-aram- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 θέλω να κάνω μια τρύπα στο αυτί,στο εσωτερικό όμως,σε εκείνο το κομματάκι δέρματος που προεξέχει.. (sorry δεν ξέρω πως είναι η κανονική του ονομασία ελπίζω να είναι κατανοητό τι εννοώ..) συμβουλές/υποδείξεις/προτάσεις καλοδεχούμενες.
klainmaingr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 ΝΙCO στη σβώλου με ναυαρίνου (επίσης έχει και απέναντι απο το nico έναν αντίστοιχα καλό..) Μονόδρομος.. Δεν χρειάζεται υποδείξεις.. αν πάς σε κάποιον που ξέρει τη δουλειά του δεν θα έχει πρόβλημα και θα σου πούν ότι χρειάζεται να μάθεις.. Λογικά να υπολογίζεις γύρω στα 30 (διαμαντάκι included).. Δέν είμαι φάν του τρυπήματος αλλα έτυχε να κάνει ένας γνωστός τελευταία.
-aram- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 ΝΙCO στη σβώλου με ναυαρίνου (επίσης έχει και απέναντι απο το nico έναν αντίστοιχα καλό..)Μονόδρομος.. Δεν χρειάζεται υποδείξεις.. αν πάς σε κάποιον που ξέρει τη δουλειά του δεν θα έχει πρόβλημα και θα σου πούν ότι χρειάζεται να μάθεις.. Λογικά να υπολογίζεις γύρω στα 30 (διαμαντάκι included).. Δέν είμαι φάν του τρυπήματος αλλα έτυχε να κάνει ένας γνωστός τελευταία. με λιγότερα από 30 δεν το βρίσκω πουθενά?στην αθήνα το είδα με 15..
FilipposMD Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Καλύτερα να δώσεις 15 ευρώ παραπάνω, παρά να πας σε κανέναν βρωμίλο και να τσιμπησεις καμιά ηπατίτιδα. Όπου και να πας, ρώτα εξαντλητικά πώς αποστειρώνουν τα εργαλεία.
klainmaingr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 με λιγότερα από 30 δεν το βρίσκω πουθενά?στην αθήνα το είδα με 15.. Τόσο ήταν για φρύδι και "κάτω απο το στόμα" (30 έκαστο)... Τώρα δεν ξέρω.. ξέρω οτι είναι καθαρός πάντως..
BLISS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Καταραμενη ακριβεια... Ουτε μια τρυπα δε μπορεις να κανεις τη σημερον ημερα! Καταγγελια στον Αυτια απο τη Μαριγουλα: Εμενα μου ζητησανε 50 ευρα για ενα χαλκα στη γαλλικη μυτουλα μου και τους εστειλα στο διαολο! Αλλωστε μοδες ειναι και περνανε, οι τρυπες ομως μενουν...
archsatan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Τόσο ήταν για φρύδι και "κάτω απο το στόμα" (30 έκαστο)...Τώρα δεν ξέρω.. ξέρω οτι είναι καθαρός πάντως.. Είσαι σίγουρος ότι στον Νίκο του είπανε 30? έκαστη ;; Μάν άμα τα 30? για αυτί σου φαίνονται πολλά κάνε την μόνος σου δεν είναι τίποτα... Απλά πρέπει να ξέρεις...αλλά θα μάθεις .... Πί Ές, Οι τρύπες(μέχρι 18) κλείνουν σχετικά γρήγορα και αφήνουν πολύ μικρά σημάδια. Εκ΄τος αν το έχεις πολλύ καιρό, τότε δν κλείνει πλέον.
-aram- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μάν άμα τα 30? για αυτί σου φαίνονται πολλά κάνε την μόνος σου δεν είναι τίποτα... ειναι λιγο παραξενο σημειο,δεν ειναι "απλα" αυτι γιαυτο δεν θελω να την κανω εγω.. και εδω που μενω υπαρχει μαγαζι που την κανει μα την χρεωνει 35 ευρω -.-
Lighter122 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Καλυτερα οχι μονη σου, και ειδικα σε περιεργα σημεια... Οταν ειχα κανει κατω απο το στομα ειχα δωσει 30 ευρω, πριν 2 χρονια... Οποτε λογικη μου ακουγεται η τιμη...
archsatan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Οκέι μόνη σου αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι τίποτα. Άν κατάλαβα καλά λες για tragus, είχα και εγώ παλιά 1.6 μόνος μου την είχα κάνει και αυτήν. Τώρα ψήνομαι να κάνω στο χέρι αλλά μάλλον θα πάω σε έναν φίλο που δουλεύει σε στούντιο.
vaso7 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μιας και απο παλαιότερα θέματα έχω δει οτι υπάρχουν γνώστες του αντικειμένου. Σκέφτομαι να κάνω μια τρύπα στο φρύδι, θα έχει πρόβλημα τώρα το καλοκαίρι με τη θάλασσα και το αλάτι? Επίσης είναι αλήθεια αυτό που λένε οτι αν χτυπήσει κάποιο νεύρο στην περιοχη μπορεί να μείνει παράλυτη αυτή η μεριά του προσώπου σου ή είναι από τους "θρύλους" που συνοδεύουν το piercing?
archsatan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Μιας και απο παλαιότερα θέματα έχω δει οτι υπάρχουν γνώστες του αντικειμένου. Σκέφτομαι να κάνω μια τρύπα στο φρύδι, θα έχει πρόβλημα τώρα το καλοκαίρι με τη θάλασσα και το αλάτι? Επίσης είναι αλήθεια αυτό που λένε οτι αν χτυπήσει κάποιο νεύρο στην περιοχη μπορεί να μείνει παράλυτη αυτή η μεριά του προσώπου σου ή είναι από τους "θρύλους" που συνοδεύουν το piercing? Όχι μόνο πρόβλημα δεν θα έχεις αλλά θα βοηθήσει πολύ στο healing.(το καλοκαίρι προτιμώνται τα πίρσινγκς και αποφεύγονται τα τατού). Έτσι κ αλλίως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις ώς aftercare είναι να βάζεις saline solution . Αυτό που λές υπάρχει σαν μύθος, όπου και να έχω ρωτήσει παλιά(επαγγελματίες πιρσέρ,χειρούργους κλπ) κανείς τους δεν μου ανέφερε ότι μπορεί να γίνει το οτιδήποτε.
stauroula92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 ξερει κανεις κανενα φτηνο και παραλληλα καλο στη θεσσαλονικη που να κανει piercing στα χειλη?
Aciddi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Παιδιά υπάρχει περίπτωση ξέρετε κάποια γυναίκα που να κάνει nipple piercing στη Θεσσαλονίκη???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα