Προς το περιεχόμενο

bitcomet[problem]

logo15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εδω και αρκετο καιρο προσπαθω να κατεβασω με τον αγαπημενο μου torrent client τον bitcomet.Ομως οτι αρχειο κατεβαζω(δηλαδη ολοκληρωνετε 100%)οποτε παω να το ανοιξω μου εχει την επεκταση .bc(δηλαδη μη ολοκληρομενο.)Μπενο ξανα στο bitcomet και μου βγαζει 99.99% και ενω εχω ολους τους trackers ok και τους peers που με seedαρουν το ποσοστο παραμενει ιδιο.Το ιδιο γινετε σε ολα μου τα αρχεια τον τελευταιο καιρο χωρις ιδιαιτερο λογο(δεν εχο κανει κατι...).Μερικες φορες ολοκλιρονονται αλλα παλι το ιδιο συμβενει...

Ξερετε τροπο αντιμετοπισης γιατι θελω πολυ να κατεβασω κατι προγραματα.Ευχαριστω.

P.S. Ο bitcomet κατα την γνωμη μου ειναι ο καλυτερος client.Μτορεντ και αζουρης δεν λενε.

Δημοσ.

Αν βγάλεις την επέκταση .bc και την αντικαταστήσεις με την αναμενόμενη επέκταση δουλεύει?

Αν όχι τότε θα έλεγα να τον ξανά εγκαταστήσεις.

Πάντως και εγώ όταν κατέβαζα από torrent προτιμούσα τον BitComet,καθώς ποτέ μου δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και παρατηρούσα καλύτερες ταχύτητες από τους άλλους client που ανέφερες.

Δημοσ.

δεν εγεινε τιποτα...

Να τον κανω απεγγατασταση ή re-install?

οντος κατεβαζω περιπου με 400kb/s:-D:-D

Δημοσ.

Να σου πω ότι είναι λογικό θα είμαι μ@λ@κ@ς.

Θα έλεγα να το απεγκαταστήσεις,να καθαρίσεις τα προσωρινά αρχεία με κανένα CCleaner(δεν ξέρω αν καθαρίζει τον BitComet...αλλά πιστεύω) μετά να τον εγκαταστήσεις,και να ξεκινήσεις τα download από την αρχή!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...