Otacon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Καλορίζικο το νέο PC φίλε!!! Εξαιρετικές οι επιλογές σου στα parts! Πάνω-κάτω μια από τα ίδια έχω κι εγώ... Μερικές συμβουλές/παρατηρήσεις: 1. Χρησιμοποίησε το RealTemp αντί του CoreTemp, είναι ελαφρώς πιο ακριβές στις μετρήσεις, ειδικά με τους E8xxx. 2. Με το Cosmos S και την TRUE Black, η χρήση CPU fan για pull είναι τελείως περιττή, καθώς το ρόλο του pull fan αναλαμβάνει το ανεμιστηράκι του case που βρίσκεται στο πίσω μέρος. 3. Το Cosmos S πολύ ωραίο case, αλλά έχει του κόσμου τα προβλήματα... 3. Ο Seagate 500GB 7200.11 που έχεις είναι ίσως ο σκληρός με τα περισσότερα RMA τα τελευταία χρόνια. Πρόσεχέ τον ιδιαίτερα, καθώς είναι πολλές οι πιθανότητες να είναι προβληματικός. Ο δικός μου, εκτός ενός έντονου θορύβου που έκανε στην αρχή, δεν έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Ένας κολλητός μου πάλι, έκανε RMA τέσσερις τέτοιους προτού πάρει WD 640GB και βρει την υγειά του. Τώρα σχετικά με τις idle θερμοκρασίες σου, το μόνο που έχω να πω είναι ότι και οι δικές μου τώρα το καλοκαίρι κινούνται στα ίδια επίπεδα. Κι εγώ ήμουν λίγο "WTF?!?" μόλις τις είδα, αλλά ψάχνοντας λιγάκι είδα κι άλλους χρήστες με παρόμοιο setup να αναφέρουν θερμοκρασίες ίδιες με τις δικές μου (και δικές σου). Ίσως να φταίει το ότι η επιφάνεια της ψύκτρας δεν είναι τελείως flat...
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Ok θα χρησιμοποιήσω το real και θα σας πω... Πάντως εκτός αυτού και του σκληρού όλα τα άλλα πάνε ρολόι! Δεν έχω κανένα πρόβλημα!!! Θα τα Checkαρω αργά το βράδυ και θα postαρω.
NOPSTRIM Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Από ότι φαίνεται όλα Super!!! Και τον σκληρό έφτιαξα και οι θερμοκρασίες μια χαρά... Είναι ακριβώς ίδιες με το Everest οπότε είναι ok.
dtasop Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Καλορίζικο το νέο PC φίλε!!! Εξαιρετικές οι επιλογές σου στα parts! Πάνω-κάτω μια από τα ίδια έχω κι εγώ... Το Cosmos S πολύ ωραίο case, αλλά έχει του κόσμου τα προβλήματα... Ασε Ασε εγω που το πηρα απο το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το plaisio , εμ δεν εχουν λεει το χαλασμενο part , εμ δεν εχουν κ κουτια αλλα να μου δωσουν... ( 2ετη εγυυση ειναι αυτη ) ΠΑΛΙ καλα που μιλησα με coolermaster στα fora τους και μου στελνουν απο ευρωπη !!! 2+1/2 εβδομαδες τοχω στο τραπεζι ακινητο κ το βλεπω!!!!
NOPSTRIM Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Εμένα δόξα το Θεό όλα καλά με το κουτί! Τέλειο!!!! Ούτε πρόβλημα με το power button! Καλά καλά πριν το ακουμπήσω ανοίγει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.