο εκτός των άλλων, βελτιώνεται αισθητά και το εφέ x-fi για το οποίο ακούστηκαν πολλά. Εαν προλάβω κάποια στιγμη μέχρι την δευτέρα θα γράψω ένα review για να σε πεισω τελικά κατέληξα θα το γυρίσω σε sony walkman και συγκεκριμένα αυτό το μοντέλο NWZ-S638FB διαβάζω καλύτερα λόγια από το creative zen και ας έχει μικρότερο οθόνη κατά 0.5 ίντσες
xalibas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δε θα πληρώσεις τίποτα εξτρά αφού το ΦΠΑ θα είναι στην τιμή.Στην απίθανη περίπτωση που θα το ανοίξουν εδώ θα βρουν την απόδειξη που θα γράφει ότι το ΦΠΑ (VAT) είναι πληρωμένο και δε θα πληρώσεις τίποτα. Να 'σαι καλά φίλε. Έχω ψηθεί άπειρα να το πάρω. Τελικά έχει αγοράσει κανείς από το online store της creative? Εγγύηση λογικά θα ισχύει κανονικά, αλλά που να το πάς??? Θα μου πείς και από εδώ να το αγοράσεις, πάλι άντε να βρείς άκρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.