Προς το περιεχόμενο

IP CAMERA προβλημα εγκαταστασης

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα μια ip-camera Linksys. Της εχω δωσει μια σταθερη IP τυπου 192.168.Χ.ΧΧ. Απο το λαπτοπ μου wireless μπαινει κανονικα στην καμερα.

Εαν δοκιμασω ομως απο αλλο pc, εκτος σπιτιου δεν μπαινει καθολου. Τι κανω λαθος; Θα πρεπει να δηλωσω κατι στο router μηπως;

Δημοσ.

το portforward ειναι για να δεις τιν camera απο το ιντερνετ.αν τα pc παιρνουν ιδιο δικτυο ip πρεπει να παιξει απο παντου αρκει τα pc να μην εχουν proxy.αν η καμερα ειναι 192.168.1.33 τοτε ολα τα pc θα ειναι στο δικτυο 192.168.1.χ

Δημοσ.

Παιδια εχω μπερδευτει λιγο. Λοιπον εχω απο τον παροχο μου (ISP) static-ip. Στην καμερα εχω δωσει την ip 192.168.1.33. Μπηκα στο router και δηλωσα στο virtual-server & δηλωσα σαν Server IP address την static-ip και port 80 (tcp/udp). Δοκιμασα απο το σπιτι να μπω στο γραφειο που εχω την καμερα και δεν μπαινει.

Εαν παλι αντι για την static-ip βαλω την 192.168.133 με το ιδιο port παλι δεν μπαινει.

Τι κανω λαθος, και πως πρεπει τελικα να τα δηλωσω μεσα στο router;

Δημοσ.

poulinos λογω μιας μικρο αρρωστιας δεν ασχοληθηκα απο τοτε.

Λοιπον επισυναπτω τις επιλογες που εχει η καμερα μου. Ip απο τον provider εχω static, και στην καμερα εχω δωσει 192.168.133.

cameramj7.th.jpg

Εκει που αναφερει "Port Number:" να το κανω enable;

Δημοσ.

Αυτο που κανεις λαθος ειναι το forward στην port 80 την οποια εκεινη τη στιγμη τη χρησιμοποιει ο explorer. Θα κανεις forward στο router την ip της καμερας στη πορτα 8081 η 8082 εως 89 και θα παιξεις. Βασικα περαστικα σου

Δημοσ.

τρια ποστ πιο πανω σου γραφω μην βαλεις την θυρα 80 και αυτην αφησες.ναι θελει enable3 για να παιξει το remote κτλ αλλα οχι την 80 διοτι την εχει ο ρουτερ εκτος αν την αλλαζες στον ρουτερ πουθ δεν εχει νοημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...