default Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Εγω ψηφίζω την εκδοχή της αεροδυναμικής, ξέρεις πόσο αργα θα πήγαινε ο Λυμπερόπουλος αν δεν τα είχε ξηρησμένα???
liopyr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Εγω ψηφίζω την εκδοχή της αεροδυναμικής, ξέρεις πόσο αργα θα πήγαινε ο Λυμπερόπουλος αν δεν τα είχε ξηρησμένα??? Ενώ τώρα είναι ο "γιος του ανέμου"...
mihalakis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 ειναι και λιγο gay παντως... (2ο ιστορικο ποστ)
gherudos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Παιδιά οι αθλητές τα ξυρίζουν για να μην πιάσουν τσιμπούρια από το έδαφος.Γιατί εκεί που παίζουν κυκλοφορούν πολλά παράσιτα έτοιμα να τους ρουφήξουν το αίμα με το καλαμάκι!!!
kpartsi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι γίνεται πολύ πιο εύκολα το μασάζ!!!! Πάντως ότι είναι και λίγο πουστράκια είναι!!!! Καλά ο Λυμπερόπουλος είναι πιο αργός και από το χελωνάκι που έχω στην αυλή μου!!!!
mihalakis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι γίνεται πολύ πιο εύκολα το μασάζ!!!! Πάντως ότι είναι και λίγο πουστράκια είναι!!!! Καλά ο Λυμπερόπουλος είναι πιο αργός και από το χελωνάκι που έχω στην αυλή μου!!!! δεν παιζει η συγκριση. το χελωνακι σου ειναι ξυρισμενο (3o post)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 jesus, πόσο αργό είναι αυτό το χελωνάκι?
mvaggel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 ΘΕΩΡΙΑ Α: Λόγω τριβής με σορτσάκι, κάλτσα, συμπαίκτες, αντιπάλλους, δημιουργείται στατικός ηλεκτρισμός ο οποίος μαγνητίζει τη μπάλα και της κόβει χλμ από το σουτ. ΘΕΩΡΙΑ Β: Για τον ίδιο λόγο που η εθνική Ιταλίας φόραγε κολλητές μπλούζες σε παλαιότερη διοργάνωση (όχι επειδή ήταν π@$!&@κια, τον άλλο λόγο). Για να μην μπορούν οι αντίπαλοι να τους πιάνουν από αυτές κατά το μαρκάρισμα. ΥΓ. Μη με πέρνετε στα σοβαρά, σε λίγο σχολάω και έχω λαλήσει
TNT1982 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 jesus, πόσο αργό είναι αυτό το χελωνάκι? 0-8 σε 2:4:3:13 (ww:dd:hh:mm:ss)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 μπα θα σβηστεί...greeklish Λόγω του legendary status που ήδη έχει λάβει, ας κλειδωθεί απλώς. Καλά που είναι οι moderators? Κάνουμε στάση εργασίας. Σε παραλίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.