elis88 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Γεια σας, υπάρχει κάποιος τρόπος χρησιμοποιόντας javascript, να μετατρέπει ένα αρχείο txt σε αρχείο html; Αν δεν γίνεται με javascript πως θα μπορούσα να κάνω κάτι τετοιο; ευχαριστώ.
nik1992 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 control panel -> Folders options -> View Hide extensions for known types ξετσεκαρε το μετα στο αρχειο θα φαινετε η καταληξη οποτε την κανεις απο txt -> html
elis88 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Από το pc ξέρω να το αλάζω, εγώ θέλω να αλάζει στη σελίδα που το σικώνω ώστε να βγάζει αυτά που πρέπει να βγάζει. Ευχαριστώ πάντως.
Vatos_locos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 φτιάξε το αρχείο σου σαν txt και αποθήκευσε το σαν html και στον server σου δώστου το html αυτό δεν θες ? με τι server είσαι ?
elis88 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 φτιάξε το αρχείο σου σαν txt και αποθήκευσε το σαν html και στον server σου δώστου το html αυτό δεν θες ? με τι server είσαι ? Το πρόβήμα είναι ότι το αρχείο αυτό ανεβαίνει αυτόματα. Το ucoz χρησιμοποιώ.
ProIcons Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Λιπον. Χρησμιποιω τισ υπιρισιες Ucoz.com Προβλημα == Δε μπορω να κανω upload ενα html . htm. Επιδη το Ftp το απαγορευει Επισης ουτε Rename γινετε. Μιπως υπαρχει ενα Java,JavaScript κατι τελος παντον που να περνει οτι εχει το TXT και να το αντιγραφει σε Html ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.