Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 ναι έχει το ίδιο μέγεθος...
NOPSTRIM Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Παιδιά σήμερα είναι η μέρα της αλήθειας, σε κάνα 2ωρο θα πάω από e-shop να παραλάβω, κουτί επεξεργαστή και κάρτα οπότε θα σας πω... EDIT: Αν δεν χωράει τι προτείνετε να πάρω, μιας και θα κατέβω να πάω να την αλλάξω... πάντως μου φαίνεται περίεργο το είχα για τεράστιο κουτί... αν δεν χωράει σε αυτό σε πιο χωράει; EDIT2: Να αλλάξω ψήκτρα η να βγάλω το "ανεμιστηράκι"; EDIT3: Τι θα λέγατε για αυτό;
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Γεια χαρά επιτέλους συναρμολόγησα το PC μου και είμαι πολύ ευτυχισμένος που όλα πάνε μια χαρά! Το μόνο που δεν είμαι σίγουρος ότι πάει ρολόι είναι η θερμοκρασίες... Χρησιμοποιώ την Thermalright True Black 120 με 2χ Zalman ZM-F3 ανεμιστηράκια σε διάταξη Push & Pull Χωρίς O/C (ακόμα) έχω τις ακόλουθες θερμοκρασίες... Είναι φυσιολογικές; Τέλος ενώ έχω 500GB σκληρό μου αναγνωρίζει μόνο τα 130GB το οποίο όμως ξέρω ότι είναι φυσιολογικό αν δεν έχεις SP1 εγώ όμως έχω το SP2 και ακόμα τίποτα... να κάνω Windows Update;
Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 για τις temp είναι πολλά αν έιναι σε idle αν είναι σε load με αέρα καλά είσαι ο 8500 δεν είναι κρύο cpu τι fpo/batch έχει ο Ε8500 σου ? για τον δίσκο δες στην διαχείριση δίσκων αν έχεις κάνει partition όλο το δίσκο η όταν έκανες φορμάτ έκανες ένα κομμάτι του μόνο, αν το έκανες έτσι πρέπει να του φτιάξεις partition για τα υπόλοιπα GB
EddieObscurant Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Mια και το δοκίμασες, τελικά χωράει κανονικά η ψύκτρα χωρίς να βγάλεις τον πλαινό ανεμηστήρα του κουτιού ή τον εβγαλες?
Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 A Btw με το cpu πρόσεχε μην δώσεις πάνω απο 1.4 για κάθε μέρα Vcore ούτε πάνω από 1.23 Vtt άντε καλά clockia
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 για τις temp είναι πολλά αν έιναι σε idle αν είναι σε load με αέρα καλά είσαι ο 8500 δεν είναι κρύο cpu τι fpo/batch έχει ο Ε8500 σου ? για τον δίσκο δες στην διαχείριση δίσκων αν έχεις κάνει partition όλο το δίσκο η όταν έκανες φορμάτ έκανες ένα κομμάτι του μόνο' date=' αν το έκανες έτσι πρέπει να του φτιάξεις partition για τα υπόλοιπα GB[/quote'] Κοίτα δεν ξέρω να σου πω αν είναι idle, αλλά αν καταλαβαίνω και από την εικόνα που έχω βάλει λογικά idle πρέπει να είναι, αφού λέει 0% load... Τι πρέπει να κάνω για να πέσουν οι θερμοκρασίες; Όσο για τον σκληρό, απλά έκανα install τα windows και δεν αναγνώριζε τα υπόλοιπα GB από την αρχή του install... EDIT: όταν λες vtt; EDIT2: Δυστυχώς φίλε έβγαλα το πλαϊνό ανεμιστήρα...
Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ματάκια μου τα ξενύχτια φταίνε μην με παρεξηγηθείς δεν είδα οτι λέει load καν είναι τσιμπημένοι τότε δοκίμασε να ξαναβάλει την ψύξτρα μπας και δεν έχει μπει σωστά με τι θερμοκρασία δωματίου είσαι ? αν είσαι με καμιά 35-40 τότε καλά είναι και σε idle
Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 βγάλε την και βάλτην πάλι μπορεί να την έχεις σφίξει πολύ και να έκανα κοιλιά το board και να μην πατάει σωστά από την photo δεν θα καταλάβουμε τίποτα και εγώ από αέρα δεν ξέρω πως μπαίνουν οι ψύκτρες
NOPSTRIM Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ρε παιδιά δεν νομίζω να μην έχει κουμπώσει καλά... είναι και με Arctic Silver 5 EDIT: Καλά το βράδυ η αύριο το πρωί βαριέμαι τώρα 2 μέρες το φτιάχνω...
Alxnks Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 μια χαρα δειχνει να παταει..τουλαχιστον απο αυτην την οπτικη γωνια. ισως μερικες ακομα να διαφωτιζαν λιγο ακομα. @ Vatos_locos το αποκλειω να μην ξερεις πως πανε οι αερινες ψυκτρες..εκτος αν γεννηθηκες την εποχη του νερου και δεν εζησες καθολου αυτην του αερα
Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Alxnks οι ψύκτρες αέρα που είχα ήταν πάντα οι box που είχα τα cpu και μία scythe ninja που έχω πετάξει πάνω σε ένα p4 στα 4Ghz και αδυνατεί να τον κρατήσει σε σοβαρές θερμοκρασίες 70 σε load για όλα τα καλά που ακουγόντουσαν νερό έχω από το δεύτερο pc μου νομίζω επί εποχής athlion Xp και δεν δύσκολα θα γυρίσω σε αέρα πάλι, όπως καταλαβαίνεις σε αυτά τα χρόνια δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αέρα οπότε έχω χάσει επεισόδια σίγουρα και απλά αν με ρωτήσει κάποιος προτείνω αυτές που λένε όλοι οτι είναι οι top αέρα ( Ultra 120 black )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.