furious99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Από ότι βλέπω μόνο το WiFi (το οποίο στοίχημα θα τσακίζει τη μπαταρία), το εξωτερικό ηχείο, τα καλύτερα ακουστικά που δίνει μαζί και το X-FI (που από ότι διαβάζω είναι μόνο μάρκετινγκ και άχρηστο) είναι τα + από το ZEN... Από την άλλη είναι λίγο βαρύτερο (αν και πάλι 100% πλαστικό εξωτερικά), και παχύτερο από το ZEN και είμαι σίγουρος ότι αυτά τα μικρά κουμπάκια χειρισμού που έβαλαν θα μου σπάσουν τα νεύρα, οπότε θα τσιμπήσω το ΖΕΝ απέξω που έχει πέσει και η τιμή του
nteminio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 μαγκες εγω το ψηνω να το αγορασω. αν και ειδα μια προσφορα στο "saturn" ενα philips 4gb με λιγοτερο απο 50 ευρω και το σκεφτομαι.
Voodooman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 ...οπότε θα τσιμπήσω το ΖΕΝ απέξω που έχει πέσει και η τιμή του Μου φαίνεται ότι θα κάνεις την καλύτερη δουλειά, αυτό μου μοιάζει χειρότερο από το zen. Και μάλλον και αυτοί το κατάλαβαν, για αυτό δίνουν και τα EP μαζί, μπας και πουλήσει. Η creative δεν ξέρει τί της γίνεται. Εδώ όλοι βάζουν σε κάθε νεότερη γενιά λιγότερα πλήκτρα, αυτοί τα αυξάνουν. Στο forum τους βρίζουν νυχθημερόν που δεν ενσωματώνουν σωστά την SD card slot, αυτοί το παίζουν κουφοί. Άντε να δούμε πού το πάνε.
FarCry Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μου φαίνεται ότι θα κάνεις την καλύτερη δουλειά, αυτό μου μοιάζει χειρότερο από το zen. Και μάλλον και αυτοί το κατάλαβαν, για αυτό δίνουν και τα EP μαζί, μπας και πουλήσει. συμφωνω για το SD. αλλα το ζεν Χ-ΦΙ ειναι καλυτερο απο audio quality του ζεν δες οποιο review γουσταρεις μη τα θαβουμε ολα Nevertheless, I'm very happy to say that the X-Fi feature does provide a rather dramatic improvement to your music! Someone asked if we are able to set the extent of the X-Fi effect on the player (like on the Xmod and soundcards), the answer is yes and no. Yes as you are able to set to "ON" and "MAX" while no because you cannot set the percentage of X-Fi you want to on your music. Okay, I'm calling this section "take my words for it" because i don't really have a way to show you how the X-Fi is able to improve the ZEN's audio quality. With the X-Fi Crystalizer ON, your music immediately becomes more rich and crisp. And if you like music with bass, the crystalizer really increase the intensity of the bass, which would make you really happy. However, when the X-Fi Crystalizer is set to MAX, the bass for certain songs became to overpowering and the vocals also became very sharp. Therefore, to enjoy the most out of the X-Fi, setting it to ON mode is sufficient.
furious99 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Το review του καθενός "ειδικού" εξαρτάται και από ποιον γουστάρει ο ίδιος ή και από ποιον τα παίρνει ή ποιες είναι οι προτεραιότητές του σε μια συσκευή. Από εκεί και πέρα νομίζω έχει αναφερθεί ότι το x-fi εφέ στο ZEN γίνεται μέσω software και όχι ειδικού hardware όπως στις κάρτες της Creative, οπότε κρατάω μικρό καλάθι... Τελοσπάντων πήρα το ΖΕΝ 16gb το παλιό και είναι ωραία συσκευή στο μέγεθος πιστωτικής κάρτας όπως θέλω να είναι όλες οι συσκευές μου + φορτίζει μέσω miniUSB που για μένα είναι βασικό (κινητό, GPS, mp3 player, φωτογραφική όλα τα φορτίζω με ένα φορτιστή) και έχει αρκετά καλή ποιότητα ήχου, αλλά μου τη σπάνε μερικά πραγματάκια: 1. η οθόνη για να κλείνει τελείως όταν παίζει μουσική πρέπει να το βάλεις στο LOCK, αλλιώς μένει αναμμένη με χαμηλότερη φωτεινότητα και τρώει τσάμπα μπαταρία - ο διακόπτης του LOCK έπρεπε να έχει προεξοχή για να είναι πιο εύχρηστος, αφού με τον ίδιο ανοιγοκλείνεις τη συσκευή... 2. αν παίζεις κομμάτια από την SD δε μπορείς να ρυθμίσεις τίποτα, αν δε σταματήσει η αναπαραγωγή 3. το equalizer έχει μόνο ένα profile που μπορείς να το ρυθμίσεις, ενώ έπρεπε να έχει τουλάχιστον 4-5 για να αλλάζεις ανάλογα με το τι μουσική ακούς... 4. έπρεπε να δίνουν μια υποτυπώδη θήκη έστω και υφασμάτινη...
Voodooman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 συμφωνω για το SD. αλλα το ζεν Χ-ΦΙ ειναι καλυτερο απο audio quality του ζεν δες οποιο review γουσταρεις μη τα θαβουμε ολα Φυσικά και υπάρχουν τρελαμένοι με την ποιότητα ήχου, που μπορούν να καταλάβουν διαφορές που άλλοι δεν μπορούν. Και πολύ πιθανό να είναι καλύτερο το XFi, αλλά πόσο αφορά τον μέσο αγοραστή αυτό; Να φανταστείς, το creative του '99 που έχω μου ακούγεται μια χαρά. Πόση μπορεί να είναι αυτή η διαφορά στο μέσο αυτί;
Nauseas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα! αφού τα ακουστικά του είναι κατά κοινή ομολογία πολύ μέτρια, γιατί δεν αγοράσατε το Zen X-fi που παρέχει πολύ καλύτερα ακουστικά? Συμφωνώ απόλυτα, αν μιλάμε για 8G που είναι η minimum χωρητικότητα για το Zen X-fi τότε με την πολύ καλή τιμή που έχει (ακόμα και ελλάδα) δεν έχει λόγο να μην το προτιμήσει κάποιος απο το Zen Γενικά, νομίζω οτί το Zen έχει "πιάσει" περισσότερο από το Zen X-fi και θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος γι'αυτό. Είναι νωρίς ακόμη για τέτοιο συμπέρασμα καθώς το Zen X-fi είναι πολύ καινούριο ακόμη (κάτι σαν διάδοχος του Zen). Παρόλαυτα το Zen όταν προβγήκε ήταν καινοτόμο και οι οπαδοί της Creative περιμέναν ένα παρόμοιο τεχνολογικό άλμα στο Xfi. To άλμα αυτό μάλλον δεν έγινε καθώς το μόνο που προστέθηκε είναι το αμφιλεγόμενο (καθώς είναι softwarικό και όχι hardwarικό) Xtreme fidelity ενώ πολλά μειονεκτήματα του Zen κληρονομήθηκαν και στο Xfi.
4saken Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Αυριο θα χω στα χερια μου το X-FI 8 gb και θα σας πω την γνωμη μου... Μεχρι τωρα ειχα το 4gb zen micro...Αντεξε κρυα ζεστες πεσιματα σε τσιμεντα,αμμους σε παραλια αλλα ειναι καιρος να περασουμε στην επομενη γενια...
furious99 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Αυριο θα χω στα χερια μου το X-FI 8 gb και θα σας πω την γνωμη μου...Μεχρι τωρα ειχα το 4gb zen micro...Αντεξε κρυα ζεστες πεσιματα σε τσιμεντα,αμμους σε παραλια αλλα ειναι καιρος να περασουμε στην επομενη γενια... Το 8gb δεν έχει το x-fi οπότε κακώς το λένε x-fi...
Nauseas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Το 8gb δεν έχει το x-fi οπότε κακώς το λένε x-fi... Μηπως εννοείς δεν έχει wi- fi ?
roody86 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μα, το Zen X-Fi δεν έχει πολύ καιρό που βγήκε. Το απλό Zen κυκλοφορεί κάμποσους μήνες τώρα. Το πρόβλημα με την άσπρη οθόνη ποιο ακριβώς είναι; Κάποιο link; Αν πληκτρολογήσεις στο google "white screen of death - zen" θα σου βγάλει αρκετά αποτελέσματα. Γενικά, αυτός ο όρος χρησιμοποιείται για συσκευές όπως κινητά, pmp κλπ. και αναφέρεται στο "πάγωμα" της οθόνης που παθαίνουν καμιά φορά. Είχα διαβάσει οτί τα Zen (των 8gb) το κάνουν αρκετά συχνά και θέλω να δω αν όντως ισχύει. Συμφωνώ απόλυτα, αν μιλάμε για 8G που είναι η minimum χωρητικότητα για το Zen X-fi τότε με την πολύ καλή τιμή που έχει (ακόμα και ελλάδα) δεν έχει λόγο να μην το προτιμήσει κάποιος απο το Zen Είναι νωρίς ακόμη για τέτοιο συμπέρασμα καθώς το Zen X-fi είναι πολύ καινούριο ακόμη (κάτι σαν διάδοχος του Zen). Παρόλαυτα το Zen όταν προβγήκε ήταν καινοτόμο και οι οπαδοί της Creative περιμέναν ένα παρόμοιο τεχνολογικό άλμα στο Xfi. To άλμα αυτό μάλλον δεν έγινε καθώς το μόνο που προστέθηκε είναι το αμφιλεγόμενο (καθώς είναι softwarικό και όχι hardwarικό) Xtreme fidelity ενώ πολλά μειονεκτήματα του Zen κληρονομήθηκαν και στο Xfi. Συμφωνώ οτί έχει σχετικά λίγο καιρό που βγήκε, αλλά και πάλι έχω την εντύπωση οτί δεν "πουλάει" αρκετά. Και εδώ στο site πχ. το αντίστοιχο thread για το X-fi έχει ελάχιστες απαντήσεις. Απλά απ'ότι καταλαβαίνω σαν λειτουργίες είναι σχεδόν πανομοιότυπα, οπότε το μόνο που τα διαφοροποιεί είναι τα ακουστικά της συσκευασίας και η αισθητική του καθενός, ποιό του αρέσει περισσότερο.
4saken Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Θα γραφα τις πρωτες εντυπωσεις απο τον X-FI 8gb αλλα σημερα το πρωι που το ανοιξα ειχε μαυρα τριγωνα και "λεκεδες" η οθονη.Δευτερα στο multirama για αλλαγη!Και το αγορασα την Τεταρτη ετσι?Δεν μου πεσε πουθενα, δεν το βαλα σε κωλοτσεπη, δεν το στριμωξα πουθενα... Ελπιζω στα multirama να μου το αλλαξουν αμεσα...Ξερει κανεις τι γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις?Στο site γραφει εγγυηση 12 μηνες απο τον κατασκευαστη.
roody86 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Θα γραφα τις πρωτες εντυπωσεις απο τον X-FI 8gb αλλα σημερα το πρωι που το ανοιξα ειχε μαυρα τριγωνα και "λεκεδες" η οθονη.Δευτερα στο multirama για αλλαγη!Και το αγορασα την Τεταρτη ετσι?Δεν μου πεσε πουθενα, δεν το βαλα σε κωλοτσεπη, δεν το στριμωξα πουθενα...Ελπιζω στα multirama να μου το αλλαξουν αμεσα...Ξερει κανεις τι γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις?Στο site γραφει εγγυηση 12 μηνες απο τον κατασκευαστη. Δοκίμασες να του κάνεις απλά reset? Αν το έκανες αλλά δεν είδες αποτέλεσμα, να το πας πίσω στο κατάστημα. Δε νομίζω να υπάρξει κανένα πρόβλημα απ'τη στιγμή που είναι στην εγγύηση και η βλάβη δεν δημιουργήθηκε από δική σου κακή χρήση. Λογικά θα στο αντικαταστήσουν άμεσα.
4saken Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2008 Εκανα και reset...Απλα απο οτι φαινεται εχει σπασει εσωτερικα η οθονη...Το μονο που με αγχωνει ειναι οτι το πηρα απο το multirama... -----Προστέθηκε 13/10/2008 στις 09 : 40 : 18----- Στο οποιο multirama ο τεχνικος εχει μια βδομαδα αδεια και θα γυρισει την αλλη Δευτερα...Εγω φταιω που μπλεξα με τα multirama...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.